Skorpion fun club

mague:
Pitanje za skorpione- koji vam horoskopski znak najvise odgovara skim se najbolje razumete?
Najbolje se kapiram sa drugim Shkorpijama, a onda sa Rakovima, Vodolijama i Blizancima.

Najloshije se, opet, slazem sa Shkorpijama (ma koliko apsurdno zvuchalo) osim ukoliko nismo samo u nekom povrshnom kontaktu u kome ne moze doci do sukoba 2 slichne prirode.

Naravno da sam chitala... Izlazi u "Zabavniku", chiji ni jedan broj ne propushtam.
Strip sve u svemu nije nekog narochitog kvaliteta, ali meni je prirastao za srce zbog osobina glavnog junaka i same priche o Shkorpiji i "Djavoljem zigu"...

Mada, ne mogu reci da u meni budi neke narochito snazne emocije.

Lanfear:
Naravno da sam chitala... Izlazi u "Zabavniku", chiji ni jedan broj ne propushtam.
Strip sve u svemu nije nekog narochitog kvaliteta, ali meni je prirastao za srce zbog osobina glavnog junaka i same priche o Shkorpiji i "Djavoljem zigu"...

Mada, ne mogu reci da u meni budi neke narochito snazne emocije.

Pregrst pozdrava za fana "Zabavnika". Ne razumem bas za emocije. Ako zelis, mozemo da pricamo o Zabavniku putem p.p-a. Slazem ze za kvalitet, tekst je mogao mnogo bolje da se odradi i neki delovi su previse razvuceni, ali mi se ideja mnogo dopada...No, glavno je da se radi o psihologiji Skorpije, sto nas ovde najvise zanima, je l'...?

mague:
Pitanje za skorpione- koji vam horoskopski znak najvise odgovara skim se najbolje razumete?
Zavisi za sta, mislim da nisam pronasla ni jednu generalizaciju koja mi potpuno odgovara...
Recimo najbolje se razumem (bukvalno) sa ovnovima...
Za dobar sex tu su lavovi, vodolije, i naravno skorpije...
A sto se tice emotivnih veza (koje recimo objedinjavaju prethodna dva zahteva + ostalo) najvise sam se u zivotu natezala sa dve ribe, godinama u epizodama...
Sad mozda kad se sve to skupi nema previse logike, al takvo je moje iskustvo, ili bar deo iskustva koji trenutno pamtim...

sublimacija:
Pregrst pozdrava za fana "Zabavnika". Ne razumem bas za emocije. Ako zelis, mozemo da pricamo o Zabavniku putem p.p-a. Slazem ze za kvalitet, tekst je mogao mnogo bolje da se odradi i neki delovi su previse razvuceni, ali mi se ideja mnogo dopada...No, glavno je da se radi o psihologiji Skorpije, sto nas ovde najvise zanima, je l'...?
Naravno:).

Shto se tiche pp-a, nema problema, javi se vec.

Back