SKINHEAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nina_gov:
hehe...
pitacemo bo, ona je ekspert :lol:

Ma naravno! E jbga ne mogu sad pisati tako opsirne textove! Nemojte tako za nasu plavusu! On je reko da mozda upise i fakultet, a jezici mu inace ide od ruke! Te su informacije dosle tacno iz njegovih usta u moje usi!:) A sto se tice don Tihomireeee on zna samo "terorisati mikrofon" i nauciti text pjesme samo kad mu neko drugi brblja text a on ponavlja:)! Bice 'ebeno u petak zbog onog Tihomireeeeeee, a jos ih i javno tracamo! A sto se tice Risa nemoj tako "RAKIA connected people":). Jednog smo zaboravili, celav, malo nizi, budala, preyime mu pocinje sa G. I to je Ga****! Sta reci o njemu? He ne pismen ko i ostali i jos se vuca po splavu, BRUKA!

:skock: fakultet???plavusa i fax??? :shock::shock:
ajd dobro...:roll: :)

pa vidis da nemamo pametnija posla nego da tracamo njih i zivkicu... :D

a za vucanje po splavovima..... no coment :(

Ah jedva cekam sutra cas da joj prezentuje aktivne i neaktivne!!! Sto nesto nam je du_sa zakazala na ovoj temi:)!Ne mogu docekati sutra 15 do 6 p.m. Nisam dobila tesku zabranu, jel' da?Mislila sam da ce mi izlaz biti dozivotno zabranjen?
p.s.Zadnje dve recenice su za ninu i du_su! POZZZ sa sve skiheade i sve ostale!!!!:)

bo! sreco nisam ja zakazala nego kucam nesto za matemeticare. e molim te provjeri ove pravopisne greske u svojoj poruci. stvarno mi bodu oci. ipak si ti drustveno-JEZICKI.

mali celavi ide na splavove .............. sramota........................SABANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
oce biti u petak svega a sto se tihomira tice ma nece on nista valjda

Zavisi o kojim skinsima govoris, sarpovci ili NS skinsi? Jedni druge ne podnose.

Znam ih nekoliko, s tim da sam sa jednim bas dobar. To su uglavnom napaljeni likovi koji su procitali poneki casopis, poneku knjigu, mozda Hitlerovu borbu. culi malo punka, nazi ska i slicno...Takvi su koje ja znam...Ekspanzija skinsa je najveca u Rusiji u poslednje vreme. Mislim da su vodece zemlje po broju skinsa Nemacka, Poljska, Madjarska, Engleska...Uglavnom huligani(Poljska, Madjarska). Kod nas, ako niste culi navijaci Rada - United Force, ubili su do sada nekoliko osoba, pa cak i jednog glumca(popularni Profesor iz filma Lepa sela lepo gore).

Kod nas su se iskazali lepljenjem antisemitskih(jevrejskih) plakata po Beogradu(mislim ove godine), kao i prekidom tribine na mom faksu:), filozofskom u NS.

Bili smo u pocetku u istom fazonu, kao neka alternativa ali desno rijentisana. Onda se par njih opredelilo za skinhead pokret pa smo se posvadjali i razisli. Cesto smo se kacili na svirkama...u sustini sa njima nemam nista zajednicko. To su obicni poltroni. Nisam zeleo da imam bilo sta zajednicko sa nacistima, jer znam sta je ta ideologija donela Evropi. Slusao sam neke ruske nazi bendove koji koji pevaju o nekom rusko-nemackom prijateljstvu? E to mi nije jasno, ta Nemacka je pobila 17 miliona Rusa u II sv. ratu, a oni pevaju o nacizmu?! Poljaci su nesto rugo, oni imaju neki svoj nacional socijalizam, poljski NS, njihovi skinsi mrze Nemce.

Eto, kazem, nisam sa njima, tako da nisam ko i oni :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back