Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Seks voliš više neg sise?Sto da nesex je moguc bez sisa
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Seks voliš više neg sise?Sto da nesex je moguc bez sisa
![]()
Seks voliš više neg sise?![]()
Pa što se rumeniš? Nije sramota voleti sise. Es to ti Anđelko? Na ovom pdf-u samo ti rumeniš.Sex je prioriteta sise su fetish
![]()
Pa što se rumeniš? Nije sramota voleti sise. Es to ti Anđelko? Na ovom pdf-u samo ti rumeniš.![]()
Neam pojma, ovog mog nijedna ne muva, jel sad da mi bude krivo sto nije alfa muzjak?
Ni to ne bi pomoglo, on je lep i zgodan a forumasice bas i ne vole takve muskarce![]()
Ne reaujem uopšte, ponašam se dostojanstveno, ne pada mi na pamet da izigravam pit bula svog muškarca,
On je taj koji treba da reaguje, u skladu sa njegovom reakcijom i moje ponašanje prema njemu će biti.
a zamisli tek tvoje face kad ti kaze da je plodio jer si mu ti to dozvolila))))
kak si paaaaaaaaametan!stacu, stojim i gledam, uostalom, ja sam taj koji je vodi kuci))))))
dakle, u javnosti
tipa na nekom slavlju ste ili u kafiću
i sad niste ono spojeni ko creva, nije očigledno na prvi pogled da ste u vezi
i neka fulja kreće da se nabacuje njemu
kako reagujete?
pizdim ali me je sramota da od sebe pravim budalu, a njemu je smesno i obicno pristane da joj uzvrati do neke granice, a onda je odje.be
voli da sarmira ali na kraju se vrati meni kao da nikad ni sa kim nije ni pricao
Pa nikako.....
Ne nabacuje se meni nego njemu.
znači nakon priče ti se ipak vrati i sve bude kao pre...kao da sa njima nikad nije pričao...
e to je pravi muškarac
Ne reagujem, on ce svojom reakcijom sve reci.