- Poruka
- 1.610
Ima i crnaca skinsa-Rude Boys i azijata...Evo slike iz Engleske...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kolovrat:i sta reci o tom obojenom lopovu?
za tako nesto bi ja primenio DUSHANOV ZAKONIK
ja sam tvrdi patriota
99 sam bio u medvedji u bazama,i branio sam svoju zaemlju od siptara,i to sam bio dobrovoljac/I/I@Ī@:ako si patriota ... gde si bio '99 ... siptari su veca pretnja od cigana ...imas i dobrih i postenih roma ... zaje.bi to boje koze i ta sr.anja ... to se desilo zbog prirode ... i ti da si beo i da odes na ekvatoru da zivis ... i tvoj cukun-cukun-cukun unuk je biti crn ...
te boneheads (nazzi skinsi ) je zaje.bala politika ...
ljudi se gledaju kakvi su po karakteru ,a ne po boji koze !
sipici nemaju karakter ... pa...
... nisam ... kada bih to bio ...sigurno bih bio s.h.a.r.p. ili ********* 
a ko moze da podrzava komunizam,i zelite de vam svaki drugi komsija bude cigan ili kinez koji ce te pljuvati na njihovom jeziku koji retko ko razume,zelis li da ti cigani koji prave decu svake godine zauzmu pravo u drzavi da odlucuju o nasim zivotima i o nasoj zemlji,Rujevit:Не разумем против кога се они боре и на који начин се то боре за очување беле расе.
Пребијање циганске деце, туча десет на један, убијање наших грађана само зато што бране Кинезе и остале обојене, како их зовете. То је начин борбе за белу расу?
Да ли је борба за белу расу опијање испред драгстора, ломљење излога, дивљање на фудбалским утакмицама и сл. ?
Расизма код Срба никада није било и неће га ни бити. Није ми јасно како то да те самопрокламоване патриоте које толико пљују по Западу уживају у једном покрету који је продукт тог истог Запада, тог истог Запада који нас је не ретко бомбардовао, омаловажавао и сатанизовао.
Slazem se......kolovrat:a ko moze da podrzava komunizam,i zelite de vam svaki drugi komsija bude cigan ili kinez koji ce te pljuvati na njihovom jeziku koji retko ko razume,zelis li da ti cigani koji prave decu svake godine zauzmu pravo u drzavi da odlucuju o nasim zivotima i o nasoj zemlji,
JEL TO POTREBNO NASOJ DRZAVI????
kolovrat:a ko moze da podrzava komunizam,i zelite de vam svaki drugi komsija bude cigan ili kinez koji ce te pljuvati na njihovom jeziku koji retko ko razume,zelis li da ti cigani koji prave decu svake godine zauzmu pravo u drzavi da odlucuju o nasim zivotima i o nasoj zemlji,
JEL TO POTREBNO NASOJ DRZAVI????
care ja imam dovoljno kinte da zivim naredni 50 god. bez problemaMakijavelli:ovaj kolovrat je predpostavljam neki ruzhni izdrkani matori *****,koji nemozhe da skrpi 30 dinara za pola hleba i malu pashtetu da guli preko dana,pa tako dodje sav razjeban da prosipa mrzhnju na krstarici gde ostavlja postove shto je jedini nachin da natera ljude da ga slushaju(obratite pazhnju na upotrebu caps lock-a)......ljudi,zapamtite``zhivot je previshe kratak da bi ga protracili na mrzhnju``......