Školska takmičenja

Ja cu u subotu da se izgubim tamo na Medakovicu III. Nemam pojma na kojoj stanici da izadjem iz 18ice, pomagaaaaajte. xD
Evo malo sam gledao kombinaciju plan plusa i sajta gsb. Izgleda da treba da izađeš ili na poslednjoj ili na pretposlednjoj (pitaj nekoga gde se nalazi škola, to verovatno svi lokalci znaju). Čini mi se da ćeš možda morati malo da pešačiš uzbrdo (u tom kraju se nekako sve nalazi uzbrdo od stanice).

Hvala, hvala ^^
Ne znam tacno koliki je bio maksimum, a ne znam ni koliko sam imala zaboravila saaam xD
Evo ti pa racunaj:
Reading - mislim da sam imala 7 od 8
Grammar - 27 od 30 (nisam sigurna)
Writing - 6.5 od 7
Speaking - ne znam koliki je bio maksimum, a ni koliko sam imala xD

Miss Purple, Adriane i ostali... Sta je sa vama? Jeste prosli?

Poslednja izmena:
Hvala, hvala ^^
Ne znam tacno koliki je bio maksimum, a ne znam ni koliko sam imala zaboravila saaam xD
Evo ti pa racunaj:
Reading - mislim da sam imala 7 od 8
Grammar - 27 od 30 (nisam sigurna)
Writing - 6.5 od 7
Speaking - ne znam koliki je bio maksimum, a ni koliko sam imala xD

Miss Purple, Adriane i ostali... Sta je sa vama? Jeste prosli?

Pa super! Bravo! Steta samo sto niko ko je na ovom forumu ne ide iz geosa...:( I mene zanima sta su ostali uradili? :D

Nisam prošla. Sve što ću da kažem jeste: S kategorija. -.- Manijaci jedni, šta će im jebeno takmičenje kad su već živeli tamo i sve? Došli da se manijače.
Reading C. : 8
Grammar: 26 (napisala sam HIMSELF -.- ne mogu da verujem. Čitam Mr umesto Mrs. I among i abscent nisam mogla da se setim, stavila sam but (smeh) i missing. Isto sam u angrily izostavila i, u brzini. Fatalno)
Writing: 7
I ne znam koliko sam imala na speakingu. Nisu se ni trudili da nam kažu.
P.S. Aryaa čestitam! Drago mi je! Jel' i u vašem okrugu bilo manijaka iz S kategorije? -.-

Poslednja izmena:
Nisam prošla. Sve što ću da kažem jeste: S kategorija. -.- Manijaci jedni, šta će im jebeno takmičenje kad su već živeli tamo i sve? Došli da se manijače.
Reading C. : 8
Grammar: 26 (napisala sam HIMSELF -.- ne mogu da verujem. Čitam Mr umesto Mrs. I among i abscent nisam mogla da se setim, stavila sam but (smeh) i missing. Isto sam u angrily izostavila i, u brzini. Fatalno)
Writing: 7
I ne znam koliko sam imala na speakingu. Nisu se ni trudili da nam kažu.
P.S. Aryaa čestitam! Drago mi je! Jel' i u vašem okrugu bilo manijaka iz S kategorije? -.-

Jeste xD Ovaj sto je bio prvi, on je bio S, a dvojica nisu ni prosli xD
S kategorija? mozete malo da objasnite?

Likovi koji su živeli nekoliko godina u UKA, USA, Kanadi, Australiji... Bla bla.

Ova jedna kod nas je bila sva nikakva, kao da je poplava donela, a sve nas je gledala sa visine kao da smo poslednji miševi i pet puta napomenula da je iz S kategorije.

A bila sam sa likicom u učionici, dosadila je i Bogu i narodu, pitajući neka bulazna pitanja.

Likovi koji su živeli nekoliko godina u UKA, USA, Kanadi, Australiji... Bla bla.

Ova jedna kod nas je bila sva nikakva, kao da je poplava donela, a sve nas je gledala sa visine kao da smo poslednji miševi i pet puta napomenula da je iz S kategorije.

A bila sam sa likicom u učionici, dosadila je i Bogu i narodu, pitajući neka bulazna pitanja.

Pa kod nas su bar bili normalni xD Mislim skroz ok likovi :)

Pa tu spadaju deca koja su boravila/ucila engleski duze od 6 meseci u nekoj drzavi u kojoj je engleski sluzbeni jezik :D

Aha...hvala! ;)

Bravo, Arya! :) Ja sam bila 4. - zamalo da budem 3. ali su mi oduzeli bodove iz sastava jer sam preshla 100 rechi :dash: I tako,neke glupe greshke iz gramatike,ali shta da se radi... :( ionako sumnjam da bih na republichkom ishta postigla,mada,ipak, 3. mesto za dlaku izmaklo...krivo mi je bash.I,da,Miss Purple,potpuno si u pravu u vezi tih iz S kategorije...sem toga,chula sam jednu devojchicu kako se hvali da zna nemachki perfektno,itd.A ja je ovako gledam :eek: Preterano,bar se meni tako chini.Ipak,osvojila ona 1. mesto,a tu je i dechko koji sa rodjacima pricha nemachki...:think:

Poslednja izmena:
Ajoj ja sam na onom sastavu imala tacno 120 reci xD I nisu mi oduzimali, ili mozda nisu ni brojali ^^ Pisala sam kako sam isla u Indiju i bila mi neka trula soba u hotelu sa bubasvabama u krevetu i kako me je napao krokodil i na kraju sam se vratila kuci srecna sto sam ziva i kao mozda cu da tuzim agenciju ili cu da trazim full refund xD Cak sam i onu recenicu kojom je morao da se zavrsi sastav malo prilagodila ^^ Verovatno su bili fascinirani pa nisu ni brojali reci xD Buhahahahaa :evillaugh: Jesam skromna x)

Ajoj ja sam na onom sastavu imala tacno 120 reci xD I nisu mi oduzimali, ili mozda nisu ni brojali ^^ Pisala sam kako sam isla u Indiju i bila mi neka trula soba u hotelu sa bubasvabama u krevetu i kako me je napao krokodil i na kraju sam se vratila kuci srecna sto sam ziva i kao mozda cu da tuzim agenciju ili cu da trazim full refund xD Cak sam i onu recenicu kojom je morao da se zavrsi sastav malo prilagodila ^^ Verovatno su bili fascinirani pa nisu ni brojali reci xD Buhahahahaa :evillaugh: Jesam skromna x)

Bas si skromna! :hahaha::hahaha::hahaha:

Back