Skorpion fun club

E, vecina stvari,koje ste naveli, na osnovu vaseg iskustva sa skorpijama,su tacne.
Ja sam skorpija i ponosim se i uvek isticem da sam rodjena u tom znaku.
Ono sto je meni fascinantno, kad dodjem u neko novo drusvo uvek, ali bas uvek ostvarim super prijateljstva samo sa skorpijama, i kad saznam od njih u kom su znaku rodjeni ja se odusevim. Skorpije me prate na mom zivotnom putu i divni su ljudi...

angely:
O skorpijama mogu da ti pricam 5-6 dana,posto sam ja dupla skorpija :twisted:
Jednom sam citala da ako skorpija napravi rucak a njena svekrva to ne pohvali ona ce godinama da 'zaboravlja' da je poziva na rucak... :lol: mislim da je to ok :lol:
Ljubomorna nisam ali znam sta je moje...to volim i ocekujem da mi se tako vrati...Prevara bi bila KRAJ...Ne znam ....to je sve za pocetak 8-)

Pričaj malo o škorpijama...

Hm...pa ovako...
Kad volim...sto tad vooooooooooolim!Nema tu granica niti nekih nejasnih osecanja...inace na prvi pogled znam ko mi odgovara a ko ne i to se ,iskreno,na mom licu odmah vidi.Ne znam da sakrijem sta mislim i reci cu,kako moja mama to kaze,makar na lakat:lol:
Trazim dosta paznje ali isto toliko i ocekujem.
Za prijatelje bih dala sve bilo kada,ali ako me neko od njih na bilo koji nacin izneveri,okrecem ledja ali pre toga kazem zasto to radim.
Volim 'ciste racune' i 'bez uvijanja'...
Eto toliko o meni skorpiji,a sto znam da 'krasi' i moje 2 najbolje drugarice TAKODJE skorpije.

Skorpion, vodeni znak, mada ih cesto nazivaju i tekucom vatrom. Prepuni mana i vrlina. Najbolji prijatelji i najgori neprijatelji! Greska je reci da je skorpija ljubomorna. One, samo, ne vole kada neko dira nesto sto je njihovo, a sve sto im se, bar malo, dopadne, odmah smatraju svojim. Pamte i pravdu i nepravdu, koja im je naneta, i uzvracaju, po zasluzi. U svojoj osveti, cesto, su skloni da budu i samodestruktivni, ako ce tako njihova osveta biti potpunija! Spremne su i da umru, ako ce tako povuci neprijatelja sa sobom. Inace su, u svemu, veoma temeljne. Neverovatni ljubavnici, dominantni, i cesto perverzni. Cak sam citala da je vecina seriskuh ubica skorpije. Ne vole neodgovorne ljude. Gube nerve na sitnicama, dok su veoma stalozene i hladnokrvne kada su ozbiljni problemi u pitanju. Ljudi se plase da ih gledaju u oci, jer je to skorpijino oruzje. Skenira vas pogledom, i cita misli. Veoma jaka intuicija, i izrazeni animalni instikti... Pa se vi zezajte sa njima! :wink:

He, ja sam, eto, Shkorpijka :)...
...dodala bih i da mnogo volimo svakojake igrarije i nadmetanja na psihichkom planu...
...ukoliko protivnik pokaze ma i najmanju naznaku povlachenja/autoritarnosti... za nas je tu kraj.
Smorimo se, jednostavno. Treba nam neko ko ce uvijek da nam parira... i da bude dobar u tome.

Kuc Kuc..nadam se da nema niko nista protiv da pisem na temi...
...Zivim sa muskom skorpijom citav zivot...u vezi sam sa skorpijom preko 4 godine...
I sama sam na pola skorpija - pola strelac karakterno...mada mogu jos uvek cini mi se objektivno da rasudjujem...
Karakteristike skorpija: izuzetno ambiciozne (skoro bez izuzetka), mracne, morbidne, jako strastvene, prilicno teske osobe,tvrdoglave,izuzetno moralne,osvetoljubivezatvorene,ne retko - ekspolozivne ili nervozne, vezane dosta za porodicu (u stanju su da naprave izuzetne zrtve ukoliko je neki clan porodice u losem polozaju, i ako one to smatraju potrebnim), pronicljive....jako cesto sami sebi znaju biti veci neprijatelj od bilo kog...cesto se marfijev zakon moze upotrebiti upravo na njih... :)
...Jako se lako prepoznaju po karakteristicnom pogledu...jako cesto su u pitanju tamnije oci...i dubok pogled...
...vole previse da su u centru paznje... devojke skorpije su dosta brbljive...
...nisam imala prilike da dozivim ljubomorne scene ...cak stavise ja koja sam (vise ni sama neznam - nesto izmedju skorpije i strelca)...pokazujem drasticno vise ljubomore nego sve skorpije koje sam ikada upoznala...
Sve u svemu pored svih mana koje imaju obozavam ih ... :)

Morbidangella:
Skorpion, vodeni znak, mada ih cesto nazivaju i tekucom vatrom. Prepuni mana i vrlina. Najbolji prijatelji i najgori neprijatelji! Greska je reci da je skorpija ljubomorna. One, samo, ne vole kada neko dira nesto sto je njihovo, a sve sto im se, bar malo, dopadne, odmah smatraju svojim. Pamte i pravdu i nepravdu, koja im je naneta, i uzvracaju, po zasluzi. U svojoj osveti, cesto, su skloni da budu i samodestruktivni, ako ce tako njihova osveta biti potpunija! Spremne su i da umru, ako ce tako povuci neprijatelja sa sobom. Inace su, u svemu, veoma temeljne. Neverovatni ljubavnici, dominantni, i cesto perverzni. Cak sam citala da je vecina seriskuh ubica skorpije. Ne vole neodgovorne ljude. Gube nerve na sitnicama, dok su veoma stalozene i hladnokrvne kada su ozbiljni problemi u pitanju. Ljudi se plase da ih gledaju u oci, jer je to skorpijino oruzje. Skenira vas pogledom, i cita misli. Veoma jaka intuicija, i izrazeni animalni instikti... Pa se vi zezajte sa njima! :wink:

i ovo je istina... :)

Nemir:
Juhuuuu ..... ;) triplo skorpija pozdrav za sve .
Skorpije su vodeni znak ali u sebi nose vulkan emocija cija se vatra moze nazreti u njihovom pogledu koji ostavlja bez daha...ko je bio sa nekom skorpijom zna o cemu pricam....a ko nije....pa pokusajte...necte se pokajati sigurno....mozete samo pozaliti ako dodje kraj 8-)
Ne varaj nikada skorpiju .... ona/on zna ....najveci prijatelj i najgori neprijatelj.
so true....

Moja omiljena tema... Skorpioni - moja slabost!!!!! A jedan od njih totalno fatalan po mene.

- Dobro poznato pravilo je da se Skorpioni svrstavaju na "top-hot listu" velikih osvajaca i zavodnika
- narocito uzivaju u svojevrsnoj dominaciji nad suprotnim polom
- Skorpioni veoma strastveni u svemu sto se desava
- Skorpion odgovara skoro na svaki izazov i da poseduje razornu snagu, ogromnu volju, a narocito borbeni duh koji ponekad ne poznaje nikakve granice ili zabrane
- Skorpion nije destruktivan samo prema potencijalnom protivniku vec i prema samom sebi. Znaci, ukoliko je odlucio da Vas povredi na neki nacin, da Vas ponizi, srusi ili unisti, on istovremeno vrlo svesno unistava i samog sebe, ali se ne zaustavlja u svojim namerama.
- Oni su veoma emotivni, strastveni, potentni, uzbudljivi i culni
- Ljubavna prica sa Skorpionom u glavnoj ulozi predstavlja veliko zadovoljstvo i beskrajno uzbudjenje
- Skorpiona izuzetno privlace veliki izazovi, nepoznate situacije, dozivljaji koji obogacuju njegovo ljubavno, intimno i seksualno iskustvo
- posebnu car imaju neke "hot situacije", atraktivne osobe i zabranjene igre ili "zabranjeno voce".
- Strastven i buran temperament
- Magnetska privlacnost, i karakteristican pogled (obicno kazem: kao sa mi skenira mozak)
- Hrabar i hladnokrvan. Tamo gde se drugi tresu, on je pribran.
- Kao Feniks je, vrati se iz mrtvih jos jaci i snazniji
- Privlace ih izazovi, opasnost, mistika, tajanstvenost
- U svemu traze dubinu, kao sto su i sami po sebi duboki. Kod njih nema povrsnih osecanja. Ili do dna ili nista.
- Jako iskreni, ne trpe laz, foliranje, femkanje, prenemaganje....

Ja ih jednostavno obozavam. Sa jednim sam se vidjala 2 godine. I za njega mogu slobodno da kazem da cu ga voleti dok sam ziva!!!! U odnosu na njega, svi ostali mi deluju prazni, nedoreceni. Bio je spoj pameti, lepote, lepe gradje. Jednom recju VRH....

Ako se jos necega setim, dodacu :wink:

Stvarno zavisi ko sta voli,a sta ne voli kod ljudi uopste, pa tako i kod skorpija..
MASKA, MASKA, MASKA, MASKA i opet maska.. To ja naprimer kod njih ne volim, ili ne znam da se nosim s tim maskama, odnosno, nikad ne znam da "citam izmedju redova" to sto mi skorpije porucuju... A one pak, vole da ne budu direktne, nego njima nekako sladje i draze da sve provuku kroz neku ludu situaciju onako "ispod tepiha", pa ko shvati, shvati...
Nikad ne znas da li su se naljutile, i ako jesu zbog cega jesu, jer telefon zna da cuti iz cista mira danima, pa i godinama, a kad ih sretnes, sve u redu, i kao: "Cujemo se!" Ma cujemo se qu...
Za skorpije se kaze da vole i cene izrazito inteligentni i specificni humor, ali nikad ne na njihov racun!
S njima se lako nalazi zajednicki jezik, s njima mogu da pricam o svemu, naravno ukoliko smo veoma bliski prijatelji.
Za njih se cesto veze i ta osvetoljubivost koja dopire i do samounistavajucih razmera, ali se cesto zaboravlja da skorpije isto tako i dobro dobrim vracaju i usluge ne zaboravljaju nikada.
Ono sto bih posebno naglasila, a to je ono sto sam iskusila na vlastitoj kozi, jeste da nikad ne znas sta misle...
Seks, ok, to je opste poznato... Svaka cast! ;)

Njih stvarno treba gledati duboko....
Skriveni detalji: pa recimo emocije koje su jake i duboke a ne vide se (ni ne naziru se), jako su pazljivi, brizni, pozrtvovani, prvi su tu da pomognu u nevolji (za prave prijatelje), sve jako pazljivo slusaju (iako nekada tako ne izgleda) i pamte svaki detalj. Nekada znaju i posle 5-6 meseci da tacno kazu neki detalj ili neku izjavu koju su tada culi. Pogledom isto, tacno znaju gde sta stoji, dovoljno je da neki predmet pomeriti - oni to primete. Skriveni detalj je i to da ih privlaci sve sto je tajnovito, magicno, vole maceve, srednji vek, taj deo istorije, dvorce, knjige o tome, astrologiju, magiju, a retko kada pricaju o tome. Imaju u sebi taj neki "crni deo" i svoje unutrasnje demone sa kojima se bore (reci jednog duplog skorpiona).... Ako se jos necega setim, dodacu ;)

Psihologue:
Najbitinije kod ovog znaka je preterana samouverenost, izrazita ljubomora i navalentnost pod uticajem podznaka...
:? Da.
Imam utisak da su orijentisani na negativne stvari u svemu.
Tipičan primer - moja seka škorpijica... sedimo u bašti kafea, divan dan, uživamo, i neka budala u automobilu pređe preko pune linije u traku suprotnog smera kretanja i parkira se tu. Na ulici.
Hladno.
Ona je jedno dvadeset minuta pričala šta bi sve trebalo uraditi tom idiotu i njegovom automobilu. Ja sam samo konstatovala - Bože kakva budala, ko mu dade dozvolu i prešla na drugu temu.
Škorpije su negativne i osvetoljubive. Meni to smeta kod njih.

CaLiMeRo:
:? Da.
Imam utisak da su orijentisani na negativne stvari u svemu.
Tipičan primer - moja seka škorpijica... sedimo u bašti kafea, divan dan, uživamo, i neka budala u automobilu pređe preko pune linije u traku suprotnog smera kretanja i parkira se tu. Na ulici.
Hladno.
Ona je jedno dvadeset minuta pričala šta bi sve trebalo uraditi tom idiotu i njegovom automobilu. Ja sam samo konstatovala - Bože kakva budala, ko mu dade dozvolu i prešla na drugu temu.
Škorpije su negativne i osvetoljubive. Meni to smeta kod njih.

Počinjem da se brinem,isto razmišljamo..

Što se tiče brbljivosti - ja imam skroz drugačiji utisak od Bliss...
Ako neko NIJE brbljiv, onda su to škorpije. Ne umeju bre da ćaskaju. :D
Znam samo jednu žensku š. (sestra), od nje moraš informaciju
ili opis klještima da čupaš... i tajanstvene su i kad za to nema potrebe.
A i sve muške škorpije koje znam (kum, dva dečka sa kojima sam bila) su takve.
--------------------------------------------------------
(da ne pišem novi post)

To o požrtvovanosti, inteligenciji i pronicljivosti Škorpija je samo iz jednog ugla tako.
Mislim, super je to što bi mi prijatelj Škorpija možda spasao život ako zatreba, ali ne bzvz to što mi u svakodnevici jede džigericu time koliko je težak i negativan. Svakodnevica je svaki dan, a spašavanje života mi možda i neće trebati, if you know what I mean. 8-)
Njihova inteligencija je, TVRDIM, ograničena njihovim negativnim strastima i egom.
A pronicljivi jesu ali... oni nekako osvajaju tim intenzivnim prvim utiskom o sebi. Na duže staze kada ih poznaješ (dakle godinama) to baš i nije tako. A kod mene ljudi ne mogu da žive od stare slave.

Eto, toliko. :D

CaLiMeRo:
Što se tiče brbljivosti - ja imam skroz drugačiji utisak od Bliss...
Ako neko NIJE brbljiv, onda su to škorpije. Ne umeju bre da ćaskaju. :D
Znam samo jednu žensku š. (sestra), od nje moraš informaciju
ili opis klještima da čupaš... i tajanstvene su i kad za to nema potrebe.
A i sve muške škorpije koje znam (kum, dva dečka sa kojima sam bila) su takve.

Zamisli moj otac je škorpija i imam problema kad sa njim razgovaram telefonom,
obično se to završi kako i počne mojim monologom...Mada je za jednu škorpiju dosta
povučen i odmeren...A ljubomoran neopisivo ali nenametljivo..

Velika je razlika izmedju skorpija i skorpiona.
Skorpioni ne zvocaju toliko o tom sto se parkirao tako (na primer) za razliku od zena skorpija koja o tome pricaju satima.
One su tu da sole pamet, da moralisu, da vode glavnu rec, glume nevinasca.... a cesto su gore od svih nas. Dugo sam radila u kancelariji sa jednom skorpijom. Uzasno me nervirala. Ima 32 godine a ponasala se kao da ima 15. Ide po trotoaru i skuplja puzeve, stavlja ih sa strane u travu da ih neko ne zgazi, a pri tom svakom tepa: "puzicu, puzicu, gde si ti kLenuo...." Ma uzas!!! Pomislio bi covek, mrava ne bi zgazila. A iza ledja - uzassss. I naravno: ona je najbolja, sve zna, najtacnije radi, najrevnosnija od svih nas, a redovno pljuje po rodjenoj sestri koja je u odnosu na nju bila nesposobna (njene reci). Zene skorpije nikako ne podnosim, za razliku od muskih koje jako volim.

Back