Evo jos jedne u klubu obozavalaca samih sebe!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitanje za skorpije... Kako vas drugi dozivljavaju, da li ste pricali o tome sa drugima i o njihovim mishljenjima kako vas dozivljavaju i sta vide u vama?
Nisam nikad pricao o tome sa njima, ali cu morati....samo ne verujem da ce mi dati iskrene odgovore....![]()
Misliš da će ulepšati?![]()
( ne moraš nikoga da pitaš, sam si dao odgovor...)
Nadam se, inace...
(moram biti siguran)
Sta je sa tobom, Jekaco? Kako te dozivljavaju?Sta dodzavola oni vide u tebi?
![]()
Kako ko... uglavno ono što im dam da vide... i uglavnom malo.
Đavola vide samo oni koji ga traže...
Doživljavaju me kao jedno fino, dobro, nežno, osetljivo biće (ovde naglasak, jerbo svi stiču utisak da mi treba zaštita - ovo je greška), oni koji me "poznaju"... inače na oko delujem suprotno, zatvoreno, hladnije.
E, sad... Mislim da je sa škorpijama problem ona zatvorenost, najteže mi pada da uopšte dozvolim nekome da me "doživi"... pa je shodno tome i utisak uglavnom pogrešan.
Za prijatelje sam uvek tu, ma šta trebalo... ostali moraju višestruko da zasluže...
Al' sam se raspisala...![]()
![]()
Inače, nije me mnogo briga kako me drugi doživljavaju.
Ali, cenim iskrenost.![]()
Bolje iskrenost nego prica iza ledja.
Ja sam drugovima rekao da im je bolje da mi sve kazu u lice ako im nesto smeta, umesto sto pricaju iza ledja. Ukoliko neko ne poslusa to, sa njime sam raskrstio na duze vreme...ili zauvek...![]()
Isto...najbitnije sam zaboavila... kada škorpija napravi rez, ništa ga više ne može zakrpiti.
Izbegavam te krajnosti, ali ako se desi, mora da je bilo opako loše.![]()
Molila bih za pomoc , tj za sugestiju sta kupiti jednoj muskoj skorpiji /28y/ za rodjendan
Zbog cega kazu da su Skorpija i Bik najbolja kombinacija?
a vidiš meni je prijateljica bik a dečko s kojim se viđa je škorpion, i baš mi je pričala da nemogu a da neprođu jedan pored drugog a da se ne dotaknu, imaju super sex i kaže da nikad ni skim nije imala takvu kemiju. naravno nemora to kod svakog bit, al kažem šta sam čula
Pa ne znam...ja sam Bik i bezim od skorpija, mnogo su mi namazani i skloni flertovanju i varanju..
Imala sam 2X sex sa skoripijama i nisam odusevljena nesto..![]()
Ovo boldovano nije tačno... naravno, u sučaju da im je stalo.
Ako nije, neće kriti... pa makar i na taj način... ipak, ja i dalje tvrdim da škorpije nisu sklone varanju.
Pa jel sex zavisi od znaka?![]()
Hm...to odlicno slaganje sco i vodolije sigurno nije usled aspektica izmedju sunca vec do neceg drugog iz Univerzuma...