- Poruka
- 51.813
veruj mi uopšte nisi u pravu , i niko nikog ne razapinje , praviš zamenu teza , ne prolazi to bro,
![]()
ok , nisi ni ti i sta sad ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
veruj mi uopšte nisi u pravu , i niko nikog ne razapinje , praviš zamenu teza , ne prolazi to bro,
![]()
Ne,nisam trazila.Necemo podvaljivati.tražila si dobila si , neće biti drugi put![]()
To je netacno, vodic vam je bio neinformiran, nadam se da mu niste dali baksisDavno pre nekih 15 godina na putu za Grcku.A pri prolasku kroz Skoplje.Vodic nam je rekao da gledamo poletanje aviona jer je to retka prilika na Skopskom aerodromu.Koliko se meni cini oni su puno siromasniji od nas
Ako se grad ne cisti, onda bi bilo brda lisca, djubreta, vetar bi to raznosio.naravno da nema kad si fotkao ispod bandere
prekoputa ulice se lepo vidi da ga ima kod automobila
i iskulirajte sa tim ironicnim postovima kad je Limunada
lepo elaborilala zasto je komentarisala na svoj
utisak Skopje.
Ne, iskreno mene licno ne boli. Namerno koristim izraz sa negacijom ako iskoristim bez negacije, zvucalo bi vulgarno.razvlacite je u tandemu 7 strana da mora da povuce svoje misljenje.
Cemu?
zato sto vas boli da neko kaze svoj prvi utisak o gradu jel?
Jedno što starosedeoci ne mogu da vide što i 99% turista, među kojima je i Limun. Građani SK ne mogu, što je i normalno, da budu objektivni o prvim utiscima o gradu nekog sa strane
Lete perja od orlovaTeteks-Shkëndija, najjači gradski derbi na svetu!
Za nadmudrivanje nije pozeljna nadmenost, vec mudrost, znanje i vestina@Lilac
kad si vec posegnula za finim izrazima iz prava prvo da odgovorim, da bio sam kao klinac u Skopju i ne, ne secam se najbolje svega. Dakle samo jedanput pre vise od 34god.
Da si citala sta sam pisao ne bi me to pitala.
Ti si imala diskusiju sa Limunadom kakva god da je bila @Manga Hilux upada sa provokacijom na str.3
to je ono sto mi je zasmetalo.
Ako je on dozvolio sebi da upada u vasu diskusiju nepozvan i ja sam sebi dao to pravo.
Ja sam prvi koji brani svoj grad.
Beograd gde sam ziveo 41 god. a sada Novi Sad.
Smatram da ako neko ima losu sliku o "mom" gradu nije moje da mu pricam o smecu u kuhinji nego da ga pozovem u goste ili da se nadjemo megde kad je u poseti Bg /Ns da mu pokazem SVE. I lepo i ruzno sto cini moj grad.
Verujem da delimicno delis moje misljenje jer diskutujeno. Ako treba da se nadmudrujemo ja imam svo pravo da budem nadmen, neki tamo iz prestonice, SRFJ, SCG, SRJ a sada Srbije tj da velicam Beograd.
Tema je Skopje i kako je Limunada dozivela za to neko vreme makar pola sata sto je provela u njemu. Nije joj bila antireklama za vas grad.
Nadam se da cemo nekada svi zajedno na skembe corbu i da mi vi budete vodic.
Uzdravlje
zašto misliš da sam se povukaoNije beba da ga ti branis jer vidis da se povukao kad zna da je pogresio.
Ciji post je politicki pamflet?zašto misliš da sam se povukao
reagirao sam jer je njezin post klasičan politički pamflet , a ti , e a ti , ajde da te bolje preskočim jer ima da te itekako ožeže , zato,,,,,
Hahahaha..baš voliš deponije?Jer tamo je maestralni svinjac od nečistoće, nepokišeno, smeće...
Nema ničeg osim, stazica i vidikovca, ako želiš da gledaš panoramu Skoplja.
I nije Lilac, nego @sonja73 , odnosno ko zna koliko nickova ... Brate, Limune, o jesi naivan i sve. Arheološki muzej sam ti rekao da ne postoji, da su to kulise, desno od Dušanovog mosta ...
Kome sad da vjerujem od vas dvoje?
Na slikama stvarno lijepo izgleda.
Draga Limunado, ako procitas gore videces da sam vec iskomentirala kako sam ignorisala njegove komentare posto imaju nacionalisticku notu. Jedino sto sam pogresila je ato sam pomislila da ipak ima neku dobru stranu, posto ja uvek zelim videti dobro u ljudima.Što se đubreta tiče, ja sam baš stekao suprotnu sliku od tebe. Tamo se poštuje psi na povocima, park pored Zoo vrta lep i sređen, nisam stvarno primetio neki smećarnik.
Prvo, tebe nisam nista ubedjivala, odgovorila sam ti na komentar zato sto si me prozvao indirektno.od cinjenice da je dat licni utisak grada s notom da tema gadja tvoju i Manginu ljubav prema gradu ali dalje se nastavljas sa UBEDJIVANJEM. Cemu?
Zaista nema potrebe jer ja sam takodje alapaca i to kakva.
Ali kad neko sa strane pljuje po BG ili sad NS jedina istina je da su kompleksasi koji tu ne zive i nemaju pojma sta nama nasi gradovi znace. Sta su nam prruzili i tako dalje i tako dalje.
Opet pokusavas da me skrenes sa moje polazne tacke a to je da ako ti i Limunada diskutujete a on se maliciozno ubacuje i ja imam pravo da se ubacim da branim postavljacicu teme.
Kako to da ti kaao velika skopljanka nisi otvorila temu o Skopju?
Prosto pitanje je
- da li si primetila da je Manga na str.3 direktno uvredio i umesao se u vasu diskusiju?
Nije beba da ga ti branis jer vidis da se povukao kad zna da je pogresio.
Diskusija nije rasprava to znas i sama.
Nema potrebe za smajlijima jer im sad ovde nije mesto
da tačno Skopjenaselje
Šutka
Kome sad da vjerujem od vas dvoje?
Ni jednom..nego skokneš do Skoplja na dva tri dana i sama se uveriš da je lep grad sa rekom Vardar i sa planinom Vodno, ispod kog se prostire SkopljeKome sad da vjerujem od vas dvoje?