Skola CV skola - a rada ni od korova

Ne generalizujte sve tako grozno.Ima uvek izuzetaka.
Samo što izgleda još nismo naišli na te izuzetne u real life ali nas zato ima na forumu iha!!!
Moja drugarica ima neki kljakavi posao inače često menja poslove i imala je problem sa bivšim dečkom jer je on tripovao da će umreti od gladi ako počnu zajedno da žive. U stvari njega je trebalo iztorbati dobro da shvati da je muško i da skine suknju a obuče pantalone.

zene su, sto se posla tice, u minusu velikom u odnosu na muskarce... mislim, ceo sistem je napravljen tako... uzmite primer neke devojke koja je zavrsila fakultet... neka ima, na primer, 26 godina (mada je to zaista nebitno)... i onda nadje neki pos'o zajedno sa momkom njenih godina koji ima isti taj fakultet... posle 2-3 godine, istog istackog rada, uzmimo primer da njih dvoje zele da zasnuju porodicu... i da, sto je i normalnou tom slucaju, dobiju dete... dakle... zena ce narednih 9 meseci biti trudna... pa onda jos sledecih par meseci biti na bolovanju... pa do prve godine raditi skraceno radno vreme... u najboljem slucaju ce u toj firmi stagnirati... u vecini slucajeva ce, kad se vrati, dobiti neki losiji pos'o i morati da se ispocetka dokazuje... i onda, kad prodje i to drugo, novo dokazivanje, mozda pozele da dobiju i drugo dete... i sve ponovo... dok je za to vreme muskarac samo napredovao jer nije imao nikakvih prekida u radnom odnosu... iako je, mozda, i daleko nekvalitetniji od te, sada vec, zene... to je jako lose... ali su takve firme... ne moz' nista da uradis, pa na glavu da se okrenes.. jedini nacin da zena uspe jeste da zrtvuje sve ostalo zbog tog posla... pitanje je individualne prirode... kome je sta bitno i ko sta od zivota ocekuje...
osou koju ja ne bi' voleo pored sebe jeste zena koja ne zeli da radi... koja ne zeli da nadje pos'o i ucestvuje u celoj toj prici, nego radije sedi kod kuce... ili, sa druge strane, da pored sebe imam osobu kojoj ce pos'o znaciti celodnevno odsustvo od kuce i donosenje posla kuci, u vidu nekih papira, telefonskih razgovora i slicno... pos'o koji ne dozvoljava slobodan vikend i priliku da mi potrosimo vreme na nas same... za sve u zivotu, nekako, treba balans... valjda...

Ne generalizujte sve tako grozno.Ima uvek izuzetaka.
Samo što izgleda još nismo naišli na te izuzetne u real life ali nas zato ima na forumu iha!!!
Moja drugarica ima neki kljakavi posao inače često menja poslove i imala je problem sa bivšim dečkom jer je on tripovao da će umreti od gladi ako počnu zajedno da žive. U stvari njega je trebalo iztorbati dobro da shvati da je muško i da skine suknju a obuče pantalone.

U pravu je taj decko. Ne mozes u ovoj zemlji ziveti od jedne plate. Pa ni vani ne mozes, jer bi imao samo za zivot.

Ja sam izgleda još u zabludi da su muškarci jači pol i da će se boriti i oni bar podjednako sa ženama za egzistenciju.

A to bi mogla ocekivati u zemlji kao sto je Norveska npr. ili Austria itd. Npr. ja kao trgovac sto mi je struka tamo mogu jedva za sebe zaraditi, ali kao vozac kamiona bi mogao natuci oko 1800 eura, jer meni ne smeta ceo mesec biti na putu.

A kod nas kao vozac kamiona, nakon meseci i meseci traznjea posla, ako imas srece mozes zabosti posao i imati oko 400 eura koje ces sve potrositi na putu a jednako ces biti odsutan od kuce, kao i u ovom prvom poslu.

Stvar je o tome da ti mozes biti muskarac do neba, ako zivis u drzavi koja ima male doprinose.

Glavom kroz zid ne mozes ici.

Pa tako..oko 40...
Al, znas kako to ide.. U tim godinama je muskarce lako zajebati na tu foru...Zarko zele da poebu nesto van braka, da se samodokazu ako nista drugo. Taj lik nije video p.icku osim zenine a 22 godine su u braku...I zaljubio se ko pavijan..
Kao fora-u jeeeee, jos vredim ,faca sam..
A ona mlada, namazana, video sam je, ne izgleda loshe..Uvaljivala mu neke vitamine i ta govna..

uzas

:sad2:

Sada je sve jasno. I dobro je sto ga je izradila.

Verujete li zenama koje nemaju stalno zaposlenje u jakoj firmi?

Da li sa zenama koje traze posao ima buducnosti?

ja sam jedna od žena koje ne rade u ‚‚jakoj firmi‚‚ ma šta to značilo i ne vidim razlog zašto mi neko ne bi verovao...jer u poslu, pa i u životu, čovek se drži za reč a vo za rogove...greška je jedino što kod nas ima više volova....:metla:

Pa tako..oko 40...
Al, znas kako to ide.. U tim godinama je muskarce lako zajebati na tu foru...Zarko zele da poebu nesto van braka, da se samodokazu ako nista drugo. Taj lik nije video p.icku osim zenine a 22 godine su u braku...I zaljubio se ko pavijan..
Kao fora-u jeeeee, jos vredim ,faca sam..
A ona mlada, namazana, video sam je, ne izgleda loshe..Uvaljivala mu neke vitamine i ta govna..

uzas

:sad2:

Tako mu i treba kad misli djokom. :lol:

A to bi mogla ocekivati u zemlji kao sto je Norveska npr. ili Austria itd. Npr. ja kao trgovac sto mi je struka tamo mogu jedva za sebe zaraditi, ali kao vozac kamiona bi mogao natuci oko 1800 eura, jer meni ne smeta ceo mesec biti na putu.

A kod nas kao vozac kamiona, nakon meseci i meseci traznjea posla, ako imas srece mozes zabosti posao i imati oko 400 eura koje ces sve potrositi na putu a jednako ces biti odsutan od kuce, kao i u ovom prvom poslu.

Stvar je o tome da ti mozes biti muskarac do neba, ako zivis u drzavi koja ima male doprinose.

Glavom kroz zid ne mozes ici.

Ne radi se o cifri koju ce zaraditi vec o tome da se potrudi dovoljno da ne sedi skrstenih ruku i panici kao ovaj iz primera koji sam navela. Nikad ne bi pristala da on crnci i crkava radeci a ja da ladujem kao ni obrnuto, dakle samo ravnopravno ili on malo vise.:D

Back