sublimacija
Zainteresovan član
- Poruka
- 345
"Ma, voli te, samo se zeza"...:-D Prestrog...jesu li takve Skorpije ili je samo tako zvucalo?HEMI 426:mozda sam malo bio prestrog...svi koji su skorpije kao i oni koji ih vole su naravno dobrodosli!!!....![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Ma, voli te, samo se zeza"...:-D Prestrog...jesu li takve Skorpije ili je samo tako zvucalo?HEMI 426:mozda sam malo bio prestrog...svi koji su skorpije kao i oni koji ih vole su naravno dobrodosli!!!....![]()

Nestasna Ameba:E, kad sam kod iskrenosti. Škorpijama, bez obzira na pol, iskrenost je jako važna i dosad nisam srela nijednog predstavnika tog znaka da nije bio (surovo) iskren, što im je veeeeliki plus kod mene.
,jos jedna skorpija koju poznajem-laze...zbunjena sam...:-? Sigurno imaju neke gadne alfikcije u natalnoj...ne vidim koje bi drugo objasnjenje bilo....

Mislim da je to samo maska da zastite svoje goruce srce, kao i svi vodeni znaci, sto su jako osetljivi. Iskreni su prema sebi, negde u tisini samoce, sigurno, ako neko ne uspe da ih otvori, kao Nestasna, cini mi se, sa svojom bivsom Skorpijicom. Mada i natalna nije na odmet...laylah:Ja sam srela toliko neiskrenih skorpija...da mi stvarno nije jasno:-? ...Moja drugarica s kojom se druzim vec 8 godina, je skorpija i stalno laze...Moj brat od tetke isto skorpija,patoloski lazov,jos jedna skorpija koju poznajem-laze...zbunjena sam...:-? Sigurno imaju neke gadne alfikcije u natalnoj...ne vidim koje bi drugo objasnjenje bilo....
![]()
HEMI 426:i mene....
ali jedino sto mogu da garantujem i sto je 100 % tacno je da je "sex ravan raju" jer ko god da je "probao " skorpiju je dosao po jos.....:wink: 8)
:-DHEMI 426:pazi kad si provalila o cemu se radi!tacno tako, spolja grubi, satro neosetljivi i kao hladni a iznutra veoma osecajni, topli i skoro decije razdragani...jeste, tako je...ipak, ta iskonska dobrota skorpijine duse cesta zna da bude jako nedostupna i teska za pristup. desava se da skorpije kada jednom budu povredjene ili razocarane znaju da stvore jos cvrsci "gard" kojim cuvaju dusu. ipak, iako je taj gard ozbiljna prepreka, jedan pravi gest, rec ili momenat, zna da ga "otkljuca"... :wink:
:-D....Nestasna Ameba:Samo iskrena dusa otvara iskrenost duse![]()
Divna ti je slika na profilu, Device...Zana:Ja uvek dodjem po jos :wink:
Priznajem......
sublimacija::-D
gde li se izgubi taj kljuc...ma sta kljuc, citav svezanj!
sublimacija:Divna ti je slika na profilu, Device...
Pozdrav....
zelenooka:Uspavale se nesto skorpije...