- Poruka
- 6.173
dakle, u javnosti
tipa na nekom slavlju ste ili u kafiću
i sad niste ono spojeni ko creva, nije očigledno na prvi pogled da ste u vezi
i neka fulja kreće da se nabacuje njemu
kako reagujete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dakle, u javnosti
kako reagujete?
Nije mi se desilo.
A bilo bi zanimljivo posmatrati kako se predaje ili koprca...![]()
Poslala bih mu sms podrske i ohrabrenja, otisla kuci da gledam dr Hausa (svakako mi je dosadno na svakoj vrsti proslave) i umirala bih od smeha zamisljajuci zbunjenu facu nekoga ko pokusava odgonetnuti da li sam se salila ili stvarno sme iskoristiti prilku.
[
dakle, u javnosti
kako reagujete?
strgnem dronfulji osmejak s lica, njega pojebem kad se vratimo kuci, ali grubo, za kaznu![]()
stacu, stojim i gledam, uostalom, ja sam taj koji je vodi kuci))))))
a zamisli tek tvoje face kad ti kaze da je plodio jer si mu ti to dozvolila))))
Teror,latentan i ljigav.Ne reaujem uopšte, ponašam se dostojanstveno, ne pada mi na pamet da izigravam pit bula svog muškarca,
On je taj koji treba da reaguje, u skladu sa njegovom reakcijom i moje ponašanje prema njemu će biti.
Pametan muškarac neće odreagovati ako sam ja u blizini, a sa glupim nemam šta da tražim. Široko mu polje što se mene tiče. Ja uživam da gledam ženske kako lepršaju oko mog muškarca, a on ih celo veče zabavlja pa kad mu dosadi, mene uzme za ruku i odvede kući, a one ostanu da mi zavide.
![]()
Ma ne mož sve da ih kresne sve i da hoće, znaš kakve su žene, sve uspijaju i flertuju, a samo provociraju da vide dal se pališ.Mislis kada sve kresne ?![]()
Ma ne mož sve da ih kresne sve i da hoće, znaš kakve su žene, sve uspijaju i flertuju, a samo provociraju da vide dal se pališ.![]()
Ma nije valjda da baš sve želiš? I one bez sisa?To je tacnoni ja ne mogu sve a zelim
![]()
Da znami kada se napalis odu
![]()
Niss do kraja![]()
On voli Anđelinu Džoli.Ma nije valjda da baš sve želiš? I one bez sisa?![]()
Ma nije valjda da baš sve želiš? I one bez sisa?![]()