Yebi ga kyo, Pume iliti 7. gardijska je iz Varaždina i u svom sastavu je imala uglavnom Zagorce i Međimurce.
S obzirom da im je zapovjednik bio Korade, ja mislim da su ova hapšenja opravdana.
..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Yebi ga kyo, Pume iliti 7. gardijska je iz Varaždina i u svom sastavu je imala uglavnom Zagorce i Međimurce.
S obzirom da im je zapovjednik bio Korade, ja mislim da su ova hapšenja opravdana.
Љубо.
Имам осећај да ти мог френда Киа....мало провоцираш...![]()
Ne.
Ja samo uvijek nastojim reći istinu.
Znam osobno ljude koji su radili takve stvari da se čovjeku diže kosa na glavi.
Zato me i toliko smeta kad neko glorificira bilo koju jedinicu ili vojsku koja je ratovala devedesetih na ovim prostorima.
SVI su radili zločine i to monstruozne! Ali baš SVI !!
ЕБИ ГА ТАКВИ СТЕ ВИ....А ТЕБИ СЕ ПОЛА ПРАШТА, ЗА САМОКРИТИКУ
А МОШ ДА БУДЕШ И ЗАШТИЋЕНИ СВЕДОК...![]()
ЕБИ ГА ТАКВИ СТЕ ВИ....А ТЕБИ СЕ ПОЛА ПРАШТА, ЗА САМОКРИТИКУ
А МОШ ДА БУДЕШ И ЗАШТИЋЕНИ СВЕДОК...![]()
eto nešto kao npr. Mesić
sad kad pročita ima da odlepi s kim ga upoređujem![]()
Ne.
Ja samo uvijek nastojim reći istinu.
Znam osobno ljude koji su radili takve stvari da se čovjeku diže kosa na glavi.
Zato me i toliko smeta kad neko glorificira bilo koju jedinicu ili vojsku koja je ratovala devedesetih na ovim prostorima.
SVI su radili zločine i to monstruozne! Ali baš SVI !!
Daj vise prestanite stavljati teme o hrvatima koga zabole tuki sta oni rade nista nas vise ne treba iznenaditi kad su oni u pitanju.
..eto kyo..pravi chovek..fala qrcu eto rvata a da nije licimur..jeli ti amalko, da nisi malo prepio?
u nedostatku riba i sexa i Hrvati su im dobrividiš kako odma grupnjaci padaju
![]()
http://www.tportal.hr/vijesti/crnak...rpsku-zastavu-pa-zavrsio-na-psihijatriji.html
PIJANI ZAGREPČANIN U DVORU
Skinuo srpsku zastavu pa završio na psihijatriji
![]()
Dvadesettrogodišnji Zagrepčanin je pod utjecajem 2,17 promila alkohola razbio prozor na zgradi Općine Dvor u subotu oko ponoći, otkinuo kondenzacijsko crijevo klimatizacijskog uređaja i s pročelja skinuo srpsku zastavu te je bacao i pritom glasno vikao
ZAGREB - Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja pijani ih je mladić omalovažavao i vrijeđao, nakon čega je uz uporabu sredstava prisile uhićen i najprije zadržan u prostorijama policije, a potom na temelju Zakona o zaštiti osoba s duševnim smetnjama prevezen u Neuropsihijatrijsku bolnicu u Popovači, piše Večernji list.
Zbog narušavanja javnog reda i mira naročito drskim ponašanjem na javnom mjestu te omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika, Zagrepčanin će biti prekršajno prijavljen, dok je Općina Dvor protiv njega podnijela prijedlog za pokretanje kaznenog postupka zbog kaznenog djela uništenja i oštećenja tuđe stvari.
u nedostatku riba i sexa i Hrvati su im dobrividiš kako odma grupnjaci padaju
![]()
..mislish, osjecas se grupno poeban?..![]()
ОД СВИХ РИБА...ЈА НАЈВИШЕ ВОЛИМ ...ПИЛЕТИНУ...![]()
repliciram redom na vaša oralna mastrubiranja po tastaturi umesto da pohvalite organe reda u Hrvatskoj po pitanju ovog slučaja... što su onu 8udaletinu što je palila srpsku zastavu priveli i zatvorili a i ne piše mu se lepo po pitanju novčanih kazni...vi tu (bez pardona) $erete...
i ko je sad LICEMER u celoj priči?
i ponovno postavljam pitanje
da li je i srpska policija isto uradila sa huliganima koji su onomad palili američku slovenačku i HRVATSKU ambasadu u sred Beograda?
ako ne nameravaš odgovoriti na ovo pitanje badava mi uopšte pišeš ideš direkt na ignore da ne moram čitati provocirajuće 8udalashtine koje pišeš
![]()
Kera povedi u šetnju ...šta mene boli briga za tamo nekog keratakvih imaš i u srpskoj politici $eljačije koja ima para i onda se još gura i u politiku tipa Palma, Kerum etc...
Uspeo da nadje 2 slucaja u 6 godina![]()
Немам бре шта ја теби да објашњавам и одговарам.Само сам те питао кад те пре пустише,или ти је дозвољено да са собом носиш лап топ.
Е па таквих љигаваца у српској политици нема,то је ипак својствено вама хрватима.
А значи нису те још пустили![]()
aj skinimisesqite više![]()