Agistros
Obećava
- Poruka
- 94
Zdravo svima,
Ja bih ove godine isla sa deckom na Skiatos. Prosle godine sam isla na jednodnevni izlet i bukvalno se zaljubila! E, sad, koliko sam informisana, za mlade je najbolje da budu smesteni u gradu zbog propratnih sadrzaja (iskreno, ne bih samo plazu i smestaj, nego da imam i gde da izadjem, ne mora da bude neko ludilo, ali makar da bude zivo). Zanima me da li je u tom slucaju neophodan rent a car da bi se obislo ostrvo, ili na plaze moze da se stigne i autobusom (citala sam na drugim forumima da se i autobusom svuda stize relativno brzo)? I koliko se u proseku krece cena rent a cara dnevno?
Posto se jos nisam odlucila za smestaj, da li neko ko zna moze da mi kaze koja je vila od ovih najbolja - Fantasia, Makis ili Ana? Videla sam ponudu za sve 3 preko Ferior Toursa, i one mi se cine najbolje i najpristupacnije...
U gradu je svakako zivo...samo u gradu nema plaze...bus vozi svakih 15 min, ali samo po juznoj-jugoistocnoj strani ostrva...tako da ovi koji su u gradu bez auta dobace negde do Troulosa, i obidju Kukunaries i Bananu, a severozapadna, lepa strana ostrva im ostane neotkrivena. Moze se i pesice, kroz sumu, od Kukunariesa izbiti na taj deo ostrva. Znaci auto treba ...sto se cena tice:
http://www.skiathoscheapcarrental.gr/
moze da se cenjka, ali vise uspeha za to van sezone, i cini mi se da postoji limit ispod koga ne idu pa makar ne iznajmili...
Ako iznajmljujete bez medjunarodne (kod nekih agencija i ne moze da se iznajmi bez medjunarodne dozvole) imajte na umu da nemate puno osiguranje...bez medjunarodne vam za moped traze dozvolu za A kategoriju...
Poslednja izmena: