Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.380
Zana odajem ti čast i priznanje na položenim ŠKORPIJAMA I ŠKORPIONIMA..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

CaLiMeRo:Što se tiče brbljivosti - ja imam skroz drugačiji utisak od Bliss...
Ako neko NIJE brbljiv, onda su to škorpije. Ne umeju bre da ćaskaju.![]()
Znam samo jednu žensku š. (sestra), od nje moraš informaciju
ili opis klještima da čupaš... i tajanstvene su i kad za to nema potrebe.
A i sve muške škorpije koje znam (kum, dva dečka sa kojima sam bila) su takve.
--------------------------------------------------------
(da ne pišem novi post)
To o požrtvovanosti, inteligenciji i pronicljivosti Škorpija je samo iz jednog ugla tako.
Mislim, super je to što bi mi prijatelj Škorpija možda spasao život ako zatreba, ali ne bzvz to što mi u svakodnevici jede džigericu time koliko je težak i negativan. Svakodnevica je svaki dan, a spašavanje života mi možda i neće trebati, if you know what I mean. 8-)
Njihova inteligencija je, TVRDIM, ograničena njihovim negativnim strastima i egom.
A pronicljivi jesu ali... oni nekako osvajaju tim intenzivnim prvim utiskom o sebi. Na duže staze kada ih poznaješ (dakle godinama) to baš i nije tako. A kod mene ljudi ne mogu da žive od stare slave.
Eto, toliko.![]()
Black_Wall_Street:Dajte neko misljenje o duplim skorpijama!?
Schveca:Kako li se mi sramezljive device slazemo sa ovim opasnicama(kojeg kod da su pola)?!?

Tvoja priča nije u suprotnosti sa onim što sam napisala.Bliss:Zaintrigiralo me tvoje misljenje...narocito onaj detalj o pozrtvovanosti...
Vrlo sramezljiva.. DUPLA DEVICAZana:Sve zavisi sta si, sramezljiva device, u podznaku. Ja sam devica u podznaku vodolija, i super se slazem sa skorpionima. Sa skorpionkama - i ne bas... Mnogo su mi teske i mnogo glume. Nervira to mene....
)

Black_Wall_Street:Dajte neko misljenje o duplim skorpijama!?
)))Schveca:Vrlo sramezljiva.. DUPLA DEVICA
Jadna ja)
![]()
![]()
Zana:Mali savet duploj devici: Samo se opusti i prepusti. Kada osetis kocnicu u glavi, ignorisi je. Pusti masti na volju, i bice sve OK :wink:
Ti nisi povrsna devojka, a oni vole sve sto ima dubinu, karakter, svoje misljenje, vole devojke koje su "jake" da im pariraju. Neka koja cesto place, glumi, prenemaze se - nema sanse da prodje kod njih.