sublimacija
Zainteresovan član
- Poruka
- 345
Gde ste, nocobdije?! Pazite koga gledate ovih dana - Venera je u Skorpiji...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

HEMI 426:hehehehehe.....
ne znam da li se secate ovog "legendarnog" narodnjaka:
"Dacu, dacu, dacu, nego sta cu
ali mi je ipak stalo da te mucim malo...."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

:Nestasna Ameba:Škorpije su osvetoljubive. Umeju godinama da pamte "zlo" koje im je neko naneo i da sve to vreme vrebaju pogodnu priliku da se osvete, a osveta je nemilosrdna.
HEMI 426:recimo da je tako.....licno, ne volim da zlopamtim i namerno ostavljam takve stvari u sebi jer zlo i losi triovi truju dusu ali problem nastaje kad ne mogu da ih zaboravim i onda trazim neciju glavu i uvek je , pre ili kasnije, dobijem.....
the house cat:evo jos jedne 2xskorpije
Nestasna Ameba:Hehe, ne dao nam Bog da Škorpije počnu da vladaju. Možda neka ženska Škorpija, ali muška... Pa, muškarci Škorpije toliko su neodlučni, stalno se preispituju, ne znaju ni šta bi sa sobom, a kamoli s predsobljem![]()
Mozda sam nevaspitano upala, ali me je tema ponela. Mogu li i ja s vama? Jedna vagica sa Merkurom, Uranom i Marsom u Skorpiji...sa drugih znakova...da, zanimljivo....i sa drugih planeta...:-DHEMI 426:![]()
![]()
sto se tice drustva, ova tema okuplja vrlo "exkluzivnu" skorpijsku ekipu, skoro da niko sa drugih tema ( i znakova ) ovde ne zalazi....mozda i ne smeju.....:wink:
Mogu ja? Imam stelijum u 8. polju i Uran u Škoripiji?sublimacija:Mozda sam nevaspitano upala, ali me je tema ponela. Mogu li i ja s vama? Jedna vagica sa Merkurom, Uranom i Marsom u Skorpiji...sa drugih znakova...da, zanimljivo....i sa drugih planeta...![]()

Znači sve teme ovde prolaze i tonu,

Bas imam drugaricu Bikcicu, koja vec godinama vedri ljubavno nebo sa svojom Skoprijicom. Kaze da se savrseno slazu!sibirska:Mogu ja? Imam stelijum u 8. polju i Uran u Škoripiji?A inače sam Bik...vaš primarni erotski nadražaj
![]()