SKINHEAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bo!:
Jes stvarno ljudi imaju kose, pa mogli bi ponekad i obrijati glavu. Samo neka paze da ne otkinu sebi komad koze sa glave. Nina da li znas na koga se ovo zadnje odnosi?:))))))Neki skinsi imaju plavu kosu:)))))))!

pa nemam pojma....:roll: stvarno.... :lol:

nemoj da se sisaju...bas im dobro stoji kosa.... i ona fajerka.... i military hlace.... :D:D:D

slicice:

Prilozi

• skinhead-46482.jpg
    skinhead-46482.jpg
    29,7 KB · Pregleda: 39
  • 101-skinhead-lg.jpg
    101-skinhead-lg.jpg
    26,4 KB · Pregleda: 23
Tankian:
a o kojim skinsima je rech....o neonacistima,o antirasistima,o pravom skinhead pokretu koji je pokrenula radnichka populacija u juzhnoj nemachkoj....ili ako niste znali postoje i gej skinsi...tako da generalno,sve su to budale.....

A ovi nasi obicni o kojima se ovde prica, postoje li oni?

Ne razumem kako neko moze da podrzi nekoga ko bi ga ubio samo kada bi bio druge boje! Ti skinhedsi, nacisti i ekstremni nacionalnisti su najgore djubre. Ja da sam na njihovom uzeo bih pistolj i ubio se.

bash je bilo na vestima pre neki dan....
nekom glumcu (koga su pre par godina skinheadsi pretukli na mrtvo :shock: ) stavili plochu u centru bg-a....
al o5, ne mozhe se reci da su svi oni takvi.....

natasha`:
skinhead ja ne znam sta to znaci...niti ko su ti ljudi uopste...sta li vec....
jel moze to da se prevede na srpski...ipak smo mi srbi ...:roll:

e ja se najlepse izvinjavam ..ali imam tik na tebe ... jednostavno ne mogu da te shvatim ...
a da se nebih svadjao i time i tebe i mene doveo u nezgodnu situaciju ...ja cu lepo da te stavim na listu ignorisanih ...

nina_gov:
da, ali zato postoje razlicite vrste istih...
a prije nego sto krenes sa iznosenjem takvih stavova trebalo bi da malo proucis tematiku o kojoj pricas...:roll:

A koje su to vrste? Gde se oni druze, kako jedan SKINHEAD zna za drugog SKINHEADA da je on isto SKINHEAD.Je l to svako ko pozeli moze da bude SKINHEAD, verovatno da, i sta je onda njegova oznaka, njegova preokupacija, da li on izlazi na posebna mesta, ili se tako zove samo kad hoce da bije cigane, u toj tuci? Svi to pominju a niko nije nikad nista rekao konkretno a u medijima se takodje ne prica o tome pa se zato ja pitam da li oni postoje.

O skinsima nista posebno ! Ovi skinsi s kojima se ja druzim vikendom(nina zna ko su oni) su samo gotivna raja i nista vise. O njihovim stavovima necu da diskutujem jer svako ima pravo na svoj pogled na svijet.Meni su licno ti stavovi odvratni ali to sam samo ja.Iskreno me malo nervira sto se prave puno opasni ,a ja znam da nisu(pas koji laje ne ujeda)!

p.s. Nina ,ponjecu marte sutra !!!

Kad_LupimLupim:
Mrznja i destruktivnost. To im je jedini problem, zbog koga nemaju svrhu postojanja.

Jel gledao neko ovde "American History X" ili kako je preveden kod nas "Fatalni kurs X"?
Ja gledao... jedno 5 puta...

Inace, citao sam da je isecen "pravi" kraj filma, da bi film bio "laksi" za publiku... inace, u toj zadnjoj sceni treba da vidimo Derika kako brije glavu i postaje skin opet...

topmodelsica:
A koje su to vrste? Gde se oni druze, kako jedan SKINHEAD zna za drugog SKINHEADA da je on isto SKINHEAD.Je l to svako ko pozeli moze da bude SKINHEAD, verovatno da, i sta je onda njegova oznaka, njegova preokupacija, da li on izlazi na posebna mesta, ili se tako zove samo kad hoce da bije cigane, u toj tuci? Svi to pominju a niko nije nikad nista rekao konkretno a u medijima se takodje ne prica o tome pa se zato ja pitam da li oni postoje.

Sve zavisi od grupe do grupe, i od grada do grada...
Oni se nikad, bar ovdje, ne druze u nekim velikim grupama, tacnije ne vole se medjusobno previse jer imaju razlicite stavove.

Sto se tice vrsta: * Tradicionalni skinsi – skinsi koji još uvek održavaju duh 1969. godine i mahom slušaju muziku s Jamajke i Kariba, uglavnom ska i rege. Ne mrze nikoga i ne bave se preterano politikom. Uglavnom piju pivo i idu po svirkama.

* Naci Skinsi (od nem. nazi - nacista) - mrze Crnce, Jevreje, Rome jer ih krive za sopstvenu tešku situaciju. Kod nas mrze još i Hrvate, Albance i muslimane. Između ostalih, navijači FK Rada poznati po pozamašnom broju naci skinsa u svojim redovima.

* Šarp skinsi, šarpovci – naziv je nastao od engleske skraćenice “SHARP - SkinHeads Against Racial Prejudice” što u prevodu znači “Skinsi protiv rasnih predrasuda”. Stalno naglašavaju da su koreni skinheads pokreta u crnačkoj muzici i da skinsi ne mogu mrzeti svoju crnu i braću.

* Raš skinsi, rašovci – naziv je nastao od engleske skraćenice “RASH - Red & Anarchist SkinHeads” što u prevodu znači “Crveni i skinsi anarhisti”. Kao što samo ime kaže, raš skinski su po pravilu radikalni levičari, marksisti, komunisti i anarhisti po političkom ubeđenju.

* Gej skinsi – gej (eng. gay - homoseksulac) skinsi se pojavljuju na Zapadu devedesetih godina i svojom pojavom pobijaju ustaljenu sliku o homoseksualcima kao feminiziranim momcima.

* Herberti – podvrsta skinsa koji su za ujedinjenje pankera i skinsa.

nadam se da je dovoljno.... :D

Kad_LupimLupim:
Mrznja i destruktivnost. To im je jedini problem, zbog koga nemaju svrhu postojanja.

Jel gledao neko ovde "American History X" ili kako je preveden kod nas "Fatalni kurs X"?

ja sam gledao ...

a za ovu sto je navele vrste samo da dodam ...
od clockwork skinsa su nastali herbert skinsi opd kojih nastaju pankeri ...

a nazzi skinsi su nastali kasnije ...kada je dosao ian stuart ...i na jednom koncertu dolazi do masovne tuce panksa i skinsa (nazzi) i tako ...

inace pravi skinsi ove *****e zovu bonehead

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back