Školska takmičenja

Hej... eto proslo skolsko iz istorije, sad idemo dalje.. :)
Nego, u ovoj nasoj skoli nemas koga da pitas ako te nesto interesuje, pa eto nadam se da ce mi neko pomoci ovde... Interesuje me, posto smo mi jedina srednja skola u opstini, da li ce biti opstinskog takmicenja? Pa ko osvoji dovoljno bodova ide dalje..
I takodje, jel zna neko mozda da li testove za opstinsko sastavljaju u skoli profesori, ili te testove dobijaju? :)

Hej... eto proslo skolsko iz istorije, sad idemo dalje.. :)
Nego, u ovoj nasoj skoli nemas koga da pitas ako te nesto interesuje, pa eto nadam se da ce mi neko pomoci ovde... Interesuje me, posto smo mi jedina srednja skola u opstini, da li ce biti opstinskog takmicenja? Pa ko osvoji dovoljno bodova ide dalje..
I takodje, jel zna neko mozda da li testove za opstinsko sastavljaju u skoli profesori, ili te testove dobijaju? :)

testove sigurno dobijaju od društva istoričara ''stojan novaković''
samo za školski nivo profesori sami sastavljaju testove

Hemija 71.5 poena, prva na rang listi, ali trece mesto, prolaz na gradsko.
Srpski 17 poena, drugo mesto, prolaz na gradsko.
Biologija, 79 poena, trece mesto.
Znate li mozda da li ce se spustati kriterijumi za hemiju? Cula sam nesto tako jer smo vrlo lose uradili.. Sa moje opstine sam porsla samo ja..

Hemija 71.5 poena, prva na rang listi, ali trece mesto, prolaz na gradsko.
Srpski 17 poena, drugo mesto, prolaz na gradsko.
Biologija, 79 poena, trece mesto.
Znate li mozda da li ce se spustati kriterijumi za hemiju? Cula sam nesto tako jer smo vrlo lose uradili.. Sa moje opstine sam porsla samo ja..
Najverovatnije se neće spuštati kriterijum jer treba da pobedi najbolji među vama.Prošle i predprošle godine nismo spuštali kriterijum.

e *ebem ti zivot...nista od takmicenja iz informatike:udriglavu::udriglavu::udriglavu::poludeo:
Citat:
Поштоване колеге ментори и такмичари,

Обавештавамо Вас да се такмичење из информатике ученика основне школе у категоријама Програмске апликације и Мултимедијалне презентације НЕЋЕ одржати у суботу 12.3.2011 године због изостале корекције календара такмичења од стране Министарства просвете.

И поред свих учињених напора са наше стране које смо чинили од средине јануара, данас смо усменим путем обавештени да неће бити корекције календара такмичења.

Како смо опет остали без икаквог образложења, упућујемо Вас да се за све што Вас по овом питању занима обратите мејлом на kabinet@mp.gov.rs или усмено на броју телефона 011/3615-085 помоћнику министра за основно образовање.

Жао нам је што се Министарство просвете бави више самим собом него потребама ученика и што се на овако груб начин огрешило о менторски и ученички труд и досадашњи рад.

У предстојећим данима пробаћемо да некако ублажимо овај нехат и небригу и да пронађемо начин да реализујемо такмичење макар и ревијално. Да ли ћемо у томе успети, време ће показати.
izvor http://www.cnti.info/mainportal/

Back