Skorpion fun club

Da, da, da svi ste vi Skorpije, ili ste u podznaku Skorpije ili ste se kresali sa njima...
Ja nemam u mom horoskopu nista od Skorpije, i bas se zbog toga ponosim time!
TAURUS RULES!

Dave:
Da li ti shvatas sta znaci kad je planeta retrogardna? To znaci da ta planeta ima slab uticaj na moju licnost!
:-x

Postovani Dave,retrogradna planeta, cesto daje upravo suprotan efekat, ona oznacava i naglasava oblasti naseg zivota sa kojima tesko izlazimo na kraj, oblasti u kojima smo zatvoreni i koje nas na neki nacin blokiraju

Postovana Amanzaman, niste u pravu, kad je planeta retrogardna, to znaci da ona ima slabiji uticaj na moju licnost i fizicki izgled od drugih planeta u mojoj natalnoj karti. Sam dokaz je moja fotka u avataru (zar na toj slici postoji neki "Skorpionski" detalj?! :-x )

Dave:
Postovana Amanzaman, niste u pravu, kad je planeta retrogardna, to znaci da ona ima slabiji uticaj na moju licnost i fizicki izgled od drugih planeta u mojoj natalnoj karti. Sam dokaz je moja fotka u avataru (zar na toj slici postoji neki "Skorpionski" detalj?! :-x )

Ja nigde nisam spominjala fizicki izgled,
jer ne znam u kojoj kuci i u kakvim aspektima ti se nalazi pluton,
pokusavam da ti objasnim da retrogradnost planete ne mora neminovno da znaci njen "slab" uticaj! retrogradnost bilo koje planete ukazuje na nesto sasvim drugo, a takodje s` obzirom da ti je pluton u sedistu (skorpiji) njegov uticaj jaca

P.S. A o tvom retrogradnom plutonu mozda ne govori tvoj izgled (sto samo pokazuje da nije na asc :) ali stavovi svakako da, jer retrogradan pluton ukazuje, na zelju za dominacijom raspravom, diskusijom i bilo kojom vrstom "obracuna" u kojima osoba ima mogucnost da pokaze svoju " moc "

Ma prihvati tog plutona bice ti lakse :)

pozz

Dobro je da mi nije u asc, lico bi na zglavkara, nego mi je Lav asc pa imam "Royality Look"!
8-)
Pluton nikada necu prihvatiti; bilio kako bilo NEMAM NISTA SKORPIONSKO U SEBI I TACKA!
:evil:

Back