HEMI 426:to je samo varka.... :wink:
skorpije su uvek budne....
I samo vrebaju, a?
:wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HEMI 426:to je samo varka.... :wink:
skorpije su uvek budne....
HEMI 426:...zelene oci sjaje iz mraka.... :wink:
zelenooka:Da, da...
I opet sam vas uhvatila na spavanju... ;-) ;-)
Zana:Ne izazivaj me!!!!
I ovako volim zelene oci...
... A i slaba sam na skorpione....
:wink:
Najbolje se kapiram sa drugim Shkorpijama, a onda sa Rakovima, Vodolijama i Blizancima.mague:Pitanje za skorpione- koji vam horoskopski znak najvise odgovara skim se najbolje razumete?
Lanfear:Naravno da sam chitala... Izlazi u "Zabavniku", chiji ni jedan broj ne propushtam.
Strip sve u svemu nije nekog narochitog kvaliteta, ali meni je prirastao za srce zbog osobina glavnog junaka i same priche o Shkorpiji i "Djavoljem zigu"...
Mada, ne mogu reci da u meni budi neke narochito snazne emocije.
Zavisi za sta, mislim da nisam pronasla ni jednu generalizaciju koja mi potpuno odgovara...mague:Pitanje za skorpione- koji vam horoskopski znak najvise odgovara skim se najbolje razumete?
Naravnosublimacija:Pregrst pozdrava za fana "Zabavnika". Ne razumem bas za emocije. Ako zelis, mozemo da pricamo o Zabavniku putem p.p-a. Slazem ze za kvalitet, tekst je mogao mnogo bolje da se odradi i neki delovi su previse razvuceni, ali mi se ideja mnogo dopada...No, glavno je da se radi o psihologiji Skorpije, sto nas ovde najvise zanima, je l'...?
.
A tek cut(d)ljivost...mague:more koji crni blizanci!!!! Ti shibicari nemogu da prismrde skorpijama kad je u pitanju pronicljivost...