infidel:
New Rose:
Da, ja razumem to - biti patriota - ok.
Ali mi nije jasno, zasto u patriotizam, tj. u ljubav prema svome spada mrznja prema drugome?
Zar je to zaista neophodno?
evo npr ja
ne mrzim ja njih, ali se borim da kad vasa deca budu dosla na svet IMAJU GDE DA ZIVE
Puf, kako nece imati gde da zive, uvek ima mesta za sve

( a valjda ces i ti imati dece, covece :wink: ) Da, ali pazi sta mi sad nije jasno.
Ako je odgovor na pitanje sa kim se to boris recimo, hm, albanci ili slicno nesto kako se mrznja resava mrznjom? Ako vi mislite da je pogresno sto oni ubijaju nasu decu zasto mislite da je ispravno ubijati njihovu?
Ali, znas sta mi tek nije jasno? ( ima meni puuuuunoooo stvari da se razjasni

)Unutrasnji nemiri. Kad vidim da skinsi napadnu hipika. Tu, decka iz susedstva, mrsavog coveka koji nosi mir ( ili peace kako god ) oko vrata, koji nikad nikome nije nista skrivio, koji samo pomaze ljudima...
Zaista...Taj decko u zivotu nije napravio problem.
U skoli odlican djak, imao je stabilnu dugogodisnju vezu, stalno drustvo, druzeljubiv decko, potpuno produhovljen, ne pije, ne pusi, ne drogira se nista!
Najsladje stvorenje na svetu koje poznajem ceo zivot, koje se pojavi na mojim vratima ujutru da me pita da li treba nesto u prodavnici, da se ja ne cimam jer on ide.
On je zavrsio u bolnici sa polomljenim rebrima i rukom.
To ne razumem. Ili zasto cigane? Oni nisu napravili sebe takvima, takvi jednostavno jesu. Zasto povrediti ljude jer jesu, jer zive?
Molim, stvarno bez ikakve ljutnje jer nikako ne mogu da skapiram to, da mi se lepo pojasni, hocu da cujem stav, jer sam do sada slusala da su skinsi losi i ne znam ni ja sta sve. Ali nikad nisam cula skinsa sta misli o tome.