Mačevalac
Aktivan član
- Poruka
- 1.587
Да знаш само колико њих бива појебано и шутнуто од таквих и спадају у нормалне девојке не спонзе.Kao devojku su me cak odbijali ti sa skupim autima jer su u 99% sl.prostacine.
Онда има много спонзи.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да знаш само колико њих бива појебано и шутнуто од таквих и спадају у нормалне девојке не спонзе.Kao devojku su me cak odbijali ti sa skupim autima jer su u 99% sl.prostacine.
Vidis, nisu sve zene iste.Kasnije cesto nema jer da bi te privukli ti kvaliteti o kojima pricas, moras prvo da upoznas osobu, a da bi je upoznala moras prvo da prodjes "prvi utisak".
Evo, iz licnog iskustva:
- vozim auto srednje nize klase, star 10+ godina, i to retko, uglavnom vozim bajs (vrlo obican, neugledan) i motor (isto niza srednja klasa).
- oblacim se veoma obicno, nista markirano nema na meni, majice i duksevi su mi sa printovima iz star warsa, LOTR, i slicnih decijih/nerd gluposti
- nosim sat od par stotina evra.
Tako izgledam u 99,9% situacija, i izgledam kao neko ko zivi od prvog do prvog.
I kada sam takav, nikad mi nijedna zena nije prisla, cak ni zagledala. Nikad!
Kada idem na vazne poslovne sastanke i na neke, meni vazne, drustvene dogadjaje, tada se skockam: skupo odelo po meri, stavim adekvatan sat uz to odelo, pojavim se u malo luksuznijem autu, i jednostavno se na meni vidi da sam neki bitan qratz (neki CEO, preduzetnik, visoki menadzer, ili slicno).
Tada ne samo da me zagledaju, nego i prilaze i priča kreće tako lagano da ne moram ništa da se cimam, žene vode priču jer je jasno da žele da me upoznaju, da vide ko se krije ispod toga. Naravno, smorim ih sa svojim "nerd" humorom i brzo odustanu (sto mi i jeste cilj), a koja ostane i voli taj humor (sto je retko), sprijateljimo se.
Dakle, nisu sponzoruse, mnoge i ne traze ljubavno seksualnu vezu, vec iskljucivo neku vrstu drustva.
Jednostavno, kada odajes utisak situiranog i ekonomski vise nego stabilnog, zene dolaze same, ali ne zato sto su sponzoruse, vec sto im instikt kaze da ce biti bezbedne u drustvu nekog takvog.
A kad dodju i uspostavi se first contact (opet nerd referenca), onda mogu da otkriju ko je iza, i da upoznaju kvalitete - ako ih ima![]()
Ima.Да знаш само колико њих бива појебано и шутнуто од таквих и спадају у нормалне девојке не спонзе.
Онда има много спонзи.
Најаче су оне што иду по теретанама да смувају истетовиране и набилдоване типове попут моје маленкости.Kada idem na vazne poslovne sastanke i na neke, meni vazne, drustvene dogadjaje, tada se skockam: skupo odelo po meri, stavim adekvatan sat uz to odelo, pojavim se u malo luksuznijem autu, i jednostavno se na meni vidi da sam neki bitan qratz (neki CEO, preduzetnik, visoki menadzer, ili slicno).
Tada ne samo da me zagledaju, nego i prilaze i priča kreće tako lagano da ne moram ništa da se cimam, žene vode priču jer je jasno da žele da me upoznaju, da vide ko se krije ispod toga. Naravno, smorim ih sa svojim "nerd" humorom i brzo odustanu (sto mi i jeste cilj), a koja ostane i voli taj humor (sto je retko), sprijateljimo se.
Nisu, bilo bi dosadno da jesu.Vidis, nisu sve zene iste.
To nisi naucio.
Vazi, gospodine “moja rec je zadnja”Nisu, bilo bi dosadno da jesu.
Ali za first contact su sve vrlo slične![]()
Evo, vidis da nije, da je tvojaVazi, gospodine “moja rec je zadnja”![]()
Nikako da shvatiš da se ljubav i poštovanje ne kupuju. Totalno si se uživeo u ovo vreme. Ranije su se ljudi uzimali sa 17 godina i ništa nisu imali i zajedno su se borili kroz život. Možeš kupiti osmeh i društvo neke žene ali ljubav i poštovanje ne. To se teško zavređuje.Jednostavno, kada odajes utisak situiranog i ekonomski vise nego stabilnog, zene dolaze same, ali ne zato sto su sponzoruse, vec sto im instikt kaze da ce biti bezbedne u drustvu nekog takvog.
A kad dodju i uspostavi se first contact (opet nerd referenca), onda mogu da otkriju ko je iza, i da upoznaju kvalitete - ako ih ima![]()
А Србија је препуна Ролексаша као? Једино оних из Шангаја!Nikad ne bih tupavi roleks nosio. Ruznijih satova nije bilo. Uvek me asocira na nekog tupavka na slavama i sl okupljanjima gde su jedine sanse da ti ga neko nametne ispred tebe u druzenju i koji se pojavi s tim gownetom na ruci i prdlja o nekom opstem biznisu avioni kamioni celo vece.
Moze da ga kupim pa preprodam.
Ljudi su oduvek imali tu potrebu. Nije to odlika današnjice.Mnogi danas teže da imaju skupe i markirane stvari, da jedu i piju u skupim restoranima, da budu viđeni na važnim skupovima... Zašto ljudi imaju tu potrebu da se "dokazuju i pokazuju" pred drugim ljudima?
Mozda jer ga nemas? Ili jos neki skuplji, prestizniji?Nikad ne bih tupavi roleks nosio. Ruznijih satova nije bilo. Uvek me asocira na nekog tupavka na slavama i sl okupljanjima gde su jedine sanse da ti ga neko nametne ispred tebe u druzenju i koji se pojavi s tim gownetom na ruci i prdlja o nekom opstem biznisu avioni kamioni celo vece.
Moze da ga kupim pa preprodam.
Pa ima ih. Sto bi bila prepuna? Poenta roleksa je da ga nose retki. Kad bi ih bila prepuna izgubio bi na vrednosti. Ali sve jedno je, koliko kod da je vredan, ne bih iz estetskih razloga. I zlato je retko pa ga ne bih nosio oko vrata. Nezgrapan je, nacickan, debeo, nikad nisam bio fan metalnog kaisa, sam dizajn je neestetski. Nije mi ni elegantan, ni sarmantan, ni ergonomican, sljasti. Odmah me asocira na nekog metroseksualnog lika koji nosi fluoroscentne muske tange od 200 evra na plazi i roleks na ruci da zadivi zensku a ona ga laze da je seksi u tome jer ima pare.А Србија је препуна Ролексаша као? Једино оних из Шангаја!![]()
Pucaju te kompleksi maloU stvari, pre bih nosio fluo muske tange na plazi nego roleks. Barem bi bila dobra zayebancija i karakternije.
Pa pucaju me, uvek skrivam svoje seksi dupe a ne bi trebalo, treba da mu dam sansu i drugim zenama. Ali eto, roleksasi me pretekose.Pucaju te kompleksi malo![]()
Tuzno je to.Pa pucaju me, uvek skrivam svoje seksi dupe a ne bi trebalo, treba da mu dam sansu i drugim zenama. Ali eto, roleksasi me pretekose.
Whatever broTuzno je to.
Ali ti si lep i pametan i tako nakoknadjujes te propuste![]()
Nikako da shvatiš da se ljubav i poštovanje ne kupuju. Totalno si se uživeo u ovo vreme. Ranije su se ljudi uzimali sa 17 godina i ništa nisu imali i zajedno su se borili kroz život. Možeš kupiti osmeh i društvo neke žene ali ljubav i poštovanje ne. To se teško zavređuje.
I u životinjskom svetu se mužijaci takmiče oko parenja sa ženkama i gospodarenja teritorijom-lovištem kao pogodnim izvorom hrane.Mnogi danas teže da imaju skupe i markirane stvari, da jedu i piju u skupim restoranima, da budu viđeni na važnim skupovima... Zašto ljudi imaju tu potrebu da se "dokazuju i pokazuju" pred drugim ljudima?
Postoje ljudi koji su uspešni a nemaju potrebu za eksponiranjem skupim stvarima.I u životinjskom svetu se mužijaci takmiče oko parenja sa ženkama i gospodarenja teritorijom-lovištem kao pogodnim izvorom hrane.
To što je ljudska kultura ovoliko uznapredovala da šljašteće stvari znače umesto da smo ko gorile ili lavovi da se grizemo, sečemo i bodemo kandžama je zapravo pozitivna stvar.
Ako nisi uspešan u životu prihvati to i traži elemente i stvari u životu u kojima ćeš biti uspešan i tako prebroditi prethodne neuspehe.
Ko nema sreće u ljubavi na primer može imati u nečem drugom. Struci, hobijima, sportu i slično.
Takozvani tihi milioneri. Ali što ti moraš da zveraš u tuđ tanjir i tuđe Rolexe?Postoje ljudi koji su uspešni a nemaju potrebu za eksponiranjem skupim stvarima.
Gde god se okreneš oni su tu. Zašto postavljaš besmislena pitanja?Takozvani tihi milioneri. Ali što ti moraš da zveraš u tuđ tanjir i tuđe Rolexe?
Što ti smetaju?
Jel ima mnogo Rolexa? Pa ako si okružen Roleksašima onda si njihov valjda?Gde god se okreneš oni su tu. Zašto postavljaš besmislena pitanja?