Skorpion fun club

"Kad skorpion vitla svojim smrtonosnim repom tad je njegova zaoka najopasnija"
ili:
"Pitanje je ko ce biti gospodar-nista vise"
kaze Linda Gudmen,najcuveniji americki astrolog u svojoj knjizi "Suncevi znaci"
Mislite o tome!

HEMI 426:
hehehehehe.....

ne znam da li se secate ovog "legendarnog" narodnjaka:

"Dacu, dacu, dacu, nego sta cu
ali mi je ipak stalo da te mucim malo...." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jao... Nisam mogao da se otarasim te pesme kad sam bio srednjoškolac.. Uvek me je pratila u trenutcima dokonosti... U gradskom prevozu, u učionici, na velikom odmoru... Pevao sam u sebi... Onako nesvesno i bez namere... Ali to je ono što bi ljudi rekli kad "pesma uđe" u uvo... :lol:

P.S. Inače i ja sam Scorpio. ;)

Nestasna Ameba:
Škorpije su osvetoljubive. Umeju godinama da pamte "zlo" koje im je neko naneo i da sve to vreme vrebaju pogodnu priliku da se osvete, a osveta je nemilosrdna.

recimo da je tako.....licno, ne volim da zlopamtim i namerno ostavljam takve stvari u sebi jer zlo i losi triovi truju dusu ali problem nastaje kad ne mogu da ih zaboravim i onda trazim neciju glavu i uvek je , pre ili kasnije, dobijem.....

HEMI 426:
recimo da je tako.....licno, ne volim da zlopamtim i namerno ostavljam takve stvari u sebi jer zlo i losi triovi truju dusu ali problem nastaje kad ne mogu da ih zaboravim i onda trazim neciju glavu i uvek je , pre ili kasnije, dobijem.....

Бас ми се допало ово...из дубине душе! Подсетило ме на дубоку повезаност људских енергија, некад и без наше воље...
''...Та вулканска нарав чини од човека Шкорпиона птицу која с лакоћом шири крила тек у олуји и којој најбоље одговара клима невремена, а завичај јој је трагедија.'' Реееткост је човек који се данас сналази у олуји, а камоли лети!

Nestasna Ameba:
Hehe, ne dao nam Bog da Škorpije počnu da vladaju. Možda neka ženska Škorpija, ali muška... Pa, muškarci Škorpije toliko su neodlučni, stalno se preispituju, ne znaju ni šta bi sa sobom, a kamoli s predsobljem :lol:

Neodlucni????
Ne znaju sta ce sa sobom????
Odakle ti to?
Mislim da gresis. Mislim da oni UVEK znaju sta hoce.

HEMI 426:
:D :D :D

sto se tice drustva, ova tema okuplja vrlo "exkluzivnu" skorpijsku ekipu, skoro da niko sa drugih tema ( i znakova ) ovde ne zalazi....mozda i ne smeju.....:wink:
Mozda sam nevaspitano upala, ali me je tema ponela. Mogu li i ja s vama? Jedna vagica sa Merkurom, Uranom i Marsom u Skorpiji...sa drugih znakova...da, zanimljivo....i sa drugih planeta...:-D

Back