- Poruka
- 12.955
vidim neke nove skenjare na forumu,neke nove avatare..lepo,lepo.
ima nas,ima nas
ima nas,ima nas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aj ne kenjaj nazialugar:bela braco.ja razumem vase strahove i slabosti i shvatam da ste obmanuti od strane onih koji vama vladaju.a zapitajte se dali sam u pravu.mozda i nisam,ali vas molim da ako vec i postujete razlicitosti,onda postujete i nas malobrojne i hrabre koji smo bas zbog toga razliciti. naravno osudjujem svako nasilje prema ljudima i svestan sam da i ovi mladji skin hedsi cesto prave glupe ispade,bas zbog ne poznavanja nase ideologije i zbog mladalacke energije. mladi skinsi i nisu pravi skinsi,to su ljudi koji osecaju da neke stvari nisu u redu i cesto upadaju u gluposti zbog kojih,oni kojima odgovara ovaj nered oko nas,optuzuju skin head ideologiju i tako se brane od onih koji vide pravu istinu.opet se izvinjavam zbog svojih ubedjenja onima koji se boje.zivela srbija,zivela bela rasa.

Stoko jedna fasisticka, da li si ti uopste normalan? Ne unistavaju svet ljudi cija koza nije bela, vec ljudi kao sto si ti. Kako molim te na tvoj zivot uticu crnci, jevreji, muslimani, Japanci?alugar:grupica ljudi poznata kao skin head jasno i hrabro stavlja prst u oko onima koji nama vladaju i onima koji pred njimja klece, zato ovi sto klece i nemaju hrabrosti da se odupru rezimu novog svetskog poretka napadaju malobrojne i odlucne skinhedse.radi lojalnosti tiraninu,
Svaka cast!!!immph:Aj ne se.ri...plasim se samo tebe i tvog laznog znanja...
I postujem ja kad se neko razlikuje , ali ne postujem kad mlati gluposti...
Evo ti predlog za nov avatar...
![]()
8)![]()
:-o

care kako si ti nabrijanaaa..bo!:
upravo...Kad_LupimLupim:@Dovla
Ja nisam gledao ovu temu, maltene odkad je otvorise i sad reko da bacim pogled (zbog Keepa i November), ne znam kako je unazad sve, ali ovih zadnjih par strana... tema ne da je zrela za zakljucavanje nego i za brisanje. Ovo je daleko otislo od tinejdzera i uopste bi bilo tesko kontrolisati da ne ispada stalno s koloseka.