SKINHEAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na marakani pred koncert(u nedelju) vladika se obratio ljudima sa par reci.Pominjao je on tu i toleranciju i ljubav...da bi za 2 minuta ceo sever skandinirao "ubij,zakolji,da siptar ne postoji"
naravno oni nisu skinsi pa im niko ne sudi i niko ih ne pljuje!
sad ako si ti sharp naravno te pljuju svi i gledaju kao da si poremecen...

tommy gun:
izvini , ali mene to ne boli,jer ja nisam Skinhead vec Grobar(bio) tj.watreni navijac,sad samo navijam za Partizan...i tu nema mene sta da boli...jel se ti u zivotu nikad nisi tukao?
I ja navijam za Partizan...
"bio sa tučen i ja sam tukao"
čak i iz sporta jedno vreme...

Ali ipak nemam ja ništa protiv navijača koji su tu da podrže tim... ali protiv one stoke navijačke koja koristi tim kao izgovor da bi se tukli i divljali... ma to je stoka bwe... i treba panduri da ih biju... sve dok ne počnu da se ponašaju kao ljudi...

jer bio neko na neku radovu utakmicu?......tu sam video najveci broj skinsa na jedno broju, mislim to uglavnom i nisu oni pravi skinsi (rasisti) nego obicni navijacki huligani koji su tu samo da isprebijaju protivnicke navijace....

a sta su majke ti......ne secam se da sam cuo za nekog ko se naziva skinhead a da nije rasista.......znam na koje ti skinse mislis (valjda) one koji su i zapoceli sve to one koji su slusali crnacku muziku u pocetku.......e pa njih vise nema

NE mato!nazzije zovu boneheadima i lemonheadima
jer klasicni(prvi) skinsi nisu brijali glave samo su bili kratko sisani.
razlozi:da im ne smeta pri poslu i u ulicnim tucama.
posle kad se pojavio National Front i British movment(sto su rasisti) e oni su brijali glave
i nije proslo 15-20 godina!
prvi su bili mods krajem 50-ih koji su sredinom 60ih godina evoluirali u skinse.a pocetkom 70ih su se okrenuli neki politici i osnovali national front(prvi neo nacisti)

different from others...:
NE mato!nazzije zovu boneheadima i lemonheadima
jer klasicni(prvi) skinsi nisu brijali glave samo su bili kratko sisani.
razlozi:da im ne smeta pri poslu i u ulicnim tucama.
posle kad se pojavio National Front i British movment(sto su rasisti) e oni su brijali glave
i nije proslo 15-20 godina!
prvi su bili mods krajem 50-ih koji su sredinom 60ih godina evoluirali u skinse.a pocetkom 70ih su se okrenuli neki politici i osnovali national front(prvi neo nacisti)

nisi me lepo razumeo ... znam ja da se naci nazivaju boneheads ... i oni se sisaju od 0 do dvojke ...a ovi pravi se sisaju kratko znaci 3,4
;)

ne znam, ali ja sam se samo jednom tukao sa skinsom!Bio sam ga prozvao na ferku,imao sam 17.godina,bio je meni i mom ortaku smestio muriju!Kad je dosao u skolsko dvoriste uvece odmah sam ga prozvao!Niko nije bio pobedio!Predali smo i ja i on!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back