Скинуо српску заставу па завршио на психијатрији

Љубо.
Имам осећај да ти мог френда Киа....мало провоцираш...:per:

Ne.
Ja samo uvijek nastojim reći istinu.

Znam osobno ljude koji su radili takve stvari da se čovjeku diže kosa na glavi.

Zato me i toliko smeta kad neko glorificira bilo koju jedinicu ili vojsku koja je ratovala devedesetih na ovim prostorima.
SVI su radili zločine i to monstruozne! Ali baš SVI !!

Ne.

Zato me i toliko smeta kad neko glorificira bilo koju jedinicu ili vojsku koja je ratovala devedesetih na ovim prostorima.

ЕБИ ГА ТАКВИ СТЕ ВИ....А ТЕБИ СЕ ПОЛА ПРАШТА, ЗА САМОКРИТИКУ
А МОШ ДА БУДЕШ И ЗАШТИЋЕНИ СВЕДОК...:hahaha::hahaha::hahaha:

Ne.

..eto kyo..pravi chovek..fala qrcu eto rvata a da nije licimur..jeli ti amalko, da nisi malo prepio?

http://www.tportal.hr/vijesti/crnak...rpsku-zastavu-pa-zavrsio-na-psihijatriji.html

PIJANI ZAGREPČANIN U DVORU
Skinuo srpsku zastavu pa završio na psihijatriji

GetImage.aspx

:rtfm:

Dvadesettrogodišnji Zagrepčanin je pod utjecajem 2,17 promila alkohola razbio prozor na zgradi Općine Dvor u subotu oko ponoći, otkinuo kondenzacijsko crijevo klimatizacijskog uređaja i s pročelja skinuo srpsku zastavu te je bacao i pritom glasno vikao
ZAGREB - Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja pijani ih je mladić omalovažavao i vrijeđao, nakon čega je uz uporabu sredstava prisile uhićen i najprije zadržan u prostorijama policije, a potom na temelju Zakona o zaštiti osoba s duševnim smetnjama prevezen u Neuropsihijatrijsku bolnicu u Popovači, piše Večernji list.

Zbog narušavanja javnog reda i mira naročito drskim ponašanjem na javnom mjestu te omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika, Zagrepčanin će biti prekršajno prijavljen, dok je Općina Dvor protiv njega podnijela prijedlog za pokretanje kaznenog postupka zbog kaznenog djela uništenja i oštećenja tuđe stvari.

...mada ovo možemo da uzmemo i kao poslednji stadijum Hrvatstva.... ludilo.
Skidao srpsku zastavu kao ono što kažu psihijatri "podsvesni poziv u pomoć" ali je ipak završio u ludnici.

repliciram redom na vaša oralna mastrubiranja po tastaturi umesto da pohvalite organe reda u Hrvatskoj po pitanju ovog slučaja... što su onu 8udaletinu što je palila srpsku zastavu priveli i zatvorili a i ne piše mu se lepo po pitanju novčanih kazni...vi tu (bez pardona) $erete...

i ko je sad LICEMER u celoj priči?:think:

i ponovno postavljam pitanje
da li je i srpska policija isto uradila sa huliganima koji su onomad palili američku slovenačku i HRVATSKU ambasadu u sred Beograda? :rtfm:

ako ne nameravaš odgovoriti na ovo pitanje badava mi uopšte pišeš ideš direkt na ignore da ne moram čitati provocirajuće 8udalashtine koje pišeš :idea:

:bye:

Немам бре шта ја теби да објашњавам и одговарам.Само сам те питао кад те пре пустише,или ти је дозвољено да са собом носиш лап топ.

Kera povedi u šetnju ...šta mene boli briga za tamo nekog kera :roll: takvih imaš i u srpskoj politici $eljačije koja ima para i onda se još gura i u politiku tipa Palma, Kerum etc...

Е па таквих љигаваца у српској политици нема,то је ипак својствено вама хрватима.

Немам бре шта ја теби да објашњавам и одговарам.Само сам те питао кад те пре пустише,или ти је дозвољено да са собом носиш лап топ.

Е па таквих љигаваца у српској политици нема,то је ипак својствено вама хрватима.

А значи нису те још пустили :cool:

aj skinimisesqite više :roll:

Back