zelenooka
Domaćin
- Poruka
- 3.958
HEMI 426:pa svasta....
preterivao u svemu i zavrsio na ispiranju i u muriji...
sta ima kod vas?
E, onda je opravdano...;-) :-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HEMI 426:pa svasta....
preterivao u svemu i zavrsio na ispiranju i u muriji...
sta ima kod vas?

Zana:Ako smem da primetim ovde ima vise skorpionki nego skorpiona.....
Hemi sreco, jedini si. W.A.S.P.A. odavno nema da se javi/pojavi....
Joj bre Mady,Mady:pa i ova rečenica se može odnositi na skoro svaki astrološki znak.
obzirom da svi primamo okruženje sa pet čula logično je da nekoga jako volimo a nekog drugog preziremo. jedino što Škorpio uživa u krajnostima pa ih ističe, naglašavajući tako sebe i svoju potrebu da se eksponira.
meni su Merkur i Venera [inače vladarka Sunca u Vagi] u Škorpionu i razumem šta se u ovom postu htelo izjasniti ali ipak... svako je za sebe i za svoje okruženje jedno maleno čudo u dobrom ili lošem smislu.
moja rođena sestra je Škorpion [14.11.] a tog datuma su rođeni i strina i sestra od ujaka koji je takođe Škorpion, pored svih njih i moj bivši dečko, jako dobra drugarica, majka mi je imala Mesec na 15 stepenu... dosta ljudi nosi ponešto iz ovog sazvežđa ali "posebnost" je očigledna samo ljudima kojima je ona i neophodna, tačnije nekome ko je blizak vama, primećuje tu vašu osobinu jer sam ima potrebu da je vidi ili oseti, ističe je i naglašava. pa to godi.
za druge ljude sve te posebnosti mogu izazvati samo sleganje ramenim, ili apsolutnu nezainteresovanost što obično samo iritira Škorpiona pa će nastaviti da bocka...
Evo i ja da se uclanim u klub duplih skorpija! Najbolje smo!

razocarali ste lavicu!HEMI 426:znas kako, ja sam 2pla skorpija, znaci vredim kao dvojica.... :wink:![]()
Luna la Strada:A,kao Lavovi su samoljubljivi?!
HA-HA-HA-HA
Pa kako se ne smorite tolikom pricom o sebi? A i nisam bas odusevljena skorpionima, mnogo price, mnogo glume, odlicna poza i animalni sarm...a onda-NISHTA,NULA,PRAZNO!!! Ima li potrebe da pomenem da se i posle svega prica svodi samo na NjIH!razocarali ste lavicu!
Zana:mmmm dupla.....
Samo za dvojicu? Neeeee, sreco, vredis vise :wink:
W.A.S.P.:eto mene, da li sam nesto propustio????
Ako se nacne ta tema, trebace jos bar ovoliko strana...TASHA83:sve str. sam prochitala i josh ne mogu da verujem da niko nije pisao o shkorpi u podznacima.... shit :/