Arya^^
Zainteresovan član
- Poruka
- 491
pa da
skolsko xD
opstinsko je 27.

opstinsko je 27.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sutra radim skolsko iz istorije za 8 razred..
molim vas neki test ili neko pitanje..
hitno mi je!!!![]()
Ahahaha, sad u subotu je fizika. Ma biće smeha. Sada znam manje nego što sam znala pre priprema.
Na kraju krajeva, praviću se da mi nije dobro ako ne budem znala nijedan zadatak.
evo nekog pitanja kojeg se secam...Kad je bio boj na Misaru? Koga je ubio Radisa Punic 1928 (radikal) u narodnoj skupstini (ne mora imena, samo njihovu funkciju)? hm, Koje godine je bila sestojanuarska diktatura i ko ju je sproveo?![]()
hvala..
jooooj, tu si potpuno u pravu! I meni se cini da sam znao vise pre priprema. Najvise me zafrkava to sto ne mogu da naucim nijednu formulu, msm da cu morati da nosim neke puskice, sa formulama. Znas li ih ti sve? ako znas, skidam kapu![]()
Ma, da l' si ti nooormalan, gde znam sve...? xD
U petak smo oslobođeni nastave, pa ću da sednem i da ih sve nabubam napamet.
Ja gledam uradim, znaš, dovoljno - da ne bude brukanje, ali da opet ne prođem na međuokružno - to bi bilo tragično, morala bih da polomim sebi nogu ili ruku kako ne bih išla. Magnetno polje, fluks, bla bla bla... To je meni još veća fantazija od struje.
Ku ku mene jos samo dva dana![]()
Ma komiranje, ja 1h vežbam, 2h molim Boga da padnu laki zadaci.
Ma rasturamo ih 100 %, hahahahahah xD Ako osvojim 3. nagradu, to će stvarno biti od Boga blagoslov. A i biće smešno, imala sam 3. mesto u šestom i sedmom na opštinskom, i malo je falilo da prođem na republičko u sedmom, i pojavim se u osmom sa legendarnih 16 poena. ^^
Nikola, vidim da ti i ja idemo na slična (ista?) takmičenja. Fizika, srpski, engleski?
Takmicenje iz fizike je u 9h u sobotu!![]()
U 9h? :O Do sad je uvek bilo u 9:30h -.-
ne, meni je nastavnik rekao da je uvek u 9h, kao i prosle god.ali, ponovo, mozda gresim.
![]()
Kod nas je u 9:30h.
Ne idem, ali je nastavnica rekla ovima iz mog raz. koji idu. Navijam za vas i obavezno javite sta ste uradili![]()