Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali prva izlazi 22.januara.Prva epizoda trećeg serijala je full.Pogledajte na e4.com/skins.
Ali prva izlazi 22.januara.Šta si to gledao?
![]()
ja odgledah i drugu epizodu,isto dobra,mada masu losija od prve,mislim da je kuk zamisljen kao neko ko ce odmijenit krisa,lik jeste lud,ali jednostavno nema tu krisovu harizmu,i za razliku od njega je pravi psihopata,onaj momak ne znam kako se zove,madjionicar,totalno bezlicna figura i za sad je promasaj,fredi...klasicni kralj mature iz teenage filmova,cure,svaka lijepa,ali nekako...ne znam,efi koliko je bila dobra u prve dvije s.toliko je ocajna u ovoj sad,znaci samo nesto prevrce ocima,nista ne progovara,ja najpametnija,najljepsa,bla,bla...ma dosadna je skroz,jedino mi je ona mala sto se pregutala one gudre na zurci presmijesna,ona je bila i u drugoj sezoni.nadam se da ce im ovo bit losija epizoda,jer koliko mi nijesu nedostajali pri gledanju prve epizode,likovi iz prve 2-je s.toliko sam prizeljkivao da se pojave pri gledanju druge.Ljudi pa gde ste.Niko više ne komentariše seriju.Odlična je treća sezona.Pogledajte je .
Ne prikazuju kod nas..ali valjda će uskoro biti na Fox-u.A kad ima u koliko sati?
ja evo koliko mogu bacim po neki komentar.gledao sam ovu trecu i po meni je mozda i najbolja epizoda koja je dosad prikazana,a tu racunam i epizode iz prethodne dvije sezone.bas mi je lijepo pala dok sam je gledaoPa gde su svi?Nema nikoga da komentarišemo sezonu 3.
Ne prikazuju kod nas..ali valjda će uskoro biti na Fox-u.