Skorpion fun club

Ja sam probala samo jednu mušku Škorpiju i isprobavala sam ga dve i po godine i uživala sam jer je vođenje ljubavi s njim bilo ravno raju. Ali, to je samo jedna Škorpija u mooooru Škorpijetina :wink:

Ženske Škorpije jesu posesivne, nekad čak i sujetne, ali s ono nešto malo žena Škorpija što znam u veoma sam dobrim odnosima. Bratova devojka je Škorpija i mnogo smo dobre prijateljice, iskrene (što je najvažnije).

E, kad sam kod iskrenosti. Škorpijama, bez obzira na pol, iskrenost je jako važna i dosad nisam srela nijednog predstavnika tog znaka da nije bio (surovo) iskren, što im je veeeeliki plus kod mene.

Ah te skorpije…Svi su fascinirani skorpijama…Stvarno mi nije jasno zasto?:roll:

Dobro,muske skorpije su zaista privlacne ,okrutne i sexy 8) sto kaze Linda Gudmen.

Mogu biti ...pa da kazem ruzne,ali su idalje privlacne.

A zenske skorpije(one koje sam ja upoznala) ne volim jer su jako napadne,vulgarne,proste :mad: (,ne generalizujem).Posesivne su,sto se zna…

Znam devojku koja je skorpija,i svako jutro dok se ceslja,uzme par dlaka i stavi na krevet svog decka(da obelezi svoju teritoriju :shock: Isuse, kakva zivotinja!Plus sto ga stalno zove,proverava,ma strasno.
I kada zelis da ih otkacis,nema teorije da to uradis.Ja probala jednu skorpiju da otkacim ,onako fino,ljubazno,kulturno uz osmeh:D ,zvala me je svaki dan,uznemiravala,ili nije ukapirala ili je toliko drska i bezobrazna pa me namerno maltretira:? .Mogu biti jako grube.Iako nisam probala nijednu musku skorpiju,cula sam neke price,…da ste najbolji ljubavnici.8)
Jel to trac ili istina?8)

Nestasna Ameba:
E, kad sam kod iskrenosti. Škorpijama, bez obzira na pol, iskrenost je jako važna i dosad nisam srela nijednog predstavnika tog znaka da nije bio (surovo) iskren, što im je veeeeliki plus kod mene.

Ja sam srela toliko neiskrenih skorpija...da mi stvarno nije jasno:-? ...Moja drugarica s kojom se druzim vec 8 godina, je skorpija i stalno laze...Moj brat od tetke isto skorpija,patoloski lazov:evil: ,jos jedna skorpija koju poznajem-laze...zbunjena sam...:-? Sigurno imaju neke gadne alfikcije u natalnoj...ne vidim koje bi drugo objasnjenje bilo....:roll:

Ja, bogami, nisam otišla po još jer je u pitanju bila mnogo jaka i iskrena ljubav, bar s moje strane, i sex mi nije bilo jedino zadovoljstvo u toj vezi.

Posle te Škorpije naišla je još jedna s kojom je ljubav mogla biti isto tako jaka i iskrena, i ostala je takva uprkos tome što ne možemo da budemo zajedno.

Ne znam šta je to sa mnom, ali kao da imam dva ili više srca. Tog drugog Škorpiona volim, ali volim i svog momka Vodoliju i ne bih ga menjala ni za šta na svetu :D

Međutim, pored toga što je moja Vodolija sve to od gorenavedenog by HEMI, on je i ODLUČAN (jednostavno, zna dečko šta želi i nema kompleksa), za razliku od muških Škorpija koje znam :P

Ajde, HEMI, svrati na temu o Vodolijama pa uzvrati malo kojim postom :D

laylah:
Ja sam srela toliko neiskrenih skorpija...da mi stvarno nije jasno:-? ...Moja drugarica s kojom se druzim vec 8 godina, je skorpija i stalno laze...Moj brat od tetke isto skorpija,patoloski lazov:evil: ,jos jedna skorpija koju poznajem-laze...zbunjena sam...:-? Sigurno imaju neke gadne alfikcije u natalnoj...ne vidim koje bi drugo objasnjenje bilo....:roll:
Mislim da je to samo maska da zastite svoje goruce srce, kao i svi vodeni znaci, sto su jako osetljivi. Iskreni su prema sebi, negde u tisini samoce, sigurno, ako neko ne uspe da ih otvori, kao Nestasna, cini mi se, sa svojom bivsom Skorpijicom. Mada i natalna nije na odmet...
Bas sam gledala sazvezdje Skopriona...na Mrezi, mada se ovih meseci lepo vidi i na nasem nebu...Najveca zvezda ovog sazvezdja je poznati Antares, pulsira u sredini sazvezdja kao srce. Crveni okrutni dzin skriva malu zvezdu Grafias. Kao i srce Skorpije-spolja brutalno, iznutra nezno, vecno mlado...

pazi kad si provalila o cemu se radi! :D tacno tako, spolja grubi, satro neosetljivi i kao hladni a iznutra veoma osecajni, topli i skoro decije razdragani...jeste, tako je...ipak, ta iskonska dobrota skorpijine duse cesta zna da bude jako nedostupna i teska za pristup. desava se da skorpije kada jednom budu povredjene ili razocarane znaju da stvore jos cvrsci "gard" kojim cuvaju dusu. ipak, iako je taj gard ozbiljna prepreka, jedan pravi gest, rec ili momenat, zna da ga "otkljuca"... :wink:

HEMI 426:
pazi kad si provalila o cemu se radi! :D tacno tako, spolja grubi, satro neosetljivi i kao hladni a iznutra veoma osecajni, topli i skoro decije razdragani...jeste, tako je...ipak, ta iskonska dobrota skorpijine duse cesta zna da bude jako nedostupna i teska za pristup. desava se da skorpije kada jednom budu povredjene ili razocarane znaju da stvore jos cvrsci "gard" kojim cuvaju dusu. ipak, iako je taj gard ozbiljna prepreka, jedan pravi gest, rec ili momenat, zna da ga "otkljuca"... :wink:
:-D
gde li se izgubi taj kljuc...ma sta kljuc, citav svezanj!

Back