Skins

Devojke,nemojte plakati za Tonijem i Maksijem.Mislim da će te vrlo brzo zavoleti Fredija(Luk Paskalino).Dečko ima sve predispozicije da ih nadmaši.Žive bile pa videle.

Prva epizoda je zaista vrh.Ako se po jutru dan poznaje onda će treća sezona zaista da nadmaši prve dve.Dosta je zanimljiva prva epizoda.Naročito kad je Kuk pred celom školom pokazao svoju tetovažu između nogu,zapalio bivši Sidov ormarić i na kraju kres.uo Efi.Ha ha ha.Ekstra je.Pogledajte svi.

evo upravo odgledah epizodu,i...genijalno!odusevljen sam!ako nastave ovako nece nam nedostajat stari likovi,odlicna ekipa,dzejms kuk je inace imao jednu od vodecih uloga u filmu eden lake ko je gledao zna o cemu pricam ;) ,i da,presmijao sam se na ovo:
I'm Katie.
I've never not had a
boyfriend since I was seven.
ahhaahha!vrh!kakva kraljica!

Ljudi pa gde ste.Niko više ne komentariše seriju.Odlična je treća sezona.Pogledajte je .
ja odgledah i drugu epizodu,isto dobra,mada masu losija od prve,mislim da je kuk zamisljen kao neko ko ce odmijenit krisa,lik jeste lud,ali jednostavno nema tu krisovu harizmu,i za razliku od njega je pravi psihopata,onaj momak ne znam kako se zove,madjionicar,totalno bezlicna figura i za sad je promasaj,fredi...klasicni kralj mature iz teenage filmova,cure,svaka lijepa,ali nekako...ne znam,efi koliko je bila dobra u prve dvije s.toliko je ocajna u ovoj sad,znaci samo nesto prevrce ocima,nista ne progovara,ja najpametnija,najljepsa,bla,bla...ma dosadna je skroz,jedino mi je ona mala sto se pregutala one gudre na zurci presmijesna,ona je bila i u drugoj sezoni.nadam se da ce im ovo bit losija epizoda,jer koliko mi nijesu nedostajali pri gledanju prve epizode,likovi iz prve 2-je s.toliko sam prizeljkivao da se pojave pri gledanju druge.

Pa gde su svi?Nema nikoga da komentarišemo sezonu 3.
ja evo koliko mogu bacim po neki komentar.gledao sam ovu trecu i po meni je mozda i najbolja epizoda koja je dosad prikazana,a tu racunam i epizode iz prethodne dvije sezone.bas mi je lijepo pala dok sam je gledao ;) ,thomas me je odusevio,pogotovo kad se predstavlja,skroz mi je ok lik,dok efi...cemu sluzi ona djevojka!?:hahaha:

i ja sam se istripovao kako cu gledat bez titlova-nasih,ali i engleski su odlicno posluzili,sve su to recenice,pojmovi koje uglavnom svi znamo,tako da mi nista skoro ne bude nejasno osim onih njihovih slengova i tako to... ;)

Odgledao sam prve dve sezone iako nisam bio neki fan serije i nisam bio odusevljen kao neki ljudi iz mog drustva. Ovu novu sezonu nisam poceo da pratim, nekako mi je bzvz to sto su zamenili celu gl.postavu i sad kao da gledas neku novu seriju i opet moras da upoznajes likove a to mi malo smor :)

Back