HEMI 426
Poznat
- Poruka
- 9.436
u svakom slucaju,da nas nema trebalo bi nas izmisliti, toliko smo potrebni covecanstvu... :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ops:
Nestasna Ameba:Ne cini to, sestro, to je najlaksi nacin da ti okrenu ledja![]()
Budi pametna i okerni malo ti njemu ledja, bices mu draza :wink:
Posle 3-4 mozete da ga scepate totalno i uzmete pod svoje, ali meni je i tada bolje da budem prepustena, predana... Jer sam sigurna sta imam, a uzimam pod svoje samo u extremnim situacijama.
SumMer_Jam:ma svi nas oni vole,samo se kao nesto pretvaraju da nije tako,ne mogu to da priznaju![]()
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops: ?ja sam Shkorpija-prirodna plavusha.sampita:E kad sam vec u vasem klubu da priupitam....
da li je tacno da su sve skorpije tj ili oni sto su podznaku skorpije imaju tamniju boju koseodnosno crnu kosu???
Glupo pitanje al ja sam to cula pa reko da proverim))
Nestasna Ameba:To za oci je u 99% slicajeva tacno, cini mi se. U stvari, oci kao oci i nisu nesto posebno, ali je POGLED taj koji obara s nogu![]()
Nestasna Ameba:To za oci je u 99% slicajeva tacno, cini mi se. U stvari, oci kao oci i nisu nesto posebno, ali je POGLED taj koji obara s nogu![]()

HEMI 426:zelene oci... 8) ( sakrio sam ih iza ovih tamnih naocara )