HEMI 426
Poznat
- Poruka
- 9.436
:wink:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:wink::shock: Woooooooooooow, čoveče, je l' smem da te dodirnem? :? :wink:chika_doktor:Evo duplog skorpiona...
chika_doktor:Evo duplog skorpiona...
ops:
ops:
ops: :wink:

Mozhe i mnogo, nema problema.Nestasna Ameba:Ama, ne malo, MNOOOGO![]()
A pošto od viška glava ne boli, znači da ne može da škodi, a što ne škodi, može samo da pomogne, dakle... :wink:

Kissitji za tebe ******xxxxxxxxxxx*********xxxxxxxxxHEMI 426:evo i mene... :wink:
zaista je sramota da nam tema padne na dno druge strane kad su skorpije uvek i u svemu na vrhu..... :wink:
smiren,duhovit...... hmmmm njihova smirenost je zatisje pred buru. Nikada oni nisu ni malo smireni a tek duhoviti to je vise cinizam veruj mi! Sve skorpije koje poznajem su jako jako OPASNE!!!!! Kako zene jos vise muskarci i uvek imaju zadnje namere.esperanca137:Škorpije!?
Upoznala sam skoro jednu škorpiju.
Zanimljiv lik.- smiren,duhovit......
Neću da preterujem sa hvalospevom da se ne uobrazi!![]()
![]()
Nestasna Ameba:Sta fali?
Pa i to je za ljude![]()

LOL.. Moj cale je vodolija, a ja shkorpija..Nestasna Ameba:Logično objašnjenje zašto čovečanstvo opstaje:
nemoguće je živeti igde na ovoj planeti a ne biti Škorpija ili ne biti podznak Škorpija ili nemati stelijum u Škorpiji ili, jednostavno, ne živeti bez Škorpija u bliskom okruženju.
Evo, recimo, moje zapažanje u odnosu Vodolija-Škorpija. 99% Vodolija rodi sebi dete Škorpiju. Tako da, drage moje i dragi moji, već mi se javlja da će bar jedno od moje buduće petoro dece biti Škorpija :wink:

HEMI 426:Da li to mene oci varaju ili je ova tema pala cak na trecu stranu!!!!
alo bre, nemojte da se ponovi ovako nesto, jasno!!!
![]()
![]()
scorpio rulez....