škorpije sa više strana dobijaju ljubavne signale, jarčeve neće mimoići iskušenja zbog strasti: dnevni horoskop za 29. mart

Sensei

Master
Moderator
Poruka
69.481
Pogledajte dnevni horoskop za petak 29. mart 2024. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

1711694198244.png

Ovan

Posao: Iako će vam izgledati da sve situacije vezane za pregovore držite pod svojom kontrolom, ne budite impulsivni u donošenju odluka.
Ljubav: Pozovite prijatelje, rođake na okupljanje i druženje, prijaće vam blizak krug pozitivnih osoba. Uživajte.
Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Iako vas ovog petka očekuje dosta dogovora, planiranja, sve ćete vi to držati pod kontrolom. Međutim finansije će zahtevati dodatan oprez.
Ljubav: Sasvim korektan dan valjalo bi iskoristiti za zbližavanje i podizanje na viši nivo partnerskih veza. Strasti vam danas neđe nedostajati.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Nema prepreka pred većinom Blizanaca ni ovog petka. Neki od vas mogu očekivati i povoljne ishode dogovora koji ste odavno započeli.
Ljubav: Budite otvoreni, opušteni, razgovarajte, posvetite se sa posebnom pažnjom i razumevanjem osobi do koje vam je stalo.
Zdravlje: Vodite računa o krvnom pritisku.

Rak

Posao: Rakovi će sa lakoćom privesti kraju i ovaj radni dan i početi sa pripremama za dane vikenda.
Ljubav: Podrazumeva se da ćete u svoje planove uključiti i dragu osobu. Zajedno je sve mnogo lakše i lepše.
Zdravlje: Dovoljno se naspavajte, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Loše raspoloženje i prilično promenljiv nivo energije je upozorenje za Lavove da danas ništa ne forsiraju. Završite neodložne obaveze.
Ljubav: Nema prepreka za finu opuštenu komunikaciju, flert, samo bez velikih očekivanja i forsiranja isključivo svojih stavova.
Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Devica

Posao: Dobar period tek sledi, a na vama je da danas budete oprezni u komunikaciji i dogovorima jer su moguće razne malverzacije.
Ljubav: Nemojte dozvoliti da se sve vaše današnje aktivnosti u sferi ljubavi svedu samo na priču.
Zdravlje: Moguća nesanica.

Vaga

Posao: Ovo nije loš radni dan za većinu osoba rođenih u znaku Vage koje već imaju isplanirane profesionalne obaveze. Osnovni preduslov za to je dobra organizacija i podela odgovornosti.
Ljubav: Ne žurite, dobro odvagajte i razmislite da napravite bar jedan direktan korak ka poboljšanju aktuelne ljubavne situacije.
Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Škorpija

Posao: Obaveza ima napretek, ali sve ide svojim nekim tokom kod većine Škorpija, tako da razloga za veću zabrinutost što se posla tiče ne bi trebalo da bude.
Ljubav: Danas vam neće biti dosadno. Sa više strana mogli biste dobijati ljubavne signale, birajte ono što vas najviše privlači.
Zdravlje: Čuvajte se prehlade, respiratornih infekcija.

Strelac

Posao: Na polju komunikacije i sklapanja novih poslovnih dogovora Strelce danas očekuju odlične mogućnosti. Samo napred.
Ljubav: Razmislite o zajedničkim akcijama sa voljenom osobom. Potreban vam je zajednički odmor, neko putovanje, uživanje.
Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije, glavobolja.

Jarac

Posao: Vredan i predan profesionalni angažman u prethodnom periodu trebalo bi da vas dodatno motiviše da budete još dosledniji i istrajniji u svojim namerama.
Ljubav: Iskušenja zbog strasti neće vas mimoići ni ovog petka. Opustite se i uživajte.
Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Vodolija

Posao: Iako može doći do nekih izazova što zbog nametnutih obaveza od nadređenih zbog tehničkih problema, to ne bi trebalo da vas suviše poremeti.
Ljubav: Možda vam poslovne obaveze budu oduzele mnogo energije i ostave malo vremena da se posvetite ljubavnoj sferi. Kako god da bude, imaćete vikend pred vama da popravite situaciju.
Zdravlje: Pad imuniteta.

Ribe


Posao: Možete biti zadovoljni ostvarenim poslovnom rezultatima na kraju ove sedmice. Očekuje vas pozitivna radna atmosfera.
Ljubav: Izazovno može biti na vašem ljubavnom planu danas. Ukoliko volite eksperimentisanje, samo napred.
Zdravlje: Vrlo dobro.

(Kurir.rs/Zadovoljno/A.G.)
 

Back
Top