SKIATHOS ali stvarno!

hvala za "ivab10" sto je pojasnila oko ovih villa.(reklamu,mozete "naplatiti" u TSAK-MPAM( CAK-BAM) gde imam otvoren racun,a dobicete i kompliment da ste najbolji turisti..)Medjutim,cim nasa agencija ima neku vilu u prodaji,onda je to ok.Ja sam rekao...da ne znam,(nisam siguran)jer mi sam vlasnik rece(jesenas) da ne zna da li da izdaje srbima ili holandjanima,za ovu sezonu (obzirom da mu je "frendgirl" iz holandije).lokacija je extra,osim tih autobusa...ali je sve blizu.Cak sam i sa bivsom predstavnicom pomenute agencije(prosle sezone) razgovarao i rece da se niko nije zalio(zbog buke) na smestaj.ipak je mozda i najbitnija lokacija,bar kada su mladi u pitanju...rezervisite to dok ima mesta.pozzzz

Poslednja izmena:
:hvala: Mobilni, hvala na lepim recima, raniji postovi su bili od pomoci pri planiranju odmora prosle godine. Portobello je mozda tipicno engleski, enterijer je vise "prekookeanski" sa interesantnim "susretom" sa Grckom, ali sto god sam popio ili pojeo bilo je dobro. Rock and Roll, Slip inn su globalni...
Nego razjasni mi nesto: ka aerodromu sam spazio jedan objekat koji je bio u uzurbanom zavrsavanju (sasvim atipicno za atmosferu u septembru, vladala je opsta, prijatna opustencija), zaboravio sam kako se zove, a lici mi...ima li ili ce biti striptiza/plesacica na Skiathosu?

Upravu si.....otvoren je striptiz bar,i mislim u medjuvremenu vec zatvoran.ili mozda "tavori" onako radeci sa nekim bzvz likovima.kome treba striptiz bar na skiatosu?jer gledajuci samo dame sa balkana,koje su posetile skiatos prosle sezone.... treba da je neko :thumbdown: da bi to ignorisao a "zevao" u tamo neke striptizete.nego je problem na skiatosu-sto ima sve! i onda ljudi "izmisljaju vrucu vodu"....nema u sta da se ulozi a da konkurencija nije vise nego zestoka....

U medjuvremenu sam se setio jos nekih cena, voda - npr. pakovanje od 6 flasa od 1.5 L je 3 evra, a mislim da ima i za manje, u Marinopulosu npr. Ko zeli i ima da plati moze i Evian da pije...
No, ovaj post je zbog sledeceg linka, nije los, snimano okolo-naokolo, moze da se stekne neki utisak:

Evo da izvestim sve koji su mi davali potrebne informacije a da vam se ujedno i zahvalim,a posebno mobilnom,da smo upravo uplatili u Adventure tours, vilu Fantaziju,cetvorokrevetni studio,i sve to u poslednji cas jer su neki ljudi otkazali rezervaciju za isti... A u Megicu su imali samo trokrevetni za Sunrise.. Tako da je bilo neizvodljivo za nas cetvoro. Ali nam se eto posrecilo,izgleda da Fantzija... ''nije onom kome je namenjena vec kome sudjena'' :))Tako da je neizvesnost okoncana. Sada vec mozemo u miru da iscekujemo...:)

Pre par godina sam počeo da otkrivam Grčka ostrva. Prvo Krit, Zatim Tasos i prošle godine Kefalonija. Na red je došao Skiatos. Želeo bih da letujem krajem juna (od 20-og) i početkom jula 10-12 dana. Želim da budem smešten u apartmanu/studiju za tri osobe (supruga, kćerka od 16 god i ja) što bliže plaži. Nije mi bitno da je u većem mestu. Došao bih kolima. Pošto nemam vizu potreban mi je vaučer da bih je dobio. Mobilni (ili neko drugi), da li imate preporuke ili savete za moje zahteve?

ovaj smestaj nije bas na plazi(500-600m).ali obzirom da ste svaki dan na drugoj....ne igra neku ulogu(slike su od "diamond").veoma lepo i kvalitetno,a u vlasnikovoj taverni imate extra ponudu--veceru od 10e po osobi...(predjelo,gl.jelo,salata,vino...)cena smestaja: jun-47e dnevno(3 osobe). a ovo je na samoj plazi: http://www.skiatostravel.com/zaharo/index.html ali je i skuplje....

Poslednja izmena:
nastavak .....

s druge strane , u zavisnosti u kojem periodu idete , najbolja kombinacija je smestaj preko Mobilnog i prevoz Etin , tako da bi ja , a da me niko pogresno ne shvati , uvek birala takvu kombinaciju . Iskustvo proslogodisnje , mnogih pa i moje , je da puno znaci imati na ostrvu nekog naseg , ko zaista brine o svojim gostima a i o tudjim tada , jer zahvaljujuci ovom i drugim forumima , mnogi su mu se obracali za pomoc na licu mesta , kad su cuveni predstavnici jednostavno propadali u zemlju i nije ih bilo ni za leka .
Sa druge strane , svaki smestaj iza koga on stoji , je zaista dobar a izleti i usluge preko njega , kod proverenih Grka , prijatelja, koji zaista vole Srbiju .
Nazalost , ove godine , on nema smestaj u tako ranim terminima kad ja idem , a zakasnila za Etu , tako da ......sta je tu je ....

PS. ako ovo procita , dodje mi ''giros sas sve '' , da ne bude besplatna reklama

hvala za "ivab10" sto je pojasnila oko ovih villa.(reklamu,mozete "naplatiti" u TSAK-MPAM( CAK-BAM) gde imam otvoren racun,a dobicete i kompliment da ste najbolji turisti..)

kakva velikodusnost, ajde sto pomaze ovde svima nama sa raznim informacijama jos i placa za reklamu :super: neverovatan covek :ok:

@Nesha777 ''kakva velikodusnost, ajde sto pomaze ovde svima nama sa raznim informacijama jos i placa za reklamu :super: neverovatan covek ''

:hvala: Svaka cast za komentar koji je btw cetvrti (4) na forumu .

Da ste procitali celu temu a kojim slucajem i bili na Skiathosu , shvatili bi kakav je covek Mobilni.On je sam po sebi i reklama i preporuka .
A sa druge strane , ako sam u stanju da platim sebi i porodici dvadeset (20) dana prvog dela odmora jer uvek idem na jos jedan u septembru , sigurno da mogu da platim i
jedan giros , tako da , meni ne mora niko nista da placa i to je bila SALA :dash:

Poslednja izmena:
opusteno ljudi...:heart: niti sam "neverovatan" a jos manje extra velikodusan.A i da nije bila sala... ako sam prosle godine zaradio na jednoj porodici X evra i ove godine jos toliko,zar ne mogu da se "isprsim" za par gyrosa??? I to u CAK BAM gde stoji i moja reklama i srpska zastava!! A reklamu mi placaju srpski turisti jeduci najbolji ali i najjeftiniji gyros na skiatosu( a pice cesto bude i gratis) a ko je upoznao Kostu,zna koliko je extra momak...ili mozda "nesha" radi u nekoj agenciji,pa mu mozda smeta "neverovatnost i velikodusnost" porodice Jeremic.Sorry,ostalim forumasima- ne komentarisem vise ovakve komentare......

Poslednja izmena:
Svaka cast za komentar koji je btw cetvrti (4) na forumu .

to sto je 4-ti na forumu ne znaci da nisam iscitao 80% ove teme, sledece godine sigurno idem na skiathos pa se nadam da cu i upoznati i mobilnog. ovo je bilo sve u pozitivnom kontekstu a kako ste VI ovo protumacili i osetili se prozvanom to je vas problem.

odgovor je na pp....Konacno je opet proradila i camera live na skiatosu: http://84.205.233.40/view/index.shtml u podnevnim ili popodnevnim satima ovde mozete pratiti "vezivanje" brodova.narocito,kada duva vetar...ponekad,po pola sata i vise ne moze da pristane zbog vetra./...zanimljivo posmatrati..(izabrati opciju "camera-neo limani")
.... Na pomenutoj adresi (camera live) zainteresovani ce moci u nedelju u 09.00(po nasem vremenu) da prate narodni protest mestana skiatosa u luci,sa zahtevima: 1: cesci brodovi za skiatos....2: instalisanje lokalne meteo stanice....3: jeftinije brodske karte...Pretpostavljam,kao i ranije mestani ce blokirati brod (na izvesno vreme) na liniji volos-skiatos-skopelos,a pozvali su i tv kanale..(pod uslovom,da ne bude nevreme-kisa-vetar)

.... Na pomenutoj adresi (camera live) zainteresovani ce moci u nedelju u 09.00(po nasem vremenu) da prate narodni protest mestana skiatosa u luci,sa zahtevima: 1: cesci brodovi za skiatos....2: instalisanje lokalne meteo stanice....3: jeftinije brodske karte...Pretpostavljam,kao i ranije mestani ce blokirati brod (na izvesno vreme) na liniji volos-skiatos-skopelos,a pozvali su i tv kanale..(pod uslovom,da ne bude nevreme-kisa-vetar)

...a taj trajekt se cesto kvari...postoji i gliser, Flying dolphin (cat) sto je skuplja varijanta...
Mobilni, kakva je procena, hoce li talas strajkova ponovo, kako se blizi sezona?:think:

Trajekt se "cesto kvari"...kada im nije rentabilno da voze,pa sledecu liniju imaju full.tako je i sa "nevremenom" zimi....kao duvaju jaki vetrovi na otvoreno,a u stvari je u pitanju neisplativost.pa sledeci dan plovi pun brod a mi spavamo u volosu hteli-ne hteli.Taj Flying cat je duplo brzi i skuplji i skoro uvek je pun.ali ne prima automobile...

Javljam se prvi put. Nadam se da cu dobiti informacije od Vas poznavaoca Skiatosa.
Sta je bolje: Villa Mellia ili Zormbas Femily House Ag.Paraskevi. Koliko vidim obe se nalaze u brdu.Nameravamo da idemo kolima ( nas cetvoro).
Da li neko zna kakav je prilaz (uspon) i koja je vila bolja?
Hvala svima na odgovoru!

ista meta---isto odstojanje.jako dobri ljudi i zorbas i jorgos......od retkih su sto cekaju svoje goste u luci.zorbas je malo dislociran(800m) od svega.....dok je jorgo nadomak grada.usponi postoje,ali nista extremno.mozda bi bilo bolje da uzmete kod zorbasa u gradu(miran deo-150m od centra)??sto se tice domacina: necete pogresiti ni u jednom slucaju,jer sam imao poslove sa jednim i drugim.....jako fer igraci...

....nastavak...
. Svuda je voda bila veoma cista, napominjem na Megalos Aselinosu se nismo kupali. Ukoliko je na plazama u visokoj sezoni guzva trebalo bi da je na Agistrosu, Eliasu ili Mikro Aselinosu ok...

Da ispravim jednu gresku, u prethodnoj recenici je trebalo da stoji ...napominjem na Megali Amosu se nismo kupali, a ne Megalos Aselinosu...

i da dodam:

Kao sto je na ovom forumu vec receno potrebna vam je mapa ostrva. Na Skiathosu su se prodavale mape od 1, 3 i 5 evra. Mapa sa cenom 1 evro nije losa, informativna je, ima reklama, pitanje je da li je incijalno za dz pa se posle prodaje, pozeleo bolju mapu pa kupio od 3 evra, kad ono gore, stara mapa, putevi nisu obelezeni kako treba...to se prevashodno odnosi na regiju oko Kechrie...stare stanice busa...

Poslednja izmena:

Back