miss
Ističe se
- Poruka
- 2.001
kod nas se organizuju neke svirke na koje ja ne idem 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je bash super!!! Jel to ona fora, kao svi moraju da budu elegantni?? Ti stvarno nisi normalan, shto bre ne idesh???Master_Chief:Kod nas ima bozicni bal na koga naravno ja nikad ne idem zato sto bzvz...
Pa trebao bi da budes pristojno obucen...Ma ja ne idem zato sto organizuju daleko od skole,trebas da platis,skupo je,a i niko koga ja poznajem ne ide...Tinar:To je bash super!!! Jel to ona fora, kao svi moraju da budu elegantni?? Ti stvarno nisi normalan, shto bre ne idesh???Master_Chief:Kod nas ima bozicni bal na koga naravno ja nikad ne idem zato sto bzvz...
Ma kao i polovina trenutno na prvoj strani...Tinar:O boze!!!! Ova tema je stara godinu dana!!!!!!!!!
Eh sto ja volim tu pesmu "Splavovi"!!!sofffy:sinoc je bio party!od 19.00-24.00,nisu nam dali da duze ostanemobilo je super,plesali smo skakali i uzivali,do kad nisu poceli pustati narodnjake,tipa seke aleksic,stoje & co.a onu pjesu,mislim da se zove splavovi,su pustili bar 10x..... grozno... a za sentis je bila samo everytime..... ali sve u svemu je bilo suuuper.. jedva su nas istjerali iz skole...
:wink:
Jojudarena:jooOOOGisa,se secas:
"Volim vatrene
Sto lice na mene
Sto vole bez granice
Volim zenke lavice
EeeEEEeeeee..."
![]()
Ma 'de nije EXTRA!!!joGooOOD:nocas sa njom sa bio...
kad smo isli na ex 20...tak puta su je puistili,tj. vozac...
koje s*anje....da shinoda,bash je "extra"
![]()
G'N'RTinar:Kod mene je bilo uzasno!!! Dvojica su poneli kasetofone i svako je pushtao drugachiju muziku. Jedan je pushtao uzas narodnjeke, a drugi neki techno/trens (pesma ide "I wanna swallow your cock", :?), a ja sam napred sedela sa metalcima i slushala ortaka kako svira gitar sa diskemnom u ushima!!!
A u diskmenu- G'N'R
![]()
inspirion:a sto se ne zovu zurke?
Igranka nekako zvuci...![]()
inspirion:Znaci bilo je sifrirano.To je verovatno za profesore igranka.
svashta...sofffy:jao danas smo platili sto smo imali onu zurku u petak!!!! izbacili iz skole 3-icu iz mog razdreda i jos jednog iz drugog odjeljenja.
polupalu su prozor,2 vodokotlica,pocjepali kartu BiH,pisali psovke po tabli,razbijali flase u Wc-u itd.......sve u svemu,nema vise party-ja.......![]()
udarena:jooOOOGisa,se secas:
"Volim vatrene
Sto lice na mene
Sto vole bez granice
Volim zenke lavice
EeeEEEeeeee..."
![]()
sofffy:jao danas smo platili sto smo imali onu zurku u petak!!!! izbacili iz skole 3-icu iz mog razdreda i jos jednog iz drugog odjeljenja.
polupalu su prozor,2 vodokotlica,pocjepali kartu BiH,pisali psovke po tabli,razbijali flase u Wc-u itd.......sve u svemu,nema vise party-ja.......![]()
Kolko vredna,nikad vise nece biti zurke kad se "stoka" ne ume ponasati kako treba...inspirion:sofffy:jao danas smo platili sto smo imali onu zurku u petak!!!! izbacili iz skole 3-icu iz mog razdreda i jos jednog iz drugog odjeljenja.
jedna zurka ali vredna.
8)