SKINHEAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jednima su dobri, drugima nisu. E pa meni su ok! Meni se svidja lik koji nije skinhead al se druzi s njima, mislim ima njih grupa od 5-6 ljudi ko sijamski blizanci su!:)
p.s. Nina, Duska zamislite da neko od jih procita ovo! HE,he,HE,he!!!
Tihomireeeeeeee!:):)

mene su nekoliko puta tukli romi ( nista ozbiljno ..ali tuca je tuca )

a ovo ..ne znam ..ne shvatam ..kako mozes da mrzis nekog zato sto je malo drugaiciji...
inace ovo boje koze i to ...to sve zavisi od prirode ....

ma skinsi su budale.....napadaju decu,starce,u grupama napadaju ljude individualno...u u.s.a-u su se kurchili do ``marsha milion ljudi``posle toga su ih crnci i latinosi kao piccke prebijali na ulicama....sad su niko i nishta,kao i shto je jedan skins rekao:``sad i pederri predstavljaju vecu opasnost od skinhedsa``.....a sad se u evropskim zemljama oslanjaju na nacionalizam,i lazhni patriotizam,opravdavaju svoju mrzhnju kao nekom borbom za opstanak svoje vrste.....u rusiji imaju i svoje teroristichke organizacije,i by the way odavno je i sam pokret postao ``teroristichka organizacija``......ma ko ih jebbe....

Takođe jedan od popularnih izgovora, zašto ih mrze je što su paraziti ovog društva... e pa nisu svi... a nisu ni svi Srbi i ostali građani naše zemlje vredniji od japanaca i nemaca zajedno...
Sve su to samo izgovori za pražnjenje energije na nasilan i glup način :P

E Bo da samo procitaju !!! Vec vidim Plavusinu facu al onu tupavu i onda Kxxx onako pijan i ispacen kaze: ZENE, OCETE PIVA???Ma jel znaju oni citati uopste?????Ma ne bi oni nista:Malo bi se kurcili ,skakali i nesto promucali o cupavim sektasima i otisli savijenog repa !!! Tako to oni rade !!!

p.s. Valjda kontas ko je Kxxx!!!!

du_sa:
E Bo da samo procitaju !!! Vec vidim Plavusinu facu al onu tupavu i onda Kxxx onako pijan i ispacen kaze: ZENE, OCETE PIVA???Ma jel znaju oni citati uopste?????Ma ne bi oni nista:Malo bi se kurcili ,skakali i nesto promucali o cupavim sektasima i otisli savijenog repa !!! Tako to oni rade !!!

p.s. Valjda kontas ko je Kxxx!!!!

boze, duska, pa naravno da znaju da citaju! LAV.... JELEN... i kompanija. Sad petkom je ta moc mozda malo manje izrazena... mislim malo im setaju redovi i slova, al u sustini to je ok!
a za ovo savijenog repa... sumnjam... mislim da bi se zadrzali na kurcenju :D

e, btw, jos dve crtice....samo.. :(

e da zaboravih kako su oni to naucili ali ris zna i za rakiju blago meni R-A-K-I-J-A skakutali bi oni sigurno
skinheadi oko mene skakucu kao da ne znaju ..........

TIHOMIREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

e, imam jednu anegdotu o sinksima.......
kad su srpski skinsi pisali na mail skinheadsima iz londona za saradnju, londonski skinsi su im rekli: "vi srbi ste niza rasa, prekinite da nam saljete mejlove, i ko vama uopste daje za pravo da se nazivate skinheadsima"
NO COMMNENT

mare34:
e, imam jednu anegdotu o sinksima.......
kad su srpski skinsi pisali na mail skinheadsima iz londona za saradnju, londonski skinsi su im rekli: "vi srbi ste niza rasa, prekinite da nam saljete mejlove, i ko vama uopste daje za pravo da se nazivate skinheadsima"
NO COMMNENT
A odakle tebi ova ''proverena'' informacija???

Pa meni i nije logično... Naši skinsi ali pravi oni (Combat 18 - krv i čast) su veoma cenjeni u svetu i to možeš da proveriš na njihoim internet forumima, tako da sumnjam u tu priču...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back