Školska takmičenja

Ja sam imala vrlo malo inspiracije, jer sam se ukomirala zbog gramatike, pa sam srackala nešto o Beogradu, o hotelu bez lifta, a ja na poslednjem spratu, morala sama da teglim kofere, nisam mogla da spavam zbog glasnog saobraćaja, padala kiša ujutro pa nisam mogla da se šetam itd. -.-

Ja sam imala vrlo malo inspiracije, jer sam se ukomirala zbog gramatike, pa sam srackala nešto o Beogradu, o hotelu bez lifta, a ja na poslednjem spratu, morala sama da teglim kofere, nisam mogla da spavam zbog glasnog saobraćaja, padala kiša ujutro pa nisam mogla da se šetam itd. -.-

A ja ispljuvala Divchibare - muve u tanjiru,prashnjava soba,neljubazna posluga,previsoke cene,glupi suveniri...pola toga je istina,josh sam i izmishljala,ali sam ipak,kazu,preterala sa pisanjem.Nzm zashto je to minus. :dontunderstand: Ali,poludela sam,falio mi je 1 Poen da prodjem dalje. :dash::dash::dash:

Ovde je sve preko veze. Prošli su jedna tipica iz S kategorije [napomena: dobra je za izbegavanje] i jedan tip što stvarno dobro zna, ide ko zna koliko godina privatno na engleski, a i duša je od deteta. I ja mislim da je prošla još jedna devojčica, koja nema pojma, ali nisam sigurna. Anyhow, mene ona žena nije ni slušala kad sam pričala. Bukvalno, znao ne znao, zna se pre početka takmičenja ko će proći. Ja sam bila jedna od najboljih prozvana za speaking, ali sam iz malo zabačene škole, moja nastavnica ne voli nameštanje itd. -.- Sve u svemu, baš me briga.

pa englezi dobro ste uradili
ja se sad brinem za biologiju-u subotu je....
...i ako neko zna u kojoj je skoli za beogradski okrug x)
Evo dela jednog imejla koji mi je stigao nekidan:
"1. Evo par informacija pred gradsko/okruzno takmicenje.
Kao sto vec znate, takmicenje pocinje u 10 h. Za grad Beograd, skola domacin je Rade Drainac u Borci. Zbog velikog broja takmicara (oko 300 dece), molim vas da dodjete bar 40 minuta ranije, kako bi se ucenici pronasli na spiskovima i rasporedili po ucionicama.
Do skole domacina, Rade Drainac, dolazi se autobusom 96 koji staje tacno ispred skole. Do skole mozete koristiti i autobus 95, ali u tom slucaju, morate isplanirati vise vremena da stignete na odrediste, jer je stanica malo dalje od skole."

Da li neko moze da mi nadje test sa opstinskog takmicenja iz biologije za prvu godinu, od ove godine..Ja bi trebalo u nedelju na okruzno ali cisto da vidim tezinu testa.Danas nas je profesorka pitala za u nedelju ko hoce da ide?Razlog sto nemamo opstinsko, mala zainteresovanost.:S

Kako se zvala vasa grupa u kojoj ste radili testove?

ja nisam isla na takmicenje ali se moja skola zvala Vancuver(ako se tako pise)...inace jukie hvala za onu informaciju,em sto nisam znala gde je skola em sto sam alergicna na pse.....i mnogo ih se plasim.....:(:(:(:rumenko::rumenko::rumenko::roll::neutral::evil::sad2:
btw,izgleda da idem na razmenu u rusiju....u neko mesto ivanov....danas rusibili kod nas u skoli,a niko pojma imao nije,a radili nesto o drugom svetskom ratu i marini cvetaevoj,tako da sam briljirala....stalno su me hvalili i ti rusi i nastavnice.....:super::ok::klap:

ja nisam isla na takmicenje ali se moja skola zvala Vancuver(ako se tako pise)...inace jukie hvala za onu informaciju,em sto nisam znala gde je skola em sto sam alergicna na pse.....i mnogo ih se plasim.....:(:(:(:rumenko::rumenko::rumenko::roll::neutral::evil::sad2:
btw,izgleda da idem na razmenu u rusiju....u neko mesto ivanov....danas rusibili kod nas u skoli,a niko pojma imao nije,a radili nesto o drugom svetskom ratu i marini cvetaevoj,tako da sam briljirala....stalno su me hvalili i ti rusi i nastavnice.....:super::ok::klap:

Kako ides na razmenu? cestitam! :klap:

cestitam ako je to ono sto si zelela .

Kod nas dolaze samo Francuzi u skolu jel sa njima saradjujemo kao bilingvalno odeljenje :rumenko:

Ja kod lektorke zablistao i 'oce zena da me ukljuci u proojekat zajedno sa bilinvalcima da idem u Fr na par dana da vidimo kako oni uce i sta rade :heart:

J'aime le longue francaise :heart:

Back