Skorpion fun club

W.A.S.P.:
Za mene kazu da licim na ovog sto peva(da se nije pojavio u velvet revolveru mislio bi da je mrtav :D )i ja sam 15-og novembra :D i da ja sam vrlo opasna skorpija
Licis na Scott-a?!! I jos si i opasna skorpija (tj. skorpion:lol: ) i rodjeni smo istog dana!
Veoma zanimljivo
3.gif
Odakle si?

Nemam ja para za to planinarenje, imam ortaka koji studira tamo pa cu sa njim da probam da uletim za dz,moja ekipa to radi vec 2 godine, idu kroz neke katakombe, a ako to ne uspe onda cu da kampujem ispred ili da turim 200,300 dinara obezbedjenju :D u svakom slucaju bice zanimljivo

Garwor:
Pozdrav.
Skorpija-lav.
Mislim da imam Mars i Saturn u kvadratu ( nesto sto imaju ubice ). Zna li neko sta to znaci?

Hmm, čini mi se da je i Hitler imao taj aspekt...A ne sjećam se ko on ono bješe...Ma garant ubica nije, ne brini :lol: Ozbiljno, i ja imam konjukciju - zlo!Još su mi i Mars i Saturn u škorpiji.Tebi?Ali...Nisam još nikog kljc kljc...Zasad ;)

Ribetina:
Hmm, čini mi se da je i Hitler imao taj aspekt...A ne sjećam se ko on ono bješe...Ma garant ubica nije, ne brini :lol: Ozbiljno, i ja imam konjukciju - zlo!Još su mi i Mars i Saturn u škorpiji.Tebi?Ali...Nisam još nikog kljc kljc...Zasad ;)

Nekad davno mi je jedna devojka uradila tu natalnu kartu, kako li se vec zove, i rekla da je primer coveka sa mojim aspektima Punisa Racic, poslanik koji je u parlamentu ubio Stjepana Radica.

Ribetina:

moracu da upucam nekog politicara izgleda, koji me bude najvise iritirao :)
setio sam se jos, imam pet necega (kuca ili planeta ? slabo znam te termine) u skorpiji, jedno od toga je mars ( verovatno je onda pet planeta u skorpiji)

Back