Skorpion fun club

mene je shkorpija shutnula~ i nije imala nikakve kvalitet samo je bila simpa . i zato cu da bacim kletvu na shkortpije

!#$#@$(@_#(@#(@#(@#

eto nek ugine zauvek!!!!!!! mrzim shkorpije!!!!! mada ja zapravo i nisam rak ne znam shta sam

mrziiiiiiiiiiiiiiiiiiim ihh

Kakve zajednicke crte imamo?Sta nam je bitno?
Svi nas dobro poznaju a mi o sebi nista ne znamo?
Trebali bi da se medjusobno razumemo zar ne ali da budemo zajedno ne znam bas? Sve u svemu nismo losi
kakvih ima !!Ne mogu da zamislim da sam na primer
jarac ??

esperanca137:
Škorpije!?
Upoznala sam skoro jednu škorpiju.
Zanimljiv lik. :D - smiren,duhovit......
Neću da preterujem sa hvalospevom da se ne uobrazi! :P :twisted:
smiren,duhovit...... hmmmm njihova smirenost je zatisje pred buru. Nikada oni nisu ni malo smireni a tek duhoviti to je vise cinizam veruj mi! Sve skorpije koje poznajem su jako jako OPASNE!!!!! Kako zene jos vise muskarci i uvek imaju zadnje namere.

Logično objašnjenje zašto čovečanstvo opstaje:
nemoguće je živeti igde na ovoj planeti a ne biti Škorpija ili ne biti podznak Škorpija ili nemati stelijum u Škorpiji ili, jednostavno, ne živeti bez Škorpija u bliskom okruženju.

Evo, recimo, moje zapažanje u odnosu Vodolija-Škorpija. 99% Vodolija rodi sebi dete Škorpiju. Tako da, drage moje i dragi moji, već mi se javlja da će bar jedno od moje buduće petoro dece biti Škorpija :wink:

Nestasna Ameba:
Logično objašnjenje zašto čovečanstvo opstaje:
nemoguće je živeti igde na ovoj planeti a ne biti Škorpija ili ne biti podznak Škorpija ili nemati stelijum u Škorpiji ili, jednostavno, ne živeti bez Škorpija u bliskom okruženju.

Evo, recimo, moje zapažanje u odnosu Vodolija-Škorpija. 99% Vodolija rodi sebi dete Škorpiju. Tako da, drage moje i dragi moji, već mi se javlja da će bar jedno od moje buduće petoro dece biti Škorpija :wink:
LOL.. Moj cale je vodolija, a ja shkorpija.. :)

Back