Da, ali to su neke osobine Škorpije. To što ih ti nemaš, ne znači da to ne spada u taj arhetip.
Ti imaš i drugih uticaja...
Ti imaš i drugih uticaja...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

priće ona njemu. 
Кад јој до сад није пришао, никад неће прићи.Duhovito nema stapobogu ne plasite momka, pa nikada joj nece prici
Ja. Od kad sam u vezi pocela sam da se gojim.
Ali kod mene je u pitanju Ovan!

Ovaj je izgleda smuvao već... Nema ga da više da pita za saveteOpravili smo ga
tako sam i ja, samo je bila lavina nekih emocija koje su me vezivale za nju kao pojavu. Ostala je zatecena i napisala: da li treba da se plasim? Uglavnom ja sam joj rekao da se ne brine i da je necu smarati, a da cu jednom kad skupim hrabrost, prici, ako ne bude bila udata vec tada (tim recima). Od tada sam nekako smanjio gas, ne pratim joj profil tako cesto, udjem samo ponekad. Ima decka, tako da sam bar neko vreme smiren cinjenicom da se s devojkom koja ima decka, ne moze nista, osim cekati... Bitno je to da je nisam video evo vec nekih 3 meseca uopste i da sve to polako bledi kod mene, naravno sve dok nam se putevi opet, ne daj boze, negde ukrste.
hvala na odgovorima
ako nisi u mogucnosti da joj pomognes da ostvari svoje zelje i da joj pruzis razumjevanje, nemoj dzaba ni da je gledas a kamo li sta drugo
potpisuje - Tipicna skorpija
:*