SKINHEAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
alugar:
bela braco.ja razumem vase strahove i slabosti i shvatam da ste obmanuti od strane onih koji vama vladaju.a zapitajte se dali sam u pravu.mozda i nisam,ali vas molim da ako vec i postujete razlicitosti,onda postujete i nas malobrojne i hrabre koji smo bas zbog toga razliciti. naravno osudjujem svako nasilje prema ljudima i svestan sam da i ovi mladji skin hedsi cesto prave glupe ispade,bas zbog ne poznavanja nase ideologije i zbog mladalacke energije. mladi skinsi i nisu pravi skinsi,to su ljudi koji osecaju da neke stvari nisu u redu i cesto upadaju u gluposti zbog kojih,oni kojima odgovara ovaj nered oko nas,optuzuju skin head ideologiju i tako se brane od onih koji vide pravu istinu.opet se izvinjavam zbog svojih ubedjenja onima koji se boje.zivela srbija,zivela bela rasa.
aj ne kenjaj nazi :)
i avatar ti je pacenicki :)

evo vam malo chamuga. :)

Body_Count.tif.big.jpg

Last Days. [body count]

I hate you, you hate me, and what does
that equal ?
It equals nothing, and that's exactly what
we're gonna have,
nothing, i we don't make a change soon,
and who am I to tell you anything ?
I ain't nobody but a brother from South
Central,
who's had the opportunity to go around
the world,
and I found out that we're all not really
that different.
Racism is the number one enemyof
earth.
There's only one race, the human race,
and if we don't get it together soon, this
song is true.
We are all living in the last days.

alugar:
grupica ljudi poznata kao skin head jasno i hrabro stavlja prst u oko onima koji nama vladaju i onima koji pred njimja klece, zato ovi sto klece i nemaju hrabrosti da se odupru rezimu novog svetskog poretka napadaju malobrojne i odlucne skinhedse.radi lojalnosti tiraninu,
Stoko jedna fasisticka, da li si ti uopste normalan? Ne unistavaju svet ljudi cija koza nije bela, vec ljudi kao sto si ti. Kako molim te na tvoj zivot uticu crnci, jevreji, muslimani, Japanci?
A i avatar ti je smrdljiv i odvratan. Piicko jedna.
ZIVELA SBIJA BEZ RASIZMA!!!
KOSOVO JE SRBIJA!!!

@Dovla

Ne razumem zasto si obrisao onu poruku koju sam ranije napisao. Ti bi umesto toga trebao da banujes sve koji na ovom forumu sire rasnu, versku, etnicku i ostale vidove mrznje. Predlazem da pocnes sa onim k.retenom koji ima onaj sugavi avatar a toliko mi se gadi da ne mogu ni nick da napisem.

@was
Јавно псовање и вређање нећу толерисати! Ако имаш нешто некоме да кажеш изволи па то уради преко ПП-а... остали чланови немају потребе да читају то.

@ was: mani se ovih licimura i umno nedovoljno dozrelih ljudi kao shto je dovla.
ovde mo'sh shiriti nacizam kultivisanim rechnikom, al ako opsujesh protiv toga, e to vecj ne mozhesh.
klasichno pacjenje za formom, odlika ljudi koji ne umeju da rasaznaju sushtinu.
a za mene je recimo sushtina jedina bitna.

Tako je Keeper, idemo zajedno u borbu protiv fasizma. Makar sam ispsovao onog k.retena sa onim odvratnim avatarom fasistickim na PP. A ako se ponovo usudi da dodje na forum ponovo cu to da uradim.

Sta se vi toliko preseravate?????
Ajmo sad napadati neke nove komunjare, neke koji glume neke cetnike........Ako je cob=vjek fasista neka je pusti te ga to je njegovo....i skinsi nisu uopste toliko losi koliko ih ljudi smatraju losim, ja ih poznajem nekoliko i mnooogo sam dobra s njima....

Koji ku*ac svi glumite neke velike Srbe....da sad treba nesto uraditi za Kosovo svi bi sutjeli i sjedili ko *****, niko ne bi mrdnuo prstom....lako je na forumu glumiti Srbendu

a da ti malo odyebesh odavde sa reklamiranjem fashista, srbskih desnichara i ostalih nastranosti?
yebe mi se za to shto se ti druzhish s nekim cjelavcima, ne mora da znachi da ovde morash da prosipash gluposti o Kosovu. vecj mi se penjete na **** sa tim. ako

i ne zanima me dal su "neki skinsi OK likovi", i shto si ti mnoooogo dobra sa njima. bash me briga. ne kazhem da nema zabludelih ovchica koje su u sushtini normalne osobe, ali ideologija je totalno nastrana, i ova tema treba da posluzhi da se to shvati i osudi, a ne da se yebeno velichaju idiotizmi.

Dovla, molim te da korigujes post pre Keeperovog, postavljen od strane bo!
Pre svega zato sto je (valjda) reklamiranje sajtova po Pravilniku zabranjeno, drugo zato sto je ovaj sajt najveca gomila baljezgarija koju sam video na internetu...
Pocev od cuvenog nepoznavanja glasovnih promena do otvorenih poziva na mrznju svega i svacega!!!

А јесте ли ви писали уопште о томе како је и због чега настао овај покрет? Првобитно овај покрет није имао никакве везе са фашизмом, нацизмом и осталим идеологијама и утопијама.

@Dovla
Ja nisam gledao ovu temu, maltene odkad je otvorise i sad reko da bacim pogled (zbog Keepa i November), ne znam kako je unazad sve, ali ovih zadnjih par strana... tema ne da je zrela za zakljucavanje nego i za brisanje. Ovo je daleko otislo od tinejdzera i uopste bi bilo tesko kontrolisati da ne ispada stalno s koloseka.

Kad_LupimLupim:
@Dovla
Ja nisam gledao ovu temu, maltene odkad je otvorise i sad reko da bacim pogled (zbog Keepa i November), ne znam kako je unazad sve, ali ovih zadnjih par strana... tema ne da je zrela za zakljucavanje nego i za brisanje. Ovo je daleko otislo od tinejdzera i uopste bi bilo tesko kontrolisati da ne ispada stalno s koloseka.
upravo...
ne sluzhi ni za shta osim za prosipanje gluposti, promovisanje debilnih ideologija, i na kraju krajeva provociranje chlanova foruma.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back