Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Pitanje za skorpije. Volite li vi nekad malo da pametujete? Filozofirate?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neki odredjeni razlog shto volish shto si shkorpija?![]()
Pa ja bash i ne... Kada sam siguran u to shto zelim da kazem onda to kazem, ali nikad ne napadam osobu...Pitanje za skorpije. Volite li vi nekad malo da pametujete? Filozofirate?
Pa ja bash i ne... Kada sam siguran u to shto zelim da kazem onda to kazem, ali nikad ne napadam osobu...
Ovaj dan mi je bash shugav, imam osecaj kao da je ceo svet protiv mene, kao da svi zele neshto da mi napakoste... uzas!![]()
Bio je ovo izgleda malo bzvz period za nas, skorpije ...no mislim da sad slede bolji dani :-D
Ja inace jesam takva, volim filozofirati i pricati sa pametnim ljudima
Da li neko zna iz iskustva kako se slazu muska skorpija i to dupla brrrrrrrrrrr sa zenom vodolijom koja je u podznaku lav?
Za sada odlicno samo ne znam da li je u podznaku lav![]()
Bio je ovo izgleda malo bzvz period za nas, skorpije ...no mislim da sad slede bolji dani :-D
Ja inace jesam takva, volim filozofirati i pricati sa pametnim ljudima
ljudi, jel zna neko kako se slazemo sa devicama ???
ja zensko on mushko![]()
khm evo ja se vidjam sa jednom skorpijom vec godinu dana i sve mi se cini da se super slazemo ali on uopste ne namerava da porazgovara na tu temu nego sve pusta da tece nekako neobavezno...sta ja znam , nemam bas jos puno strpljenja za to...ja sam inace jarac...
Evo sad uhvatih ovu temu...''slučajno''....ja sam škorpija-rak,mesec mi je u ribama...pa sad...kod škorpija postoji jedna interesantna podela:netipične,atipične i ne-škorpije...atipične se ocenjuju kao neverovatno posebne i najjače su u grupi,ni kameleon im nije ravan,teško ih je prepoznati i tako lako izgubiti...ali ako želite istinsku ljubav i sve ono o čemu su najveći umovi sveta sanjali,ako želite da vidite kako izgleda ljubav kosmosa,mogućeg i nemogućeg,eto vam ATIPIČNE ŠKORPIJE....:*
Biti škorpija je čast i velika odgovornost,ali malo njih to shvata i razume....
ma najobičnije kukavice... ko na tako nešto obraća pažnjuHebote, na pdf. astrologija, svi mrze skorpije...jadni mi![]()
Лажу да нас мрзе. ОБОЖАВАЈУ НАС, МРЗЕ, ЗАВИДЕ НАМ, АЛИ НЕ ЖЕЛЕ ДА ПРИЗНАЈУ.
Pa, ovo je savrseno. Tek sam se sada registrovala i ne mogu da verujem da ovako nesto postoji.Super. Stvarno smo posebne...
ma najobičnije kukavice... ko na tako nešto obraća pažnju
... što me ne mrze u RL ako smeju
velika hrabrost je nekog mrzeti i pljuvati dok sediš sa druge strane monitora![]()
Kako da nas ne mrze kada bi želeli da budu kao mi...ali ne mogu. Osim toga, skromnost nam nije jača strana...
Ovo za rl je tačno...![]()