Sklonost ka laznom

Charms je dobila svoje sisice ugradnjom polypropylene breast implanta. string implanti apsorbuju tecnost iz grudi i konstantno rastu.

Trenutno je 153XXX velicina, a svaka mala rekorderka tezi 11.8 kg.

18271_celsi-carms_if.jpg

[SUB]Klikni da bi uvecao[/SUB]

Imala je tri operacije. Prva je donela E cup velicinu,druga HH. Obe su bile slani rastvori. U trecoj je stavila polypropylene jastucice.Moguci su nezeljeni efekti neravnomernog rasta, ili naglog rasta, ali kod nje to nije bio slucaj. Samo je vremenom rast usporio.Pocetno je zapremina bila 2500cc a krajnja ce biti 7000cc.

Mi smo srbi mnogo ***** narod,zato i ne radimo to,jer nebi znali sta bi sa nadogradjenim delom.Zene furaju silikone zato stao ih zele pokazati,ne...sad,razmisli da ti prosetas Slavijom sa djokom preko ramena.Osim toga...to sto imamo,zadovoljava potrebe ukoliko ga pravilno koristis..kapiras?

Cekaj da zene iznesu svoje potrebe i "potrebe".....

Brate da znas kakvih zahtevnih ima, 25 im nije dovoljno...a ni siroki im nisu dovoljno siroki...mada ebiga odradis ti stvar, ali znas kad su oci gladne .....
Stomak je sit, ali su oci gladne...
Jeste sretna, ali njena je potreba veca.....iako lepo uziva i sa trenutnom....

Cekaj da zene iznesu svoje potrebe i "potrebe".....

Brate da znas kakvih zahtevnih ima, 25 im nije dovoljno...a ni siroki im nisu dovoljno siroki...mada ebiga odradis ti stvar, ali znas kad su oci gladne .....
Stomak je sit, ali su oci gladne...
Jeste sretna, ali njena je potreba veca.....iako lepo uziva i sa trenutnom....

Pa to je ista stvar kao kad mi mislimo da ona izmedju nogu ne sheta ribicu nego kontejner...meni se ponekad cini da smrdi kao lesh...ali to je subjektivan osecaj.I da udaris nadogradnju,opet isto...falice neki cm.Sizifov posao brate!

<Ovde ide tekst koji je prethodni ucesnik teme kasnije obrisao>

Sve ja to mogu da potvrdim, ali u eksperimentima mi ne ispada da su danas muskarci oni koji im namecu komplekse i te tendencije ka laznom i ka estetici...

Tacno je da je omiljena taktika djilkosa sa sela to nabijanje kompleksa....i vrlo je efikasno , to sam licno gledao , proveravao i tacno je....bez obzira da li je zensko iz sela ili grada, realizacija je drugacija ali princip je izuzetno efikasan...

Cak su najuspesniji svaleri i mangupi i face upravo oni koji koriste ove tehnike blagog nabijanja nesigurnosti (pa ti je potreban on da bi sve bilo super i fensi i pravo) ili nekvaliteta...
A posle ququlele, ne mozes da im dokazes da ne vrede i ne valjaju , makar i ocigledno gresile i pravile stetu, samo ce reci, ma to se desilo ovaj put...
Ovo sam naveo bas ovako da se mozda poveze da je sve to isti paket, snishodjenje tajinim cerkama...

Zene mnogo vise padaju na zenska lupetanja, kafenisanja i tracarenja, nego na ikakvu musku sugestiju, devojko ja sam drugaciji , mene bi usrecilo da si ovakva , a ne uobicajeno dobar i super...
Nekako im uspeva da uobicajeno ne vezu sa obicnom....
A sa druge strane obicno vrlo lako vezuju za prosto i nekvalitetno...

Tako da bi se ja slozio sa ovim prethodnim postom, ali kazem , po mojim eksperimentima bilo realnim bilo virtuelnim bilo mentalnim, to bas ne ispada tako...

Ali moram da priznam da mi je bez tih apsurda analiza bila prilicno siromasnija, jer zene unose mnoge odnose , pojmove i emocije, koje ne mogu da objasnim na muski nacin definisane, a vrlo su intezivne...
Neke emocije i relacije i odnose samo isto zovemo , a totalno je razlicit spektar i pristup i sve u vezi tih pojmova...
Muski nacin definisanja je prilicno tehnicki i determinisan, bukvalno kao tehnicko uputstvo , nema neizrecenih podrazumevanja...niti suprotnosti...
Zenski nacin je nekad totalno suprotno definisanje nekog pojma, a opet su oba tacna...
A nije demagogija...
Mada mnogo vise puta je u pitanju zenska demagogija...

Da li bi procvetala industrija nadogradnje penisa da postoji mnogo vise muskaraca koji su zainteresovani za to?

Da li muskarci nisu zainteresovani za to zato sto zene ne favorizuju veci penis?

Kako muskarci uspevaju da favorizuju zenske grudi u tolikoj meri da danas vecina zena van srbije a i u njoj vrsi nadogradnju grudi....?

Ja mislim da je odgovor na prvo pitanje pozitivan, svedoci svmo evo na forumu samo kako forumasi nisu zadovoljni velicinom, a ja eto nacujem tako i po drustvo kako bi boleli da im je par cm duzi, sta ga znam. Ja nisa za to, mislim sve mi je to bzvz i neprirodno .:neutral:

Naprotiv jesu zainteresovani jedan deo mogu reci, ali im verovatno blam da o tome pricaju jer bi to uvredilo njihovu muskost, dok devojke recimo nemaju problem da kazu da iimaju male grudi jer je to nesto sto se vidi :lol: ne da se sakriti ;)

Back