SKINHEAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Alexxandar:
A ti bi malo da duvaš a?

E vidiš to gore je bezobrazluk... ono vezano za korišćenje ćirilice gde joj mesto se zove pravopis! A vi kad ste polupismeni vi se vređajte i pišite preCednik, sveCki, srBska ...itd.

Srbska i jeste pravilno. Ne kaze se srpski srBski ili serbski.

Па да. Али многи од њих мисле да је ту Вук сјебао и да је као то намерно урадио и шта ти ја знам. Имаш и цео сајт један о томе како је правило срБски, сад не могу да се сетим тачно како иде али знам да сам га читао. Ја се и даље придржавам оног што је по садашњем правопису исправно, па ако се промени правопис, онда ћу писати срБски ;)

Питајте ове из ОБРАЗА шта мисле како је правилно.
Ако некоме баш толико смета то слов ''п'', онда боље да пише ''сербски'' и да своју земљу зове по руски ''Сербия'', овако само показује колико је тврдоглав, не бих рекао неписмен, боље тврдоглав толико да испада глуп. Правила језика постоје, играјте по њима или уопште не играјте.

Rujevit:
Питајте ове из ОБРАЗА шта мисле како је правилно.
Ако некоме баш толико смета то слов ''п'', онда боље да пише ''сербски'' и да своју земљу зове по руски ''Сербия'', овако само показује колико је тврдоглав, не бих рекао неписмен, боље тврдоглав толико да испада глуп. Правила језика постоје, играјте по њима или уопште не играјте.

Potpuno se slazem.Ali nasi voljeni serbski ili srBski nacionalisti bi se i oko toka mogli ''podzapati'' kad to vec rade sa svim ostalima

p.s. ->za avatar,jel to Alexovo oko u O? :)

grupica ljudi poznata kao skin head jasno i hrabro stavlja prst u oko onima koji nama vladaju i onima koji pred njimja klece, zato ovi sto klece i nemaju hrabrosti da se odupru rezimu novog svetskog poretka napadaju malobrojne i odlucne skinhedse.radi lojalnosti tiraninu,

bela braco.ja razumem vase strahove i slabosti i shvatam da ste obmanuti od strane onih koji vama vladaju.a zapitajte se dali sam u pravu.mozda i nisam,ali vas molim da ako vec i postujete razlicitosti,onda postujete i nas malobrojne i hrabre koji smo bas zbog toga razliciti. naravno osudjujem svako nasilje prema ljudima i svestan sam da i ovi mladji skin hedsi cesto prave glupe ispade,bas zbog ne poznavanja nase ideologije i zbog mladalacke energije. mladi skinsi i nisu pravi skinsi,to su ljudi koji osecaju da neke stvari nisu u redu i cesto upadaju u gluposti zbog kojih,oni kojima odgovara ovaj nered oko nas,optuzuju skin head ideologiju i tako se brane od onih koji vide pravu istinu.opet se izvinjavam zbog svojih ubedjenja onima koji se boje.zivela srbija,zivela bela rasa.

alugar:
mozda i nisam,ali vas molim da ako vec i postujete razlicitosti,onda postujete i nas malobrojne i hrabre koji smo bas zbog toga razliciti.

prvo...ne svidja mi se tvoj avatar a-a :( jok jok

a sto se tice citata :D u pravu si,samo ne verujem da je takva logika poznata vecini ljudi ovde
a opet,skoro niko nije spremen da postuje razlicitosti u potpunosti pogotovo ako su neke za osobu koja procenjuje pogresne...
...jbg to je princip demokratije - ako postujes crno moras postovati i belo i zeleno i crveno
...ili je paradox :P

meni mo'sh u fino i pristojno pakovanje sve upakovati, al' b'ate, zhivela bela rasa, zhivela ona rasa, zhiveli ovi nek crknu oni, a'e dovidjenja. ne mogu ja da u XXI veku slusham prezhvakane i zaostale stvari koje su cenu svog postojanja placjale krvlju do kolena.

alugar:
bela braco.ja razumem vase strahove i slabosti i shvatam da ste obmanuti od strane onih koji vama vladaju.a zapitajte se dali sam u pravu.mozda i nisam,ali vas molim da ako vec i postujete razlicitosti,onda postujete i nas malobrojne i hrabre koji smo bas zbog toga razliciti. naravno osudjujem svako nasilje prema ljudima i svestan sam da i ovi mladji skin hedsi cesto prave glupe ispade,bas zbog ne poznavanja nase ideologije i zbog mladalacke energije. mladi skinsi i nisu pravi skinsi,to su ljudi koji osecaju da neke stvari nisu u redu i cesto upadaju u gluposti zbog kojih,oni kojima odgovara ovaj nered oko nas,optuzuju skin head ideologiju i tako se brane od onih koji vide pravu istinu.opet se izvinjavam zbog svojih ubedjenja onima koji se boje.zivela srbija,zivela bela rasa.

Aj ne se.ri...plasim se samo tebe i tvog laznog znanja...
I postujem ja kad se neko razlikuje , ali ne postujem kad mlati gluposti...
Evo ti predlog za nov avatar...
mud%20filled%20brain%20nazi.gif

8) :o :o :-o

efektno ali preterano :( ipak mi na ovoj temi uzgajamo toleranciju(muahahha :lol: ne verujem sta sam napisala) elem samo je mozda previse zalivamo pesticidima pa se jadana nasa tolerancija iskilavila

@keep
ma sta ces pms ;) no dobro to je bilo juce,danas dobro nikog nisam ubila,inace kako bi to izvela preko fouma? :shock: :P

@immph
ne ne ne svidja mi se karikatura...to moze svako (ok priznajem umetniku trud,dobar fazon) ali mogao je umesto tog grmalja da stoji bilo ko,i crnac i azijat i jevrejin pa i mocart
sada je valjda valjda ocigredno na kom (cijem!) je to nivou

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back