Skorpion fun club

Godinama sam bukvalno bezala od skorpiona. Kada mi neko kaze da je skorpion - ja TUTANJ!!!! I to je trajalo sve dok nisam upoznala jednog duplog skorpiona (za kojeg se ispostavilo da je fatalan po mene). E, tek sam ih onda stvarno upoznala, dodirnula, skapirala, i - ZAVOLELA....
S obzirom da mi je jako zanimljiv kao licnost, fascinira me kakav je, onda sam pocela sve dublje i dublje da ga posmatram, da citam horoskop o njima, da ih bolje upoznajem. Dosta sam skorpiona upoznala, sa dosta njih pricala, sa nekima se druzila. Jednostavno mi odgovaraju iz nekog razloga. Volim kada su ljudi iskreni, kada kada nesto obecaju - to i ispune. Volim ih sto su ljudi od reci, tacno stoje iza svojih reci. Kod njih nema rekao pa porekao.... Ako je nesto odlucio, on stoji iza te svoje odluke. Covek jednostavno zna na cemu je kada su oni u pitanju. Vole - ne vole, zele - ne zele, crno - belo, moze - ne moze....
Mada, nisu ni oni svi isti. Ima i onih negativnih, smorenih, cutljivih, totano "crnih"....
Ja imam srecu, pa ni jednog takvog nemam oko sebe.

Dodala bih prethodnom postu, tj. malko ispravila (obazrivo, naravno, jer se radi o škorpionima).
Niste baš malo zli i nedokazani... (Vatam tutanj!)
Šalim se.
Mogu li se pridružiti ovom časnom društvu, iako imam samo Plutona na ascedentu? :lol:

CaLiMeRo:
Što se tiče brbljivosti - ja imam skroz drugačiji utisak od Bliss...
Ako neko NIJE brbljiv, onda su to škorpije. Ne umeju bre da ćaskaju. :D
Znam samo jednu žensku š. (sestra), od nje moraš informaciju
ili opis klještima da čupaš... i tajanstvene su i kad za to nema potrebe.
A i sve muške škorpije koje znam (kum, dva dečka sa kojima sam bila) su takve.
--------------------------------------------------------
(da ne pišem novi post)

To o požrtvovanosti, inteligenciji i pronicljivosti Škorpija je samo iz jednog ugla tako.
Mislim, super je to što bi mi prijatelj Škorpija možda spasao život ako zatreba, ali ne bzvz to što mi u svakodnevici jede džigericu time koliko je težak i negativan. Svakodnevica je svaki dan, a spašavanje života mi možda i neće trebati, if you know what I mean. 8-)
Njihova inteligencija je, TVRDIM, ograničena njihovim negativnim strastima i egom.
A pronicljivi jesu ali... oni nekako osvajaju tim intenzivnim prvim utiskom o sebi. Na duže staze kada ih poznaješ (dakle godinama) to baš i nije tako. A kod mene ljudi ne mogu da žive od stare slave.

Eto, toliko. :D

Zaintrigiralo me tvoje misljenje...narocito onaj detalj o pozrtvovanosti...naravno smatram da izgleda stvari razlicito stoje i zbog natalnog horoskopa...
Jedna skorpij je u mom zivotu napravila takvu nesebicnu zrtvu,da je ceo svoj zivot posvetila meni (kao zamena oca), i samim tim zapostavila svoju emotivnu stranu...tj. nikada se nije ozenio...(kroz periode kad premotavam odbijao je vise poslova u inostranstvu koji su mu nudjeni opet zbog mene i niz drugih stvari)...Ja sada posle 25 godina zivljenja sa njim mislim da recima ne mogu da opisem zahvalnost koju osecam prema toj osobi...jer stvarno ne znam gde bih sada bila i cime bih se bavila da mi nije obezbedio to sto jeste na svakom planu...
Da je mracan - mracan je...da je cesto nervozan ...i to stoji ...ali iskreno nikad nisam u zivotu cula neciju pricu koja je slicna...ili naisla na toliko pozrtvovanog i postenog coveka...
Igrom slucaja sam sa skorpijom...vec 4 godine...i moram priznati da ima dosta osobina koje sam vec navela ...ili koje su drugi naveli...
Oni mogu biti mracni...negativni...dosadni...sta god hocete...ali ja u svom zivotu nisam naisla na 2 vise odgovorne osobe od njih dvojice...i to mi je sasvim dovoljno da ni jedna rec ne moze ni da poljulja moje misljenje o njima...
...Naravno postoje mnoge varijacije u individualnim horoskopima...tako da se cesto desava da neka osoba i nije bas pokupila karakteristike svog znaka vec nekog drugog koji joj npr. vise dominira u natalnoj karti...
Sto se tice inteligencije takodje se ne bih slozila sa tobom jer za ovo vec tvrdim da nije tako...sa veruj mi debelim razlozima koje necu ovde pominjati...
Ali naravno svako je imao rzlicita iskustva tako da ima pravo na svoje misljenje...pozz

Ja sam skorpija i mogu reci da nisam ljubomorna uopste ( mozda je to dominacija podznaka). Veoma seksualne osobe,ponekad preterano ambiciozne i samouverene. Treba im mnogo da ih povredis ali kada jednom to ucinis u stanju su da ti ucine pakao od zivota.

Bliss:
Zaintrigiralo me tvoje misljenje...narocito onaj detalj o pozrtvovanosti...
Tvoja priča nije u suprotnosti sa onim što sam napisala.
Mislim da su Škorpije spremne na velike žrtve za porodicu
u nekim ekstremnim životnim situacijama.

P.S. Primer - dva čoveka koja su poslednjih 5 godina najviše doprineli
mom profesionalnom uspehu su Škorpije.

Schveca:
Vrlo sramezljiva.. DUPLA DEVICA
Jadna ja :)) :) :)

Mali savet duploj devici: Samo se opusti i prepusti. Kada osetis kocnicu u glavi, ignorisi je. Pusti masti na volju, i bice sve OK :wink:
Ti nisi povrsna devojka, a oni vole sve sto ima dubinu, karakter, svoje misljenje, vole devojke koje su "jake" da im pariraju. Neka koja cesto place, glumi, prenemaze se - nema sanse da prodje kod njih.

Zana:
Mali savet duploj devici: Samo se opusti i prepusti. Kada osetis kocnicu u glavi, ignorisi je. Pusti masti na volju, i bice sve OK :wink:
Ti nisi povrsna devojka, a oni vole sve sto ima dubinu, karakter, svoje misljenje, vole devojke koje su "jake" da im pariraju. Neka koja cesto place, glumi, prenemaze se - nema sanse da prodje kod njih.

Pisah o njoj ZANA na temi KO JE KO NA LICU..

Back