VrloUglyChick
Obećava
- Poruka
- 71
je li se vazhi ako je asc u shkorpiji
?
ma jok sam shkorpija od glave do pete , sas mesecom i uranom na asc
poz ppl
?ma jok sam shkorpija od glave do pete , sas mesecom i uranom na asc
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
?HEMI 426:znaci, da se ne upoznajemo..... :wink: :wink:![]()
![]()
![]()

silnamilisa:sSkOrpijeee su najbOLje!!!!!!!!!!!!!!p.s. 17.11.1983.![]()
Dave:Da li ti shvatas sta znaci kad je planeta retrogardna? To znaci da ta planeta ima slab uticaj na moju licnost!
:-x
Dave:Postovana Amanzaman, niste u pravu, kad je planeta retrogardna, to znaci da ona ima slabiji uticaj na moju licnost i fizicki izgled od drugih planeta u mojoj natalnoj karti. Sam dokaz je moja fotka u avataru (zar na toj slici postoji neki "Skorpionski" detalj?! :-x )
ali stavovi svakako da, jer retrogradan pluton ukazuje, na zelju za dominacijom raspravom, diskusijom i bilo kojom vrstom "obracuna" u kojima osoba ima mogucnost da pokaze svoju " moc "

Pa, što nisi pazio kako se ponašaš, sada ne bi bio tako RETaRdOGRADAN !!!Dave:Da , imam Plutona u Skorpionu, ali RETROGARDNOG!
Dave:Dobro je da mi nije u asc, lico bi na zglavkara, nego mi je Lav asc pa imam "Royality Look"!
8-)
Pluton nikada necu prihvatiti; bilio kako bilo NEMEM NISTA SKORPIONSKO U SEBI I TACKA!
![]()
HEMI 426:OK, gde i kad.... :wink:![]()
Krvolok, promeni nick u Spermolok... ili Govnojed...krvolok:Pa, što nisi pazio kako se ponašaš, sada ne bi bio tako RETaRdOGRADAN !!!![]()
Bravo za logiku, bravo...Zana:Ooooo Bozeeee!!!!!
i to VELIKIM SLOVIMA... da se vidi!!!!!!
Bas zato sto se toliko opires, imas garant neku crtu :wink:
izvestite me kako teku dešavanja!!!HEMI 426:posto mi treba 42 min auto putem da dodjem do tebe....mozda te samo iznenadim jedne noci.... :wink: