Sklekovi, pitanje...

Ivan xcv

Aktivan član
Poruka
1.028
Imam jedno pitanje u vezi sa sklekovima...Ne idem u teretanu, a kuci radim sklekove 3x dnevno tj. po 5 serija širokih, normalnih i uskih sa minutom izmedju serija...E sad me zanima da li je bolje da ih radim sve u okviru od sat vremena kao jedan trening...ili kao što ih sad radim (zbog škole) npr. uradim široke pa prođe 2-3 sata pa srednje...2-3 sata pa uske?Zadovoljan sam dosadašnjim ishodom, ali mislim da može bolje, pa me zanima da li će se mišići bolje razvijati sa manjim odmorom?:zstidljivko:

Nađoh ih...Jel oni poboljšavaju vežbanje ili ga samo čine udobnijim?

Prilozi

• rx_sklek.jpg
    rx_sklek.jpg
    13,9 KB · Pregleda: 4
Ja radim svih 5 serija (š,s,u) do otkaza...e sad ako sam te dobro razumeo trebalo bi da odradim npr. 4 serija širokih, pa posle min. 4 serija srednjih, pa posle min. 4 serija uskih...i sve to do otkaza?

3 puta u nedelji ti je sasvim dovoljno...Treninge treba uskladiti npr. za sklekove izdvojis jedan sat ujutro i jedan sat uvece.

pa da...ali ja radim samo sklekove, trbusnjake i tegove...tako da mi nije problem svaki dan...tj. 5 dana, a i u ponedeljak(nova nedelja) mogu da uradim po 15-20 sklekova vise, ukupno u 5 serija....a to je valjda zbog duzeg odmora??z:mrgreen:

hehe, mala igra recima...mislio sam da sam se osigurao da ih kupujem, jer sam danas izvuko 4 iz ekonomije (sto mi je trebalo za odlican uspeh, a tu je ke$ kao nagradaz;))...tako da idem sutra u metro i jos neke prodavnice da vidim cene...z:lol:
A ti jel ih imas??posto pitas za osecaj??:bob:

Naravno da imam ne bih ti predlagao nesto u sta se ne razumem..pitam dal ces osetiti razliku i bolji ucinak s manje ponavljanja

Poslednja izmena od moderatora:
Sad sam se vratio iz METRO-a, i iste kao na prvoj slici kostaju 766 din...
Mnogo sam srecanz:Dz:Dz:D ali sam, slepac, zaboravio pare:zroll:
Sutra kupujem i probam, pa javljam i tacan broj po serijama...
btw hteo sam da ih malo "isprobam", pa kad niko nije gledao, uradio sam jedan, cisto da vidim kakav je osecaj, i osecaj je z:shock:z:shock:z:shock:
i bas sam se iznenadio konstrukcijom, jake su a cvrste...
e da, jel sklekovi pomazu kod ispravljanja kicme??meni su lopatice dosta izbacenez:mrgreen:

Poslednja izmena:
Sad sam se vratio iz METRO-a, i iste kao na prvoj slici kostaju 766 din...
Mnogo sam srecanz:Dz:Dz:D ali sam, slepac, zaboravio pare:zroll:
Sutra kupujem i probam, pa javljam i tacan broj po serijama...
btw hteo sam da ih malo "isprobam", pa kad niko nije gledao, uradio sam jedan, cisto da vidim kakav je osecaj, i osecaj je z:shock:z:shock:z:shock:
i bas sam se iznenadio konstrukcijom, jake su a cvrste...
e da, jel sklekovi pomazu kod ispravljanja kicme??meni su lopatice dosta izbacenez:mrgreen:

Brate dok ti to konacno kupis, mi cemo svi ovde da se uradimo na forumu i svi cemo da prestanemo da dolazimo pa neces imati kome da pises....
Aj sad za kaznu nema docek nove godine nego da radis sklekove kuci dok se mi opijamo po kaficima i diskotekama.....

Brate dok ti to konacno kupis, mi cemo svi ovde da se uradimo na forumu i svi cemo da prestanemo da dolazimo pa neces imati kome da pises....
Aj sad za kaznu nema docek nove godine nego da radis sklekove kuci dok se mi opijamo po kaficima i diskotekama.....

Pa brate ja da imam svoje finansije ne bih se štrpkao od roditelja za hiljadarku...******, a i METRO mi je udaljen 5km, tako da je jedini način bus...
A rekao sam da sutra radim i ja šta obećam ispunim...dobijate rezultate izmedju 12-14h :D

Back