Arya^^
Zainteresovan član
- Poruka
- 491
Pa to ti kazemBas si skromna!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to ti kazemBas si skromna!![]()
Ja sam imala vrlo malo inspiracije, jer sam se ukomirala zbog gramatike, pa sam srackala nešto o Beogradu, o hotelu bez lifta, a ja na poslednjem spratu, morala sama da teglim kofere, nisam mogla da spavam zbog glasnog saobraćaja, padala kiša ujutro pa nisam mogla da se šetam itd. -.-
Ja sam imala vrlo malo inspiracije, jer sam se ukomirala zbog gramatike, pa sam srackala nešto o Beogradu, o hotelu bez lifta, a ja na poslednjem spratu, morala sama da teglim kofere, nisam mogla da spavam zbog glasnog saobraćaja, padala kiša ujutro pa nisam mogla da se šetam itd. -.-
Ja sam bila u grupi London,ako na to mislish.A ti?...btw,kad nam je sledece takmichenje iz engleskog - za 4 godine ili...?
Evo dela jednog imejla koji mi je stigao nekidan:pa englezi dobro ste uradili
ja se sad brinem za biologiju-u subotu je....
...i ako neko zna u kojoj je skoli za beogradski okrug x)
Ja u Liverpulu
Jaoo mislim da sam se zaljubio u jednu devojcicu koja mi je bila konkurencija..sedela je u klupi do mene![]()
Verovatno da počinje u 10, kao i u Borči.Biologija u subotu...Btw,kolubarski okrug...Da li neko možda zna u kojoj školi se održava takmičenje i u koliko sati počinje?![]()
Kako se zvala vasa grupa u kojoj ste radili testove?
ja nisam isla na takmicenje ali se moja skola zvala Vancuver(ako se tako pise)...inace jukie hvala za onu informaciju,em sto nisam znala gde je skola em sto sam alergicna na pse.....i mnogo ih se plasim.....
btw,izgleda da idem na razmenu u rusiju....u neko mesto ivanov....danas rusibili kod nas u skoli,a niko pojma imao nije,a radili nesto o drugom svetskom ratu i marini cvetaevoj,tako da sam briljirala....stalno su me hvalili i ti rusi i nastavnice.....![]()
ja nisam isla na takmicenje ali se moja skola zvala Vancuver(ako se tako pise)...inace jukie hvala za onu informaciju,em sto nisam znala gde je skola em sto sam alergicna na pse.....i mnogo ih se plasim.....
btw,izgleda da idem na razmenu u rusiju....u neko mesto ivanov....danas rusibili kod nas u skoli,a niko pojma imao nije,a radili nesto o drugom svetskom ratu i marini cvetaevoj,tako da sam briljirala....stalno su me hvalili i ti rusi i nastavnice.....![]()
kako znas koliko imas bodova?
ja sam uradila srednje zalosno,jer sam se ove godine intenzivno ustremila na istoriju....