Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
aj ne seriMilos_nbg:ko su bre ti englezi da nas prozivaju????Oni su niza rasa.TReba pobiti i njih i amere i hrvate. Ince ja nemam nista protiv druge boje koze ali zato pojedine belce mrzim/
ko foka 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aj ne seriMilos_nbg:ko su bre ti englezi da nas prozivaju????Oni su niza rasa.TReba pobiti i njih i amere i hrvate. Ince ja nemam nista protiv druge boje koze ali zato pojedine belce mrzim/
ko foka 
Alexxandar:A ti bi malo da duvaš a?
E vidiš to gore je bezobrazluk... ono vezano za korišćenje ćirilice gde joj mesto se zove pravopis! A vi kad ste polupismeni vi se vređajte i pišite preCednik, sveCki, srBska ...itd.
Tačno tako... zato sam isprozivao sve srbende koje misli da to što smi mi srbi treba da uvek bude srB iako to nije pravilno...Nixxx:Шта? Правилно се каже срПски, срПска, срПско.
Rujevit:Питајте ове из ОБРАЗА шта мисле како је правилно.
Ако некоме баш толико смета то слов ''п'', онда боље да пише ''сербски'' и да своју земљу зове по руски ''Сербия'', овако само показује колико је тврдоглав, не бих рекао неписмен, боље тврдоглав толико да испада глуп. Правила језика постоје, играјте по њима или уопште не играјте.

Milos_nbg:ko su bre ti englezi da nas prozivaju????Oni su niza rasa.TReba pobiti i njih i amere i hrvate. Ince ja nemam nista protiv druge boje koze ali zato pojedine belce mrzim/
TI si mali zreo za neku ustanovu, ako nista drugo onda bar za prvi razred osnovne! :shock:Milos_nbg:Srbska i jeste pravilno. Ne kaze se srpski srBski ili serbski.
ЈестеFlame:Potpuno se slazem.Ali nasi voljeni serbski ili srBski nacionalisti bi se i oko toka mogli ''podzapati'' kad to vec rade sa svim ostalima
p.s. ->za avatar,jel to Alexovo oko u O?![]()
Flame:Potpuno se slazem.Ali nasi voljeni serbski ili srBski nacionalisti bi se i oko toka mogli ''podzapati'' kad to vec rade sa svim ostalima
p.s. ->za avatar,jel to Alexovo oko u O?![]()
alugar:mozda i nisam,ali vas molim da ako vec i postujete razlicitosti,onda postujete i nas malobrojne i hrabre koji smo bas zbog toga razliciti.
jok jok 

alugar:bela braco.ja razumem vase strahove i slabosti i shvatam da ste obmanuti od strane onih koji vama vladaju.a zapitajte se dali sam u pravu.mozda i nisam,ali vas molim da ako vec i postujete razlicitosti,onda postujete i nas malobrojne i hrabre koji smo bas zbog toga razliciti. naravno osudjujem svako nasilje prema ljudima i svestan sam da i ovi mladji skin hedsi cesto prave glupe ispade,bas zbog ne poznavanja nase ideologije i zbog mladalacke energije. mladi skinsi i nisu pravi skinsi,to su ljudi koji osecaju da neke stvari nisu u redu i cesto upadaju u gluposti zbog kojih,oni kojima odgovara ovaj nered oko nas,optuzuju skin head ideologiju i tako se brane od onih koji vide pravu istinu.opet se izvinjavam zbog svojih ubedjenja onima koji se boje.zivela srbija,zivela bela rasa.
:-oxexexexxexexe :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dimmph:Aj ne se.ri...plasim se samo tebe i tvog laznog znanja...
I postujem ja kad se neko razlikuje , ali ne postujem kad mlati gluposti...
Evo ti predlog za nov avatar...
![]()
8)![]()
:-o
ipak mi na ovoj temi uzgajamo toleranciju(muahahha
ne verujem sta sam napisala) elem samo je mozda previse zalivamo pesticidima pa se jadana nasa tolerancija iskilavila