mona_liza:zar moraju da guraju nos gde im nije mesto??? hehe tipichni blizanci
Mooooooraju, to je jace od njih
pokusavamo da ucinimo ovu mrtvu temu interesantnijom. I da, smrdite vise od nas 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mona_liza:zar moraju da guraju nos gde im nije mesto??? hehe tipichni blizanci
pokusavamo da ucinimo ovu mrtvu temu interesantnijom. I da, smrdite vise od nas 

mona_liza:A blizanci u tome nemogu ni da nam "prismrde" ...

Ali eto, podznak je i njemu bio skorpija. Gde god da se okrenem, skorpije me na neki nacin slede 

ne znam o kakvoj borbi pricas, ja o intelektualnoj, nesto vam slabo ide, niko od ovde prisutnih skorpija ne ume da odgovori, kakvo iznenadjenje 
Miss_Jo:Izvini Nebojsa Pisoarevicune znam o kakvoj borbi pricas, ja o intelektualnoj, nesto vam slabo ide, niko od ovde prisutnih skorpija ne ume da odgovori, kakvo iznenadjenje
ne znate ni da citate, lepo je pisalo skorpije nisu preterano zanimljive za blizanceprocitajte jos par puta slobodno, nije to sramota, sramota je iskrivljeno tumaciti tudje reci :wink: neka vama vase intuicije, nama je super i inteligencija koju posedujemo i zahvaljujuci kojoj dobro procenjujemo ljude
![]()

re kabe:SKORPIJAMA I ONIMA KOJI IH POSTUJU I VOLE ONAKVI KAKVI JESU!
necu vise da vam dizem cenu(mislim ovoj temi,i ovako ima previse strana).re kabe:"SKORPIJE SU RODJENE DA PREZIVE",NAPISAO JE POZNATI ASTROLOG!
ops: