Skorpion fun club

Pa ja bash i ne... Kada sam siguran u to shto zelim da kazem onda to kazem, ali nikad ne napadam osobu... :)

Ovaj dan mi je bash shugav, imam osecaj kao da je ceo svet protiv mene, kao da svi zele neshto da mi napakoste... uzas! :(

Ali ako ta osoba izgleda kao da ne zeli da shvati to sto vi govorite, sta onda? :p

Mora da je zbog kise...ja sam smoren nacisto...:(

Bio je ovo izgleda malo bzvz period za nas, skorpije ...no mislim da sad slede bolji dani :-D
Ja inace jesam takva, volim filozofirati i pricati sa pametnim ljudima

Slede, nadam se.:D

Izgleda da i ja volim filozofirati, nisam to primetio dok mi nisu drugi ukazali na to... A i ja volim slusati pametne ljude. Moja sestra je bila sa deckom kog' sam slusao sta god da je pricao...ima covek dara za pricu, i pre svega zna sta prica... :)

Evo sad uhvatih ovu temu...''slučajno''....ja sam škorpija-rak,mesec mi je u ribama...pa sad...kod škorpija postoji jedna interesantna podela:netipične,atipične i ne-škorpije...atipične se ocenjuju kao neverovatno posebne i najjače su u grupi,ni kameleon im nije ravan,teško ih je prepoznati i tako lako izgubiti...ali ako želite istinsku ljubav i sve ono o čemu su najveći umovi sveta sanjali,ako želite da vidite kako izgleda ljubav kosmosa,mogućeg i nemogućeg,eto vam ATIPIČNE ŠKORPIJE.... ;) :*

khm evo ja se vidjam sa jednom skorpijom vec godinu dana i sve mi se cini da se super slazemo ali on uopste ne namerava da porazgovara na tu temu nego sve pusta da tece nekako neobavezno...sta ja znam , nemam bas jos puno strpljenja za to...ja sam inace jarac...

khm evo ja se vidjam sa jednom skorpijom vec godinu dana i sve mi se cini da se super slazemo ali on uopste ne namerava da porazgovara na tu temu nego sve pusta da tece nekako neobavezno...sta ja znam , nemam bas jos puno strpljenja za to...ja sam inace jarac...

Poz.Ovo mi bas poznato zvuci.Imam slicnu situaciju,totalno neobavezna veza koja traje oko 7 meseci.Ja sam Ovan-Vaga a on Skorpija-Strelac...vise ni ne izlazimo nigde...nismo u stanju da sedimo zajedno mirno vise od pola sata...sex je...ma,neopisivo sjajan i ja sam se zaljubila do ludila u njega ali on je jako tajanstven i ne znam kako da mu pridjem..osvojim ga...nateram ga da se otvori...Luda sam za njim!:)
Ajde drage skorpije pomagajte,otkrijte mi neku tajnu,neki tajni adut mi dajte....:heart:

Evo sad uhvatih ovu temu...''slučajno''....ja sam škorpija-rak,mesec mi je u ribama...pa sad...kod škorpija postoji jedna interesantna podela:netipične,atipične i ne-škorpije...atipične se ocenjuju kao neverovatno posebne i najjače su u grupi,ni kameleon im nije ravan,teško ih je prepoznati i tako lako izgubiti...ali ako želite istinsku ljubav i sve ono o čemu su najveći umovi sveta sanjali,ako želite da vidite kako izgleda ljubav kosmosa,mogućeg i nemogućeg,eto vam ATIPIČNE ŠKORPIJE.... ;) :*

netipicne-atipicne- ne-skorpije:lol:
koja je razlika izmedju ovo troje:lol:

ja sam otpilike 1/3-skorpija 1/3 -strelac 1/3-vodolija

uglavnom se ljudi zeznu pa kazu....pa ti ne licis na skorpiju uopste:eek:

valjda prvo vide moj ac-strelac:mrgreen:

Лажу да нас мрзе. ОБОЖАВАЈУ НАС, МРЗЕ, ЗАВИДЕ НАМ, АЛИ НЕ ЖЕЛЕ ДА ПРИЗНАЈУ.

Pa, ovo je savrseno. Tek sam se sada registrovala i ne mogu da verujem da ovako nesto postoji.:) Super. Stvarno smo posebne...

ma najobičnije kukavice... ko na tako nešto obraća pažnju
... što me ne mrze u RL ako smeju :zper:
velika hrabrost je nekog mrzeti i pljuvati dok sediš sa druge strane monitora :manikir:

Kako da nas ne mrze kada bi želeli da budu kao mi...ali ne mogu. Osim toga, skromnost nam nije jača strana...:lol:
Ovo za rl je tačno...:mrgreen:

Sad mi je sve jasno...:per:

Back