Добро дошли
Buduća legenda
- Poruka
- 27.854
Ja bih skocio za 200 eura
Ако скочиш ,,из падобрана'', тих 200 Евра ти више неће требати. Скочио си за џабе!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А како то мислиш да скачеш из падобрана?Da li planirate da skacete iz padobrana?
Skocio, mislio da cu pobediti strah od visine, nisam... Osecaj je, pa mora se doziveti. Meni srce samo sto nije iskocilo koliko sam bio uzbudjen (bio tandem skok).Kako kaze Boban Rajovic u svojoj pesmi
Ja bih ovih dana za tebe mala iz padobrana
skocio a ti se pravis luda ko druga gledas me...
Da li ste nekad skakali iz padobrana?
Da li ste se plasili?
Da li planirate da skacete iz padobrana?
Ja se sve nesto hrabrim da bih probao, ali nesto nisam siguran kad se odaljim sa zemlje da bih tako razmisljao
Po mom misljenju za to treba dosta hrabrostiA bolje da covjek skace iz padobrana nego da smrka kokain zar ne, kad ga vec radi adrenalin...
Извини али ти не пратиш тему. Није реч о скоку са падобраном него о скоку из падобрана.davne 83/84 bilo nekih obuka u okviru saniteta da se napravi i takav jedan vod , ali ostalo samo na tome , a jbg i sama pomisao na onaj slobodni pad je neprijatan , tako da , i bolje je što su odustali
ponovo pročitaj naslovИзвини али ти не пратиш тему. Није реч о скоку са падобраном него о скоку из падобрана.
Пусти наслов погледај развој дискусије и писање самог постављача.ponovo pročitaj naslov
ok je , ima od svega po malo , nego ipak za skokove sa padobranom treba imati srceПусти наслов погледај развој дискусије и писање самог постављача.
То што му је модерисан наслов не мења суштину.
ma ni cutskocila bih ladno...