Sklanjaj ruke s mog čoveka!

u dva navrata mi se desilo da su klipani muvali moju žensku, jer nismo izgledali kao da smo u šemi...sedeli smo podalje jedno od drugog...
nisam radio ništa, jer u takvim situacijama uživam da je gledam kako joj je neprijatno zbog mene i pratim joj ponašanje...nisam imao prilike da se preda muvaži, ali računam da je više ne bi zadržavo

Ja sam namestila suprugu poznanicu da ga muva u prodavnici, a ja gledala iza ugla. Ona je baš njegov tip i eto ajd da vidim šta će da bude. On je iskulirao, nasmešio se i reko imam ženu kući koju volim i koja me čeka. Kad je ona rekla da joj to ne smeta, nisam mu videla lice samo leđa ali ju je potapšao po ramenu, rekao nešto i otišao. Posle mi ona rekla da joj je rekao da tako nešto samo povređuje ljude i da bolje sebi nađe nekog slobodnog i ne uništava i svoj i tuđi život. 2 godine pre toga me prevario i nikad to sebi nije oprostio. To veče je dobio jedan od boljih sexanja :mrgreen:

Da neko njega muva predamnom pustila bih ga, da vidim šta će i kako će.
E sad ako ona bi baš postala nasrtljiva ili šta god, a znam da on nikad ne bi bio grub prema ženama - definitivno bih banula između njih i ja bih bila gruba :lol:

Back