Školska takmičenja

Eeeeej, kako ti se čine zadaci, koliko si imao poena?

Ne, ne, opštinsko :) Fizika, osmi razred.
I meni je krivo. Nisam želela da prođem.
Ovo ludo zvuči, ali ja sam plakala kada sam videla ključ.

ja mislim da iz moje opstine niko ne ide dalje, jer niko nije prebacio 50, ni u jednom razredu. Razocaravajuce, imao sam oko 20 poena. ti? Pa zadaci, nastavnik kaze da su za 8. bili najtezi. sta ti mislis. ja delim sa njim misljenje...:rtfm:

ja mislim da iz moje opstine niko ne ide dalje, jer niko nije prebacio 50, ni u jednom razredu. Razocaravajuce, imao sam oko 20 poena. ti? Pa zadaci, nastavnik kaze da su za 8. bili najtezi. sta ti mislis. ja delim sa njim misljenje...:rtfm:

Ponosnih 55 :D
Ma beži, prošla sam dalje, katastrooofa... Nisam htela. Sad samo stres, stres, rad, rad i mnogo rada! -.-'
Ma zadaci su bili ubi' Bože, uradila sam dobro četvrti i peti, punih 40, a onda sam nabadala... U onom sa kondenzatorima sam imala 7, a u ovima nešto sitno. Najviše sam se ludirala u onom sa trouglom, 'ladno sam napisala da je razdaljina (težišna duž) deli STRANICU u odnosu 2:1. Ma to je to, Jana d Ludi Matematičar xD

Ponosnih 55 :D
Ma beži, prošla sam dalje, katastrooofa... Nisam htela. Sad samo stres, stres, rad, rad i mnogo rada! -.-'
Ma zadaci su bili ubi' Bože, uradila sam dobro četvrti i peti, punih 40, a onda sam nabadala... U onom sa kondenzatorima sam imala 7, a u ovima nešto sitno. Najviše sam se ludirala u onom sa trouglom, 'ladno sam napisala da je razdaljina (težišna duž) deli STRANICU u odnosu 2:1. Ma to je to, Jana d Ludi Matematičar xD

pa vidis, bila si bolja od mene, a treca si, a ja sam drugi. Da si rodjena u mome selu, bila bi prva.! xexe.....sudbina je tako htela.....xexe...salim se, svaka cast, kod nas su se i nastavnici zacudili koliko je bilo tesko. e, koji je bio maksimum kod vas, kod nas, je bio 36, i znas li gde mogu da se skinu resenja ovog opstinskog takmicenja na netu?
A sto se tice mog plasmana, ja sam PREZADOVOLJAN, jer, plus sto sam ocekivao 20 poena, plus to sto nisam imao nijednu dodatnu i nastavnik nije nijednom radio samnom, plus sto se spremam 2-3 dana, a osvojio sam mesto. jednostavno prezadovoljan....:super::super::super::super::super:

Peti sam, imam 55 :sad2:

Svaka cast, pa to je odlicno. Ja sam u 4. raz bio treci na okruznom iz matematike...koliko njih su bili ispred tebe, msm, ako su se neka mesta delila???

Mesta se nisu delila :lol:

Ma mnogo mi krivo .... Skinuli mi 10 poena na jedan zadatak zbog ,,loseg,, objasnjenja, mislim kad daju logicki zadatak ne mogu da ocekuju da im ispisem matematicki esej i dokaz na to, a da vidis kako ih oni dokazuju a posle je meni ,,sled los,, :roll:

Mesta se nisu delila :lol:

Ma mnogo mi krivo .... Skinuli mi 10 poena na jedan zadatak zbog ,,loseg,, objasnjenja, mislim kad daju logicki zadatak ne mogu da ocekuju da im ispisem matematicki esej i dokaz na to, a da vidis kako ih oni dokazuju a posle je meni ,,sled los,, :roll:

ma ti dobio extra plasman - plus sto je niski okrug, i plus si peti, ne treba da se zalis. ;)

Back